MARCIN607 Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Ładniutka A6-ka Ps. Felgi które posiadasz na lato to nie są ori RS4 No to ori TT ale wzór RS 4 mój błąd wzór i tak najlepszy Ps. Felgi które posiadasz na lato to nie są ori RS4 kupil sobie ori RS4 i juz kozaczy kto mnie korci tez ten wzór ale kasa ogromna- trzebaby jakieś replika a w 19calach to już trochę strach żeby OT nie było to powiem tak- Młody jakoś B6 bardziej mi się podobało -ale może kwestia fotek i włożonej pracy- na C6 też choruję ale w sedanie. powodzenia- oby ofekt był jeszcze lepszy niż w B6 :good: rób na RS6 będzie kox :kox: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Dzięki :hi: myślałem nad przerobieniem na RS6 zderzak przód pasi bez zmiany błotników ale już progi nie i tylne błotniki również należy wymienić . Tak że za dużo przeróbek. A tak będzie pełen s line. Może do lamp led wsadzę zderzak po-lifcie 09 jest super. Problem miałem z tylną dokładką s-line ponieważ mam hak i musiałem mieć z wycięciem po niego. Mam pytanko to użytkowników B7 tylny dyfuzor da się wymienić bez ściągania zderzaka ?> podejrzewam że układ dyfuzorów A6 C6 i B7 jest taki sam. Więc proszę o odpowiedz osobę która to zmieniała a nie że słyszała że ktoś, tam cos ... robił itp. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miron78 Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 no i koniecznie lampy przód led Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Młody piekna jest Mozesz podrzucic ile flokowanie tych dekorow wyszlo na pw?? Wyglada za***iście Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 rób na RS6 będzie kox :kox: dokladnie a idealnym pakietem bedzie belgijski projektant CARACTERE http://www.highperformanceaudi.com/caractere-audi-a6-body-kit-styling ktory wypuscil pakiet zainspirowany wlasnie RS6 ale jest jeszcze ABT, Ms Design, ktore wygladaja bardziej ostro :kox: http://www.highperformanceaudi.com/ms-design-audi-a6-body-kit-styling http://www.highperformanceaudi.com/abt-audi-a6-body-kit-styling taka podkreta z mojej strony bo wiem, ze akceptujesz Tuning body :> ps. felgi bdb ale moim zdaniem do takiej gabloty za cienkie ramiona maja - optycznie jak juz ori Audi to nowy wzor RS6 - http://cgi.ebay.co.uk/20-Genuine-Audi-RS6-Alloy-Wheels-tyres-S8-A8-RS6-/280594215344 tu sa repliki ale takie srebrne 20" optycznie pasuja idealnie do tak masywnej gabloty http://cgi.ebay.co.uk/20-NEW-RS6-STYLE-ALLOY-WHEELS-255-45-20-TYRES-AUDI-Q5_W0QQitemZ390292130089QQcategoryZ9888QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DDLSL%252BSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%252BDDSIC%26otn%3D8%26pmod%3D280594215344%252B280594215344%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D7429669241221763764 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 CARACTERE sama dokładka z przodu 2703.00 fajnie wygląda ale cena kosmos. ale i tak rozwala mnie zderzak s line 2009 który ma normalne okrągłe halogeny a nie prostokąty i zderzak jest mega Ta ma taki zderzak i jeszcze tylko taki kolor ona mnie rozwala z tym kolorem i zderzakiem plus do tego ledy i wygląd 2009 Tak wygląda z przodu ten zderzak nie mam fotek tego avanta "pomarańczy" z przodu [br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 15:44_________________________________________________ no i koniecznie lampy przód led Obowiązkowo są już w drodze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawel1380 Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Była A6 przyjaciela zrobiona w Caractere. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Przyznam szczerze, ze Caractere w A6 wyglada bardzo fajnie w porownaniu np. do B5/B6. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 no prosze a jednak cos przegryziesz :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Młody piekna jest Mozesz podrzucic ile flokowanie tych dekorow wyszlo na pw?? Wyglada za***iście Flokowanie ragga liczy indywidualnie musisz mu napisać co jest do flokowania a on powie Ci cenę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czaki22 Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 tak to forum a4 ale na forum a6 nie ma nic co moze pomagac ludzion z a6:) sadze ze mozna by bylo wchlonac a6 wypasik wozek, Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
filip1001 Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 miodzio, jak dla mnie to co jest teraz + to co w drodze i planach i będzie malina :good: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 1 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 Co do A6klubu to naprawdę kiepska wiedza u nich i mody. Dzięki z opinie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PABLO Opublikowano 1 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2011 To widzę młody że zobaczę Cię w nowej furmance Super zmiana Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Pewnie tak byłe B6 już nie jest moje ma go znajomy który mieszka 8km ode mnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binio-stg Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Fantastyczne auto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 2 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Dotarły końcówki 90 mm ulter A wieczorem ma być dyfuzor s-line i idzie w czarny kolor piano Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wandej Opublikowano 2 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2011 Młody piekna jest Mozesz podrzucic ile flokowanie tych dekorow wyszlo na pw?? Wyglada za***iście Flokowanie ragga liczy indywidualnie musisz mu napisać co jest do flokowania a on powie Ci cenę tez bym dekory strzelil bo pieknie rozjasnily srodek u Ciebie A ja mam soul... Ladne ale ciemno strasznie jest Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wrclaguna Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Fajnie bedzie wygladac z tymi koncowkami oczywiscie foty po zabiegu poka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Jest i dyfuzor. Idzie do lakierowania. A miałem nic przy niej nie zmieniać Ma być paino black Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi