pioteros Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 ale auta i liczniki inne, przepustnice mimo wszystko też inne i pozatym ster aeb to ME 3.8.2 a AGU 3.8.3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koziol1172 Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 Jak by tak był jeszcze switch z 5 wtyczek na dwie to wgl byłaby bomba:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 7 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2014 heheogolnie zaskoczylo mnie to ze licznik z golfa trawi sterownik a4, ale licznik z a4 nie trawi tego od golfa (przynajmniej ten od AJLa) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Pany,pytanie takie czy za 1,400 zeta warto kupić td04hl z czapką 15T rozwierconą na 19T na nowym Chra ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 To jest dokładnie tyle warte ile jestes sklonny za to zaplacic. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Ale z kolektorem razem? Bo jesli musialbys spawac to td05 w tych pieniadzach tez kupisz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 Marcin,same turbo,może 200 stówki urwe jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcindlug Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 no to jeszcze kolektor i reszta orurowania. duze turbo to nie tylko koszt samej sprezarki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 8 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2014 td05-16g to masz na myśli,zadzwonie jak wyjdziesz ze szpitala Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Panowie, TIP z b6 jest zawsze taki sam , bez różnicy czy AVJ czy BEX? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Jo Ale lepiej zrob sobie metalowy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 wiem ze to by było najlepsze wyjście ale 450zł za TIPa nie uśmiecha mi się dawać a ten z B6 podobno jest sztywniejszy Remont domu i podwórka wysysa kasę z portfela jak gąbka :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Mam takiego ale na 3"-wą przepływkę oddam niedrogo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 u mnie ori przepływka i to 8 miesięczna więc nie będę nic zmieniał :/ zobaczymy co wyjdzie na tym co mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Nie potrzebujesz nowej przeplywki tylko obudowy od niej, to też mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 podaj cene za komplet, przemyślę sprawe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 Ile chcesz zaplaci ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 czekam na propozycje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 350 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrTea Opublikowano 22 Grudnia 2014 Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2014 przemyśle do jutra i dam Ci znać wieczorem i ew. wtedy się potargujemy .. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi