barszczyna Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Opublikowano 27 Marca 2011 Racja, czas to ogarnąć. ;d[br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 17:10_________________________________________________Dobra, I post ogarnięty + uaktualniona lista modów. Wypowiadać się na temat diodówek R&W: http://moto.allegro.pl/lampy-diodowe-audi-a4-b5-sedan-94-00-red-white-led-i1462886511.html
wojciu0308 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 :oklaski: o to to to dobra lampa odmładza dooope [br]Dopisany: 27 Marzec 2011, 19:43_________________________________________________wywal jeszcze troche fotek albo zrob jakies nowe bo plamy po oleju i itd ehh wywal to auto idzie z modami do przodu to nie ma co wracac do przeszlosci
barszczyna Opublikowano 27 Marca 2011 Autor Opublikowano 27 Marca 2011 Nowe foty będą, jak umyję auto i wyrwę aparat, bo telefonem to bez sensu kolejne byle co robić.
koman Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 ahh... ciekawe jak długo będziesz się nimi zachwycał :gwizdanie:
wojciu0308 Opublikowano 27 Marca 2011 Opublikowano 27 Marca 2011 Nowe foty będą, jak umyję auto i wyrwę aparat, bo telefonem to bez sensu kolejne byle co robić. zobaczymy czy faktycznie ona jest az taka tragiczna
barszczyna Opublikowano 29 Marca 2011 Autor Opublikowano 29 Marca 2011 Cholera, dziś trochę szybciej pojechałem (150km/h) i bałem się o swoje zdrowie... Auto "pływa" po drodze, miałem wrażenie, że nawet ściąga to na lewo, to na prawo, wszystkie plastiki w środku luźne i trzeszczą, przy ostrzejszym hamowaniu szarpie kierą. Zawieszenie, tarcze, prawdopodobnie przeguby do zrobienia + cały środek... No i nie wiem w dalszym ciągu, jak mocno był puknięty. Ciężko będzie mi tu modzić, bo najpierw muszę w ptaszek władować szmalcu w tą budę, żeby chociaż normy spełniała. Wszystko byłoby spoko, gdybym miał na to kasę, ale póki co się nie zanosi, choć miało być pięknie... [br]Dopisany: 29 Marzec 2011, 23:37_________________________________________________PS: O poskładanej na sztywno, czytaj na chama pompie wspomagania nie wspominam. Wyje jak jasny pieron.
konus Opublikowano 29 Marca 2011 Opublikowano 29 Marca 2011 Jak pływa to polecam sprawdzić tuleje na tylnej belce... Przerabiałem to samo że przy 120 km/h miałem śmierć w oczach... Jeśli przeguby do zmiany to powinny strzelać niemiłosiernie przy skręconych do opory kołach i ruszaniu. Jeśli szarpie kierownicą to faktycznie mogą być tarcze... Ja już calutkie zawieszenie robiłem (wahacze, końcówki stabilizatora, tuleje na tylnej belce i gwint) i malowałem prawie calutkie auto takie było poobijane Poszukam foto i podeślę Ci na PW Jak zadbasz i zrobisz wszystko to napewno uśmiech nie zniknie z twarzy przy każdej przejażdżce... :gwizdanie:
majkel_majki Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Pojedź na szarpaki na stację diagnostyczną, będziesz wiedział co z tym zawieszeniem jest nie tak.
rafal_1281 Opublikowano 30 Marca 2011 Opublikowano 30 Marca 2011 Warto także zwrócić uwagę na stan amortyzatorów. One też wpływają na stabilność podczas jazdy.
barszczyna Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Dobra, pozbyłem się już auta, także temat umarł śmiercią naturalną. Na 100% następnym będzie Audi a4, tyle że w lepszym stanie i quattro. Adios. Mały up: tu byłem wkur*iony.
barszczyna Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Zaczęła autem jeździć druga osoba, na co nie mam wpływu i sytuacja wygląda tak, że ja ładuje w auto kasę (olej, bena, naprawy), a ta osoba rozpier***a wszystko. Zawiecha przednia do roboty, jak pisałem wyżej, a auto pożyczałem w dobrym stanie. Nie mam ochoty ładować kasy w coś, co do końca nie jest moje i czego nikt, poza mną, nie szanuje. Na forum będę się udzielał, bo po prostu uwielbiam to auto, ale nie mogę sobie pozwolić finansowo na takie akcje. Niestety, nie zawsze wszystko jest pięknie.
wojciu0308 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Opublikowano 1 Kwietnia 2011 i prawidlowo kup sobie swoje przyjmniej nikt ci z butami nie bedzie wchodzic w twoje mody i wiadomo swoje to swoje
barszczyna Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 W wakacje będę miał kasę, w sierpniu jakoś. 1.8T w quattro bym brał.
wojciu0308 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 jak Ci sie uda wyrwac 1,8TQ 180KM US to bedzie jazda
davidoati Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Kolego na pocieszenie ci powiem że lepiej że sie tak stało bo byś wsadził dwa razy więcej w tą padake niż jest warta, a tak kupisz sobie coś fajnego jak dozbierasz
barszczyna Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Opublikowano 15 Maja 2011 Liczyłem już, ile zarobię i nie ma tego tak dużo, chociaż może coś w Niemczech kupię. U nas ceny z kosmosu, a auta w tragicznym, w większości stanie. Jaki zabieg został tu wykonany, aby uzyskać taki dźwięk? Z tego, co widzę, to tylko końcówki są zmienione, wycięty środkowy czy jak? [br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 15:50_________________________________________________Aha, to wycie, to pompa wspomagania.
wojciu0308 Opublikowano 15 Maja 2011 Opublikowano 15 Maja 2011 juz nic nie rozumiem masz to auto wkońcu czy kupujesz cos innego?
barszczyna Opublikowano 15 Maja 2011 Autor Opublikowano 15 Maja 2011 Póki co nim jeżdżę, ale to tylko czasowe rozwiązanie. Temat zamknięty, jeśli chodzi o tę kwestię. Chciałbym tylko wiedzieć, co w tym wydechu siedzi, bo cholernie podoba mi się jego brzmienie.
Goofer Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 Dźwięk wydechu ładny ale te wycie to kaszana, a ja myślałem że u mnie pompa się kończy...
Rekomendowane odpowiedzi