karol24 Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 a weź sobie VT zrób :gwizdanie: może któryś kolor Ci podejdzie, chyba grafit
Nosb Opublikowano 10 Marca 2011 Opublikowano 10 Marca 2011 Pawel jak cos mam podobne wzorem OZ Kwalifikuja sie do malowania jak cos
pawelwarsze Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Opublikowano 11 Marca 2011 wiesz co ja mysle o twoich ozetach ale wez pokaz jakies inne kolorki to zobaczymy
pawelwarsze Opublikowano 11 Marca 2011 Autor Opublikowano 11 Marca 2011 zajade do ciebie za jakis czas i mozna przymierzyc tylko przypomnij mnie jaki to rozmiar
Nosb Opublikowano 11 Marca 2011 Opublikowano 11 Marca 2011 Poki co sa czarno-polerowane Ale maluje na srebrno niedlugo je. 18"
pawelwarsze Opublikowano 24 Marca 2011 Autor Opublikowano 24 Marca 2011 jako ze nic sie nie dzieje to przetarlem troche koncowki wydechu a i jeszcze podnioslem troche gwint bo sie nie dalo jezdzic w sumie dalej nie idzie jezdzic i kola w jaki kolor malowac
michu93 Opublikowano 24 Marca 2011 Opublikowano 24 Marca 2011 ogarnij ten przód. kratkę z halo zgubiłeś? widzę, że gril w poprawnej formie wrócił
pawelwarsze Opublikowano 1 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 1 Kwietnia 2011 taa gril w poprawnej formie żonie sie nie spodobal i zaczela drapac farbe i musze na nowo malowac a halo wywalone przez przymiarki FMIC musze jakos pokombinowac zeby to ladnie zgrac i halogeny wsadzic ma wygladac jak 1.6 [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 19:52_________________________________________________
Kowi87 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 Opublikowano 2 Kwietnia 2011 taa gril w poprawnej formie żonie sie nie spodobal i zaczela drapac farbe i musze na nowo malowac a halo wywalone przez przymiarki FMIC musze jakos pokombinowac zeby to ladnie zgrac i halogeny wsadzic ma wygladac jak 1.6 [br]Dopisany: 24 Marzec 2011, 19:52_________________________________________________ jeśli nie montujesz kratek bądź nowego zderzaka to wytnij te 3 poziome słupki przed coolerem w zderzaku
pawelwarsze Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 audi bylo juz na strojeniu ale zawiele z tego nie wyniklo pozatym maly up w gratach
moskal Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Wstaw sobie ten pierwszy element nawiewu , który normalnie leci do puchy , bardzo duzo daje , uwierz mi. Na bank Ci nie wejdzie w całości przez Tipa , ale podetnij od dołu i bedzie git. miałem tak zrobione w aeb
pawelwarsze Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 ciekawi mnie tylko czy da sie na tym docisku i tarczy serii od diesla da sie na codzien normalnie jezdzic moze juz ktos mial doczynienia z tym dociskiem ?
Kowi87 Opublikowano 5 Czerwca 2011 Opublikowano 5 Czerwca 2011 To żeś zmasakrował zderzak belke to on jeszcze ma
pawelwarsze Opublikowano 5 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 5 Czerwca 2011 ma ma dokladniej 2 teraz jedna z prawej druga z lewej
Rekomendowane odpowiedzi