angela Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Sie nie smiac prosze.......ja lece przez Rzeszow...... :laghing2:
Gość Trzeniu Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 no sławeq teraz to doje.... do pieca :decayed:
Norbi Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Jedyna droga jeszcze jako tako nadająca się do jazdy to Katowicka i nią upalam
slaweq Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Troche mi sie mapa w głowie poj...ała. Faktycznie przez Katowice... nie smiac sie [br]Dopisany: 04 Marzec 2008, 22:52 _________________________________________________z tego co pamietam to adi pisał ze ktos z wawy leci przez Kraków
ono Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Troche mi sie mapa w głowie poj...ała. Faktycznie przez Katowice... nie smiac sie Foch No w ostatniej chwili , już byś stary nad morze pojechał Qwa mam nadzieje że z tego zlotu będe więcej pamiętał niż 3 godziny dziennie
Gość Murzyn Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 łoniak wszelki duch, jak Cie dlugo nie widzialem trzymasz poziom czy trza bedzie szkolenie w Wisle robic??
Gość Murzyn Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 trenujesz joge ze umiesz po suficie chodzic??
spanky Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 trenujesz joge ze umiesz po suficie chodzic?? picie z oniakiem to jak trening jogi ....
slaweq Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 trenujesz joge ze umiesz po suficie chodzic?? picie z oniakiem to jak trening jogi .... ... albo trening judo (czyt. padów na glebe)
lukaszr Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Po krowie już latam hyhyhy Słyszałem, że jak dobrze pójdzie to będziesz miał towarzyszkę do picia
Gość Murzyn Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 trenujesz joge ze umiesz po suficie chodzic?? picie z oniakiem to jak trening jogi .... ... albo trening judo (czyt. padów na glebe) a tak tak... quattro juz ma w 1 paluszku
adikrakow Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 z tego co pamietam to adi pisał ze ktos z wawy leci przez Kraków adi nic nie pisał, jedynie proponował angeli ze zamiast wstawać rano i gnać na RZ możecie ja zgarnąć z KR ale jak ustaliliśmy nie będziemy przedkładać pociągu nad
Gość Keżor Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 czy Wy to widzicie ?? jest 66 autek na zlot minus Kramer i Pre ,ale plus kilku ludków jeszcze co przyjeżdżają na sam przejazd w niedziele. a już rok temu przejazd był wyśmienity nie wydaje wam sie że można by było jakoś poustawiać auta żeby np. jechały najpierw B5 potem B6 a na końcu B7 ? albo selakcja kolorami napewno będzie ciekawie. [br]Dopisany: 05 Marzec 2008, 00:43 _________________________________________________acha, jutro mam do odbioru nową dostawe ramek , także jeżeli ktoś jeszcze nie ma ramek, to można zakupić na zlocie. :th:
Cuber Opublikowano 4 Marca 2008 Opublikowano 4 Marca 2008 Keżorek , podoba mi sie taki pomysł z selekcją :th: co nie co miało tak chyba to wyglądac jak byliśmy w Nowa Kaletka ( wyjazd z osrodka ) trzeba nad tym pomyśleć
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 selekcja taaaaaaa.... szczegolnie na kolory. To niby gdzie Ja mam jechac??
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 według modeli B5,B6 itd byłoby fajnie :th:
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 według modeli B5,B6 itd byłoby fajnie :th: Trzeniu, ale nie kupie na szybko B8 a nie lubie otwierac stawki
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 dobra to na początku jaką ośki a na końcu kłatro
Rekomendowane odpowiedzi