RafuZG Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 nawet fajnie brzmi ten z ostatniego filmiku, nie burczy jak spod remizy ani cichy tez nie jest. Luka3s- no lipaa na maxa bo nie ori pewnie co nie
wojciu0308 Opublikowano 22 Maja 2011 Opublikowano 22 Maja 2011 a co najlepsze to powiem wam ze ten dzwięk wychodzi z mojej dzidy 1,6 dzwięk jest naprawde ładny w realu jeszcze lepszy
wojciu0308 Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 a co tam zrobiłeś? wywaliłeś środkowy? brak kata i przelot zamiast środkowego
PiotrekS Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 a to jak ci sie słyszy? ładnie jak na 1.6 bardzo przyzwoicie zero kiermaszowego buczenia a fajny basik, mi się podoba
konus Opublikowano 23 Maja 2011 Opublikowano 23 Maja 2011 a co tam zrobiłeś? wywaliłeś środkowy? brak kata i przelot zamiast środkowego Ja też nie mam kata i myślałem o przelocie zamiast końcowego bo mi się rozsypał a kupić ori to drogi gips Tylko nie wiem jak to będzie chodzić... :gwizdanie:
barszczyna Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Opublikowano 8 Lipca 2011 Audi w renowacji. Dość sporo rzeczy już ogarniętych, część się ogarnia, a reszta zostanie dopieszczona. Służy mi toto teraz do pracy, ale coś czuję, że długo się z nim nie rozstanę jednak.
barszczyna Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Opublikowano 9 Lipca 2011 Zabrałem się za niego jakieś 3 tygodnie temu: najpierw pompę wspomagania nową, a teraz reszta.Wczoraj poszedł do warsztatu, już drugi raz. Wszystkie usterki z pierwszego posta wyeliminowane + zawieszenie kompletne z tyłu zrobione. Wponiedziałek odbieram audiczkę i jadę jeszcze gaz wyregulować. Pozostaną teraz detale wizualne - w środku konsolę wstawić(ta dziura...), zabudowanie kierownicy porobić i fotele z przodu kupić, bo dziura na jednym, a drugi tak upieprzony, że szkoda gadać. Mam też możliwość załatwienia po małych pieniądzach S8. :gwizdanie: Ale to niepewne, więc nic nie mówię, żeby nie zapeszyć. Mały up pierwszego posta, fotki wrzucę, jak odbiorę i umyję.
wojciu0308 Opublikowano 10 Lipca 2011 Opublikowano 10 Lipca 2011 chlopie ale ty krecisz z tym autem.......
barszczyna Opublikowano 10 Lipca 2011 Autor Opublikowano 10 Lipca 2011 Wszystko czarno na białym jest w temacie, fakt, pokręcone, ale tak wyszło. :gwizdanie: Jutro odbieram autko, już się doczekać nie mogę.
wojciu0308 Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 ale to juz tak na 100% auto zostaje u Ciebie czy znowu beda jakieś przeskoki?
barszczyna Opublikowano 11 Lipca 2011 Autor Opublikowano 11 Lipca 2011 Na 100%. Postawiłem sprawę jasno. Auto jest MOJE. Ja w nie inwestuję i NIKOMU go nie oddam, chyba że mnie pobije na śmierć... A tak na poważnie, to tak. Auto jest już moje i nikt do niego dostępu nie ma. Ojciec ukrócił smycz pracownikom, bo nie szanowali i wszystkie osobówki ja z bratem będę miał. Auto będzie jednak w środę, bo nadkola jeszcze zamawiali i dziś dopiero doszły, a jutro do późna w robocie siedzę, więc nie miałbym nawet kiedy odebrać. Cóż... Finally, w końcu... Pozostaje modzić. Zacznę od przednich lamp z II lifta.
davidoati Opublikowano 11 Lipca 2011 Opublikowano 11 Lipca 2011 podziwiam ja bym się za niego w życiu nie zabierał.. gratuluje zapału będzie może z niego furka
Xsystoff Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 W tym temacie akcja lepsza niz w niejednym serialu Fajnie, ze zostaje u Ciebie
HaVoK Opublikowano 12 Lipca 2011 Opublikowano 12 Lipca 2011 Niezła wyszła z tego epopeja Jednak fajnie, że zostaje u Ciebie, będzie co wnukom opowiadać
barszczyna Opublikowano 13 Lipca 2011 Autor Opublikowano 13 Lipca 2011 Ha ha ha... Nie no, auto odebrałem, ale teraz wyszła kolejna rzecz: nawiew nie działa dobrze. Ciągle napieprza ciepłym powietrzem. Za tydzień znów do mechaniora. Ale cała reszta już cycuś glancuś. Zdjęcia robione skarpetą, tak na szybko. Ostatnie na kopcu Korfantego w Piekarach.
Rekomendowane odpowiedzi