Orzeł Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 spokojnie nie jest to wieś tuning na pół szyby wszystko jest ze smaczkiem. Fotki wrzuce wieczorem :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 wrzuc fotki, jestem ciekaw jak to wyglada, bo zle mi sie kojarzy widzialem ten pas i nie wyglada zle ale Orzel wrzuci fote to ocenisz swoim okiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reniek Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Na felgach Oettingera zostawiasz rant polerowany czy całość w black?? Ja bym zostawił ten rant. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Dawaj foty całości i szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 ja pierdzielę ależ wózek a moc - no nie mam słów gratuluję i kucy i wypasu, widać że po bandzie idziesz :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Orzełek a powiedz jeszcze czy ten wynik to z zasłoną dymną wyszedł czy bez ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bajk Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 bardzo ładne auto oraz bardzo ładny wynik. kurde coraz bardziej zaczynają mi się B8 podobać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Makki_ Opublikowano 28 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Orzel: Furka jest Powiedz mi ten wydech MG to robiony na zamowienie czy maja juz jakies gotowce? Jaka cena z montazem? Moj znajomy poszukuje wlasnie wydechu do takiego sedana jak Twoj. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 28 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2011 Przód wygląda tak (auto brudne po zlocie wiec fotka zrobiona tylko na szybko z telefonem) Na felgach Oettingera zostawiasz rant polerowany czy całość w black?? Ja bym zostawił ten rant. Rant zostaje, myśle że te felgi idealnie dopełnią wygląd auta, jeśli będzie lipa to zostaną na zime Orzełek a powiedz jeszcze czy ten wynik to z zasłoną dymną wyszedł czy bez ? Górskie powietrze z rury CCWA ma Euro 5 a u mnie kat i DPF został na miejscu - nie ma mowy o najmniejszym dymku Orzel: Furka jest Powiedz mi ten wydech MG to robiony na zamowienie czy maja juz jakies gotowce? Jaka cena z montazem? Moj znajomy poszukuje wlasnie wydechu do takiego sedana jak Twoj. Wydech robili 9 godzin - gotowe mieli tylko puszki reszte robili na miejscu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Staszek20VT Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 :gwizdanie: Piotruś, tak szczerze, to średnio tak na czarno wygląda... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 29 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2011 Orzełek wyszedł bandzior z gęby :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oloxx Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 :slina: jak dla mnie cudo... już wiem czego szukać przy następnym autku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 :slina: jak dla mnie cudo... już wiem czego szukać przy następnym autku walizki pieniędzy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 :gwizdanie: Piotruś, tak szczerze, to średnio tak na czarno wygląda... stachu dzięki za ten text, bo już się bałem że z moim gustem jest coś nie teges ..... tak jakoś za ciemno, bandycko, jakby karki z beemy w środku siedziały no coś mi się tam nie teges Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skovroon Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 a moim zdaniem przód teraz wygląda kozacko :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orzeł Opublikowano 30 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 są gusta i guściki auto będzie jak już pisałem zrobione całe na czarno w razie czego można zawsze wrócić do tego co było - jak sie nie spróbuje to się nie przekona Szczerze wam powiem, że fotki nie oddają tego jak jest w realu. Mi sie podoba a to jest najważniejsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 O gustach się nie dyskutuje, właściciel robi tak aby to jemu się podobało dla mnie wygląda kozak choć w chromach też wygląda b.ładnie, ale to już każdy decyduje wg swoich subiektywnych upodobań. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN607 Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 jest kozak i chu.... black sedan jedyne co mogłoby być w chromie to znaczek OOOO ale jak całość to całość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamyk Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 O gustach się nie dyskutuje, właściciel robi tak aby to jemu się podobało dla mnie wygląda kozak choć w chromach też wygląda b.ładnie, ale to już każdy decyduje wg swoich subiektywnych upodobań. to o czym się dyskutuje jak nie o gustach ?? subiektywnie Eagle wybrał co mu pasuje i spoko, jego wybór, jego fura, zestaw i już, nie ma sprawy ale publikując zdjęcia zawsze jest możliwość, że na 100 osób 90 będzie zachwyconych, a 10 nie i tyle :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chuck Norris Opublikowano 30 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2011 jest kozak i chu.... black sedan jedyne co mogłoby być w chromie to znaczek OOOO ale jak całość to całość Nie będę się powtarzał, auto robi mega wrażenie . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi