NiskoiSzerokoAudiA4 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 kto jutro będzie w Koronowie na rozpoczęciu sezony ? ? ? Wstępnie godzina 13:00 niech chętni się wpisują :cool1: :gwizdanie: 1. NiskoiSzeronoAudiA4
Blondi89 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Ja odpadam wspomaganie mi coś skrzypi, więc nie ruszam samochodu dopóki to nie będzie zrobione
bula87 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 ja raczej jutro nie zdążę ani na spot do Bydgoszczy, ani do Koronowa wyskoczył mi wyjazd do włocławka a co robimy z 3 maja??
jedrekx Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 ja na spot 1 maja też jestem chętny
damian_qbass Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 ja cie pierd....e polowa tych BolidowMW.....co jezdza dzisiaj po toruniu to kuzwa chyba prosto ze szrotow tu przyjechaly...... ludzie to maja fantazje i brak wstydu.... powiem szczerze że dzisiaj byliśmy z Krzysiem troche popatrzeć na wariatów.... dużo aut... niestety większość poskładana z kilku... a te starsze, zadbane egzemplarze można policzyć na palcach jednej ręki... no i ludzie :gwizdanie:
przemciotorun Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 ja cie pierd....e polowa tych BolidowMW.....co jezdza dzisiaj po toruniu to kuzwa chyba prosto ze szrotow tu przyjechaly...... ludzie to maja fantazje i brak wstydu.... powiem szczerze że dzisiaj byliśmy z Krzysiem troche popatrzeć na wariatów.... dużo aut... niestety większość poskładana z kilku... a te starsze, zadbane egzemplarze można policzyć na palcach jednej ręki... no i ludzie :gwizdanie: o ktorej byliscie? jechalem dzisiaj za krzchem od rada i na sobieskiego ok 13 i za ta czarna a4/1,6 co sie tak do krzycha przyczepila
WIŚNIA Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 ale brykę na działeczce wypucowałem za***isty szampon z woskiem mam [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2011, 18:14_________________________________________________ale rys mam od c**ja [br]Dopisany: 30 Kwiecień 2011, 18:33_________________________________________________ kto jutro będzie w Koronowie na rozpoczęciu sezony ? ? ? Wstępnie godzina 13:00 niech chętni się wpisują :cool1: :gwizdanie: 1. NiskoiSzeronoAudiA4 o której się zaczyna ta biba?
Kierownik Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 arczi, nie wiem czy temat jeszcze aktualny , ale pytałeś kiedyś o montaż gajgera od wskaźnika doładowania znalazłem przypadkowo dziś to: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=30498.0;highlight=wska%BCnika
WIŚNIA Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Panowie tak dla pewności w klekocie za filtrem paliwa w przewodzie nie powinno być powietrza?
wera :) Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 ja cie pierd....e polowa tych BolidowMW.....co jezdza dzisiaj po toruniu to kuzwa chyba prosto ze szrotow tu przyjechaly...... ludzie to maja fantazje i brak wstydu.... powiem szczerze że dzisiaj byliśmy z Krzysiem troche popatrzeć na wariatów.... dużo aut... niestety większość poskładana z kilku... a te starsze, zadbane egzemplarze można policzyć na palcach jednej ręki... no i ludzie :gwizdanie: oj chłopcy nie ładnie tak też byłam dziś w Toruniu na tej majówce i każdy ma swoją pasję więc tak się nie czepiajcie bo było bardzo dużo wypasionych autek każdy lubi co innego fakt ludzi było sporo samochodów też dziś przesiadłam się do BMW co nie oznacza że zostawiam AUDI to że wy wolicie AUDI nie oznacza że musicie krytykować BMW
Kierownik Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 wera , my wszystko rozumiemy , ale niech chociaż te BMW jakoś się prezentują , ja osobiscie nie bylem dzis w trn , ale moj ojcec był to mówił że fajnych bemek mozna było nalicz na palcach 2-ch rąk , reszta to popelina , wieś tuning , i rozpacz :gwizdanie:
przemciotorun Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 [quote name=wera ] ja cie pierd....e polowa tych BolidowMW.....co jezdza dzisiaj po toruniu to kuzwa chyba prosto ze szrotow tu przyjechaly...... ludzie to maja fantazje i brak wstydu.... powiem szczerze że dzisiaj byliśmy z Krzysiem troche popatrzeć na wariatów.... dużo aut... niestety większość poskładana z kilku... a te starsze, zadbane egzemplarze można policzyć na palcach jednej ręki... no i ludzie :gwizdanie: oj chłopcy nie ładnie tak też byłam dziś w Toruniu na tej majówce i każdy ma swoją pasję więc tak się nie czepiajcie bo było bardzo dużo wypasionych autek każdy lubi co innego fakt ludzi było sporo samochodów też dziś przesiadłam się do BMW co nie oznacza że zostawiam AUDI to że wy wolicie AUDI nie oznacza że musicie krytykować BMW to chyba nie o to chodzi... poprostu duzo zaduzo BolidowMW... w slabym stanie.... jak na taka impreze
wera :) Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 wera , my wszystko rozumiemy , ale niech chociaż te BMW jakoś się prezentują , ja osobiscie nie bylem dzis w trn , ale moj ojcec był to mówił że fajnych bemek mozna było nalicz na palcach 2-ch rąk , reszta to popelina , wieś tuning , i rozpacz :gwizdanie: wcale nie każdy patrzy na to inaczej czy było dużo wsiowego tuningu raczej nie te nazwane popeliną były do palenia gumy a tych fajnych było troszkę więcej więc nie zgodzę się z wami też od czasu do czasu przesiadam się do bmw i nie jest ono nie wiadomo jak zaj****ie wypasione ale jest
krzychu-trn Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Przemek to był mój kumpel w tej czarnej audi (Enzy91) z forum bo byłem odebrać auto bo xenon robiłem a co do zlotu to tak jak mówi Damian i Przemek i ja to tez potwierdzam było pare fajnych ale to dosłownie parę nie które to aż żal się pokazywać w zeszłym roku było dużo leszych auto niż dzisiaj
wera :) Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 wy macie swoje zdanie ja mam swoje i nie zmienię
bula87 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 ponawiam moje pytanie;)czy oprócz jutrzejszego spotu jest coś planowane na 3 maja??
przemciotorun Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 ja pisze tylko to co eiwidzialem.....
Artur82 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 powtorze...wstawia sie ktos jutro na HSW?? czy tylko pas w koronowie??
Kierownik Opublikowano 30 Kwietnia 2011 Opublikowano 30 Kwietnia 2011 ja z góry odpadam (ojca urodziny+matura next week)
Rekomendowane odpowiedzi