Kierownik Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 mrozy ustają to auta normalnie zaczną jeździć , nie ma wyjątku , żadne auto nie lubi zimy
jedrekx Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 no spocik rewelacyjny jak na taką pogodę niedługo w końcu będzie można zmienić miejsce na Łuczniczkę
WIŚNIA Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 ciekawe jak jutro rano bede jechał do tyry bez wycieraczki 50 km musze tą gumę na kiju ze stacji gdzieś zajumać
heretic Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 ja bardzo was przepraszam ale po wczorajszych ostatkach karnawału "promile i procenty" nie pozwoliły mi na prowadzenie auta
Kierownik Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 ja bardzo was przepraszam ale po wczorajszych ostatkach karnawału "promile i procenty" nie pozwoliły mi na prowadzenie auta Paweł nic sie nie stało ... będą spoty inne to zawsze zajedziesz zwłaszcza jak teraz wielki post
manny90 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 ebać post ;P Gadaliśmy z Siuckiem i Jędrasem, że możnaby się wybrać na jakieś kręgle, bilard... Pytanie kto byłby chętny...
Gość -makaveli- Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 ciekawe jak jutro rano bede jechał do tyry bez wycieraczki 50 km musze tą gumę na kiju ze stacji gdzieś zajumać wymontuj przednią szybe i jedź w kasku
WIŚNIA Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 ciekawe jak jutro rano bede jechał do tyry bez wycieraczki 50 km musze tą gumę na kiju ze stacji gdzieś zajumać wymontuj przednią szybe i jedź w kasku :oklaski:
jedrekx Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 a co z Kaletką? czy ktoś oprócz mnie i Damiana jedzie? wspominali coś Krzychu i Darek... Artur tam jest napisane, że jak weźmiesz domek to pies może jechać
manny90 Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 Ja do połowy marca będę wiedział czy jadę.
damian_qbass Opublikowano 6 Marca 2011 Opublikowano 6 Marca 2011 widze że spot się udał.... ja niestety nie mogłem dojechać.... a Jeśli chodzi o Artura to zawsze może wziąść pokój z dostawką
Newman Opublikowano 7 Marca 2011 Opublikowano 7 Marca 2011 a co z Kaletką? czy ktoś oprócz mnie i Damiana jedzie? wspominali coś Krzychu i Darek... Artur tam jest napisane, że jak weźmiesz domek to pies może jechać Ja cały czas pertraktuje
Rekomendowane odpowiedzi