Norbi Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 bro jutro z rana z oniakiem ruszamy na Wisłe..szykuj gardziołko Znowu jak do Was dojade to bede musiał z Tomboyem pić
hhacek Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 bro jutro z rana z oniakiem ruszamy na Wisłe..szykuj gardziołko o ktorej bedziecie, bo ja spie do 15stej
Gość rob Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 coś się chyba szykuje, bo wyborowych krówek brakło
Gość trueogre Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 coś się chyba szykuje, bo wyborowych krówek brakło bo KRK wszystkie wykupił na południu :polew:
Tukan Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 coś się chyba szykuje, bo wyborowych krówek brakło Trza bylo brac Finke
Gość trueogre Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 coś się chyba szykuje, bo wyborowych krówek brakło Trza bylo brac Finke Tukan, rozmawiamy o alkoholu nie o nożach :polew:
T-żółw Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 o ktorej bedziecie, bo ja spie do 15stej wyruszamy ok 10 i wieziemy mnóstow finlandii :th: na W nie pije gorzały
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 coś się chyba szykuje, bo wyborowych krówek brakło Trza bylo brac Finke Tukan, rozmawiamy o alkoholu nie o nożach :polew: Tukan pewnie pisal o ognistych kochankach z finladii
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Tukan a co Ty kur..harcerzyk jesteś że chcesz finkę?
Tukan Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 coś się chyba szykuje, bo wyborowych krówek brakło Trza bylo brac Finke Tukan, rozmawiamy o alkoholu nie o nożach :polew: Tukan pewnie pisal o ognistych kochankach z finladii No o takich 0,7 [br]Dopisany: Marzec 05, 2008, 10:02:30 _________________________________________________ Tukan a co Ty kur..harcerzyk jesteś że chcesz finkę? A nie lubisz ?? :
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 coś się chyba szykuje, bo wyborowych krówek brakło Trza bylo brac Finke Tukan, rozmawiamy o alkoholu nie o nożach :polew: Tukan pewnie pisal o ognistych kochankach z finladii No o takich 0,7 [br]Dopisany: Marzec 05, 2008, 10:02:30 _________________________________________________ Tukan a co Ty kur..harcerzyk jesteś że chcesz finkę? A nie lubisz ?? : taaaa, ale w jakich jednostkach?? mam nadzieje ze nie w [l] bo to bida z nedza
Tukan Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 coś się chyba szykuje, bo wyborowych krówek brakło Trza bylo brac Finke Tukan, rozmawiamy o alkoholu nie o nożach :polew: Tukan pewnie pisal o ognistych kochankach z finladii No o takich 0,7 [br]Dopisany: Marzec 05, 2008, 10:02:30 _________________________________________________ Tukan a co Ty kur..harcerzyk jesteś że chcesz finkę? A nie lubisz ?? : taaaa, ale w jakich jednostkach?? mam nadzieje ze nie w [l] bo to bida z nedza POoczekaj do Wisły,zobaczymy co jest bida a co nedza
schiller Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Opublikowano 5 Marca 2008 jeszcze jedna wielka prośba do uczestników, chociaż to powinno być oczywiste. moi drodzy nie zapomnijcie zabrac ze sobą czarnej wstążki. wiadomo chyba po co i dlaczego...
Flyer Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Przepraszam, ze wchodze na tak wrazliwy temat, ale czarne wstazki to juz chyba przesada. Zaloba to indywidualna sprawa kazdego czlowieka. Stala sie tragedia, ale chyba nie ma sensu ciagle wracac do tego.
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Przepraszam, ze wchodze na tak wrazliwy temat, ale czarne wstazki to juz chyba przesada. Zaloba to indywidualna sprawa kazdego czlowieka. Stala sie tragedia, ale chyba nie ma sensu ciagle wracac do tego. jestem tego samego zdania
schiller Opublikowano 5 Marca 2008 Autor Opublikowano 5 Marca 2008 Przepraszam, ze wchodze na tak wrazliwy temat, ale czarne wstazki to juz chyba przesada. Zaloba to indywidualna sprawa kazdego czlowieka. Stala sie tragedia, ale chyba nie ma sensu ciagle wracac do tego. jestem tego samego zdania skoro wam to tak przeszkadza... ja nikogo nie zmuszam....
Flyer Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Nie popadajmy w skrajnosci. Nikt nie napisal, ze mu to przeszkadza, ale nie robmy stypy ze zlotu...
kaj82 Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Ja w Wawie bede w piatek ok 10-12 wiec jak ktos sie chce przylaczyc to pisac na gg
Gość Murzyn Opublikowano 5 Marca 2008 Opublikowano 5 Marca 2008 Nie popadajmy w skrajnosci. Nikt nie napisal, ze mu to przeszkadza, ale nie robmy stypy ze zlotu... Dorotka - mialas racje
Flyer Opublikowano 6 Marca 2008 Opublikowano 6 Marca 2008 Murzyn, napisz wprost co Ci lezy na sercu. Nie ma co owijac w bawelne.
Rekomendowane odpowiedzi