krzysiekvtec Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 to jest filtr bawełniany k&n pewnie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 zapewne ale gabkowe pipercrossa tez maja sporo lepszy przeplyw podobno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 13 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2015 nie podejdą jak nie jak tak,takie mam i są P&P Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 Z długą dysza? I w avj ci to weszło? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 no a jak,wchodzą jak ori i pasują jak ori Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 hmm w takim razie sorry za wprowadzenie w błąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidlive Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 a ja w sklepie odmówiłem bo mi dałes do myślenia że może zaczekam z zakupem. czyli wszystko jasne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 to są od porszaka 630cc/3b wtyka ev1 12ohm wysokość 63mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidlive Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 ale wez używki znajdź, wezmę nowe będą równo lać Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 a moze chcesz od rovera 75 turbo ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekvtec Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 a ja w sklepie odmówiłem bo mi dałes do myślenia że może zaczekam z zakupem. czyli wszystko jasne mi po tym numerze który dałeś wyskakuje taki, a one do avj/bfb nie pasują, tylko krótkie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidlive Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 http://sidmotorsport.pl/pl/wtryskiwacze/2094-wtryskiwacz-630cc-bosch.html dokładnie te chciałem kupić. Dev te z rovera jaka wydajność mają? swoją droga miałem takiego roverka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiekml Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 te pasują bo takie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 460ccm przy 3 barach 530-550 przy 4ech ale tutaj pewnosci nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 14 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2015 dev te wtryski to od rover 620ti, od 75 turbo byly małe, a sam silnik tez slaby Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidlive Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 0280158298 a te nie lepsze ? dev te wtryski to od rover 620ti, od 75 turbo byly małe, a sam silnik tez slaby Co do roverka 620ti ( miałem jako auto do zabawy) to powiem tak silnik za***isty, prosty i naprawdę bardzo wytrzymały. Moce w okolicach 400 ps nie są tu problemem. Minusem i to sporym jest skrzynia. A co do seri k w R75 hmmmm miałem inpowiem tak dość ciekawy motor. Choć niestety konstrukcyjnie słaby, wywala uszcze pod głowica i np u mnie przy 1.3 bada urwało pułki miedzy pierścieniami. Taki mały OT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pioteros Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 0280158298 a te nie lepsze ? dev te wtryski to od rover 620ti, od 75 turbo byly małe, a sam silnik tez slaby Co do roverka 620ti ( miałem jako auto do zabawy) to powiem tak silnik za***isty, prosty i naprawdę bardzo wytrzymały. Moce w okolicach 400 ps nie są tu problemem. Minusem i to sporym jest skrzynia. A co do seri k w R75 hmmmm miałem inpowiem tak dość ciekawy motor. Choć niestety konstrukcyjnie słaby, wywala uszcze pod głowica i np u mnie przy 1.3 bada urwało pułki miedzy pierścieniami. Taki mały OT. serie K w roverach to klapa ze wzgledu na te uszczelki, stary 2.0turbo to jeszcze inna kontrukcja, stara sprawdzona jak nasze 1.8T Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
davidlive Opublikowano 15 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2015 Wiem, miałem i to o to a mój ojciec ma r75 2.0d Wracając do tematu ten nr który podałem jak myślicie podejdą takie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
roman_tyk Opublikowano 17 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2015 Jakby ktoś z właścicieli 1.8T byłby zainteresowany testami to zapraszam: http://a4-klub.pl/index.php?/topic/342327-projekt-antytheft-blokada-uruchomienia-nie-do-zlamania/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 6001 Opublikowano 18 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2015 Panowie. Kto na forum zajmuje się teraz hybrydami? Wysłane z mojego GT-S7710 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi