Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[B5 ADR] Srebrny przedlift, info aktualizowane w I poście.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

a to jak ci sie słyszy? :wink4:

Opublikowano

ale lipaaa :gwizdanie:

Opublikowano

nawet fajnie brzmi ten z ostatniego filmiku, nie burczy jak spod remizy ani cichy tez nie jest.

Luka3s- no lipaa na maxa bo nie ori pewnie co nie :no:

Opublikowano

a co najlepsze to powiem wam ze ten dzwięk wychodzi z mojej dzidy 1,6 :tongue4: dzwięk jest naprawde ładny w realu jeszcze lepszy :good:

Opublikowano

a co tam zrobiłeś? :wink4: wywaliłeś środkowy? :naughty:

Opublikowano

brak kata i przelot zamiast środkowego :)

Opublikowano

a to jak ci sie słyszy? :wink4:

:good: ładnie jak na 1.6 bardzo przyzwoicie zero kiermaszowego buczenia a fajny basik, mi się podoba :hi:

Opublikowano

brak kata i przelot zamiast środkowego :)

Ja też nie mam kata i myślałem o przelocie zamiast końcowego bo mi się rozsypał a kupić ori to drogi gips :mysli:

Tylko nie wiem jak to będzie chodzić... :gwizdanie:

Opublikowano

Audi w renowacji. Dość sporo rzeczy już ogarniętych, część się ogarnia, a reszta zostanie dopieszczona. Służy mi toto teraz do pracy, ale coś czuję, że długo się z nim nie rozstanę jednak.

Opublikowano

dalej go remontujesz ?

Opublikowano

Zabrałem się za niego jakieś 3 tygodnie temu: najpierw pompę wspomagania nową, a teraz reszta.Wczoraj poszedł do warsztatu, już drugi raz. Wszystkie usterki z pierwszego posta wyeliminowane + zawieszenie kompletne z tyłu zrobione. Wponiedziałek odbieram audiczkę i jadę jeszcze gaz wyregulować. ;)

Pozostaną teraz detale wizualne - w środku konsolę wstawić(ta dziura...), zabudowanie kierownicy porobić i fotele z przodu kupić, bo dziura na jednym, a drugi tak upieprzony, że szkoda gadać.

Mam też możliwość załatwienia po małych pieniądzach S8. :gwizdanie: Ale to niepewne, więc nic nie mówię, żeby nie zapeszyć.

Mały up pierwszego posta, fotki wrzucę, jak odbiorę i umyję. ;)

Opublikowano

chlopie ale ty krecisz z tym autem.......

Opublikowano

Wszystko czarno na białym jest w temacie, fakt, pokręcone, ale tak wyszło. :gwizdanie:

Jutro odbieram autko, już się doczekać nie mogę. :kox:

Opublikowano

ale to juz tak na 100% auto zostaje u Ciebie czy znowu beda jakieś przeskoki? :cool1:

Opublikowano

Na 100%. Postawiłem sprawę jasno. Auto jest MOJE. Ja w nie inwestuję i NIKOMU go nie oddam, chyba że mnie pobije na śmierć... A tak na poważnie, to tak. Auto jest już moje i nikt do niego dostępu nie ma. Ojciec ukrócił smycz pracownikom, bo nie szanowali i wszystkie osobówki ja z bratem będę miał. ;) Auto będzie jednak w środę, bo nadkola jeszcze zamawiali i dziś dopiero doszły, a jutro do późna w robocie siedzę, więc nie miałbym nawet kiedy odebrać.

Cóż... Finally, w końcu... Pozostaje modzić. :decayed: Zacznę od przednich lamp z II lifta. :kox:

Opublikowano

podziwiam ;) ja bym się za niego w życiu nie zabierał.. gratuluje zapału ;) będzie może z niego furka :good:

Opublikowano

Niezła wyszła z tego epopeja :) Jednak fajnie, że zostaje u Ciebie, będzie co wnukom opowiadać :D

Opublikowano

Ha ha ha... :polew: Nie no, auto odebrałem, ale teraz wyszła kolejna rzecz: nawiew nie działa dobrze. Ciągle napieprza ciepłym powietrzem. Za tydzień znów do mechaniora. Ale cała reszta już cycuś glancuś.

Zdjęcia robione skarpetą, tak na szybko. Ostatnie na kopcu Korfantego w Piekarach.

szawrc_003.jpg

szawrc_005.jpg

232523_004.jpg