poziek Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Dzo-DZo postaram się gdzieś cię wcisnąć ty mnie nie wciskaj - jak cos to bede juz po rozwodzie czyli jak POZIEK sam mozesz mnie umiescic gdzies z jakąs samotną piękną ksiezniczką najlepiej wysoka czarna opalona ;-) Możesz Dzo brać czarne... dla mnie tylko blond
miron78 Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 A więc dziewice, kobiety, dziewczęta !!!!!! Miejcie się na baczności, POZIEK WYBAWCA jedzie na zlot A4-klubu solo, singiel, strzelec wyborowy :cool: Poziu ty też solo ? jak tam sobie poradzimy
Dzo-Dzo Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Poziu ty też solo ? jak tam sobie poradzimy damy rade w sumie czy duzo do szczescia jest potrzebne trche winka dobrego wykwintne towarzystwo i bedzie git
poziek Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Panowie spokojnie Obok mamy hotel gołębiowski... :naughty:
letallec Opublikowano 1 Lutego 2008 Opublikowano 1 Lutego 2008 Golebiewski to ulubiony hotel fajnych rosjanek kolo 20 Nie mylić z tirówkami Tak wiec chlopaki uczcie sie jezyków
schiller Opublikowano 4 Lutego 2008 Autor Opublikowano 4 Lutego 2008 panowie nie spamować mi tu przypominam raz jeszcze prośba do uczestników: prześlijcie mi na PW imiona waszych osób towarzyszach. [br]Dopisany: 01 Luty 2008, 14:32 _________________________________________________nadal nie mam wszystkich imion....
Hugo Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 KTO JESZCZE NIE PRZESŁAŁ DO SCHILLERA IMION OSÓB TOWARZYSZĄCYCH PROSZONY JEST O ZROBIENIE TEGO JAK NAJSZYBCIEJ !!!!
poziek Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 OT ze mną będzie Tatiana, Oksana i Walentyna
Hugo Opublikowano 4 Lutego 2008 Opublikowano 4 Lutego 2008 OT ze mną będzie Tatiana, Oksana i Walentyna I Renia Grabowska I jak jeszcze cos napiszesz nie na temat to jeszcze przygarniesz kropka
schiller Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Opublikowano 5 Lutego 2008 nowe info w pierwszym poście, proszę się zapoznać. nadal nie mam wszystkich imion osób towarzyszących!!! Proszę dosłać jak najszybciej !!!
lukaszr Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 schiller, weź podopisuj do listy imiona osób towarzyszących to będzie wiadomo kto i co.
schiller Opublikowano 5 Lutego 2008 Autor Opublikowano 5 Lutego 2008 a żeby nie było ze nie mówiłem. jest również możliwość wynajęcia sobie apartamentu. apartamenty sa 4-osobowe. jeśli ktoś by się zdecydował to wiąże się to z dodatkowymi kosztami. + 80 do noclegu nie zależnie czy 1 czy 4 osoby.
Gość Trzeniu Opublikowano 5 Lutego 2008 Opublikowano 5 Lutego 2008 schiller sprawdziłeś już może od której w piątek można się "meldować" ?
schiller Opublikowano 11 Lutego 2008 Autor Opublikowano 11 Lutego 2008 schiller sprawdziłeś już może od której w piątek można się "meldować" ? tak wlasnie wczoraj sie dowiedzialem. od 14 mozna...[br]Dopisany: 06 Luty 2008, 08:29 _________________________________________________przypominam o dokonywaniu wplat calej sumy no i nadal nie mam wszystkich imion osob towarzyszacych.
hornet Opublikowano 11 Lutego 2008 Opublikowano 11 Lutego 2008 Widzę że nie będzie wolnego miejsca :th: Dobrze że ktoś się wbił. :th:
maku211 Opublikowano 12 Lutego 2008 Opublikowano 12 Lutego 2008 z przykroscia musze zawiadomic ze odpadam z przyczyn rodzinnych :wallbash: ;( jak by ktos chcial na moje miejsce to pisac na PW. pozdrawiam. ps: schiller nie zaznaczaj mnie jeszcze na czerwono do soboty, bo moze sie jeszcze cos zmienic. ale osoby zainteresowane moga juz pisac pozdrawiam[br]Dopisany: 11 Luty 2008, 22:28 _________________________________________________schiller mozesz mnie juz zaznaczyc na czerwono - jak bedzie ktos na moje miejsce to pisac na pw. ps: troche jestem zly ze nie moge jechac ale postaram sie wpasc chociaz w sobote .. bo az tak daleko do wisly nie mam
Dzo-Dzo Opublikowano 13 Lutego 2008 Opublikowano 13 Lutego 2008 koledzy tak jak juz wcześniej pisałem ja bym sie pisał tylko odp dam po 18 lutym dokladnie koło 15.00 h bo bede po rozwodzie wiedz jak cos to dam znac
schiller Opublikowano 14 Lutego 2008 Autor Opublikowano 14 Lutego 2008 koncza sie miejsca i to jest naprawde ostatni dzwonek zeby sie zalapac wiec ludziska nie wstydzic sie.../ NADAL NIE MAM WSZYSTKICH IMION OSOB TOWARZYSZACYCH I WIECJE PROSIC SIE NIE BEDE. TE OSOBY ZOSTANA BEZ IDENTYFIKATORA!!![/b]
Flyer Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Mam pytanie pod katem dojazdu do Wisly w marcu. Bedzie tam sporo sniegu na drogach, czy nie? Bo nie wiem, czy wracac z powrotem do zimowek...
Hugo Opublikowano 15 Lutego 2008 Opublikowano 15 Lutego 2008 Mam pytanie pod katem dojazdu do Wisly w marcu. Bedzie tam sporo sniegu na drogach, czy nie? Bo nie wiem, czy wracac z powrotem do zimowek... Rok temu było scuhutko na drogach.Popadało troszkę w Niedzielę na samej górze , ale jak zjechało się do miasta to było zero śniegu.My ze Spankym polecieliśmy inną trasą przez szczyty gór i sniegu było tyle , że samochodu nie było widać z drogi
Rekomendowane odpowiedzi