Skocz do zawartości
IGNOROWANY

A6 C6 2,7 Q Pełny s-line. Koło 20"

Młody

Rekomendowane odpowiedzi

Ładniutka A6-ka :)

Ps. Felgi które posiadasz na lato to nie są ori RS4 :wink4:

No to ori TT ale wzór RS 4 mój błąd :)

wzór i tak najlepszy :good:

Ps. Felgi które posiadasz na lato to nie są ori RS4 :wink4:

kupil sobie ori RS4 i juz kozaczy :decayed:

kto :shocked:

:decayed:

mnie korci tez ten wzór ale kasa ogromna- trzebaby jakieś replika a w 19calach to już trochę strach :disgust:

żeby OT nie było to powiem tak- Młody jakoś

B6 bardziej mi się podobało -ale może kwestia fotek i włożonej pracy- na C6 też choruję ale w sedanie.

powodzenia- oby ofekt był jeszcze lepszy niż w B6 :good: :good: :good: rób na RS6 będzie kox :kox: :kox:

Dzięki :hi: :hi: :hi: myślałem nad przerobieniem na RS6 zderzak przód pasi bez zmiany błotników ale już progi nie i tylne błotniki również należy wymienić . Tak że za dużo przeróbek. A tak będzie pełen s line. Może do lamp led wsadzę zderzak po-lifcie 09 jest super. Problem miałem z tylną dokładką s-line ponieważ mam hak i musiałem mieć z wycięciem po niego. Mam pytanko to użytkowników B7 tylny dyfuzor da się wymienić bez ściągania zderzaka ?> podejrzewam że układ dyfuzorów A6 C6 i B7 jest taki sam. Więc proszę o odpowiedz osobę która to zmieniała a nie że słyszała że ktoś, tam cos ... robił itp. :hi:

Młody piekna jest :good: Mozesz podrzucic ile flokowanie tych dekorow wyszlo na pw?? Wyglada za***iście :slina:

rób na RS6 będzie kox :kox: :kox:

dokladnie :good: a idealnym pakietem bedzie belgijski projektant CARACTERE :naughty:

:cool1:http://www.highperformanceaudi.com/caractere-audi-a6-body-kit-styling

ktory wypuscil pakiet zainspirowany wlasnie RS6 :kox:

ale jest jeszcze ABT, Ms Design, ktore wygladaja bardziej ostro :decayed::kox: :kox: :kox:

http://www.highperformanceaudi.com/ms-design-audi-a6-body-kit-styling

http://www.highperformanceaudi.com/abt-audi-a6-body-kit-styling

taka podkreta z mojej strony bo wiem, ze akceptujesz Tuning body :>

ps. felgi bdb ale moim zdaniem do takiej gabloty za cienkie ramiona maja - optycznie :wink4:

jak juz ori Audi to nowy wzor RS6 - http://cgi.ebay.co.uk/20-Genuine-Audi-RS6-Alloy-Wheels-tyres-S8-A8-RS6-/280594215344

tu sa repliki :confused4: ale takie srebrne 20" optycznie pasuja idealnie do tak masywnej gabloty :wink4:

http://cgi.ebay.co.uk/20-NEW-RS6-STYLE-ALLOY-WHEELS-255-45-20-TYRES-AUDI-Q5_W0QQitemZ390292130089QQcategoryZ9888QQcmdZViewItemQQ_trksidZp4340.m263QQ_trkparmsZalgo%3DDLSL%252BSIC%26its%3DI%26itu%3DUCI%252BIA%252BUA%252BFICS%252BUFI%252BDDSIC%26otn%3D8%26pmod%3D280594215344%252B280594215344%26po%3D%26ps%3D63%26clkid%3D7429669241221763764

CARACTERE sama dokładka z przodu 2703.00 :cool1: fajnie wygląda ale cena kosmos. ale i tak rozwala mnie zderzak s line 2009 który ma normalne okrągłe halogeny a nie prostokąty i zderzak jest mega :kox:

Ta ma taki zderzak i jeszcze tylko taki kolor :kox:

34o8r68.jpg

ona mnie rozwala z tym kolorem i zderzakiem plus do tego ledy i wygląd 2009 :wink4:

2i6hxti.jpg

Tak wygląda z przodu ten zderzak nie mam fotek tego avanta "pomarańczy" :angry: z przodu :wallbash:

2bdthf.jpg:hi:[br]Dopisany: 01 Marzec 2011, 15:44_________________________________________________

no i koniecznie lampy przód led :)

Obowiązkowo są już w drodze :)

Młody piekna jest :good: Mozesz podrzucic ile flokowanie tych dekorow wyszlo na pw?? Wyglada za***iście :slina:

Flokowanie ragga liczy indywidualnie :) musisz mu napisać co jest do flokowania a on powie Ci cenę :hi:

tak to forum a4 ale na forum a6 nie ma nic co moze pomagac ludzion z a6:) sadze ze mozna by bylo wchlonac a6 :)

wypasik wozek, :)

Dotarły końcówki :)

k5ahy.jpg

90 mm ulter :)

eiqgn.jpg

A wieczorem ma być dyfuzor s-line i idzie w czarny kolor piano :wink4:

Flokowanie ragga liczy indywidualnie :) musisz mu napisać co jest do flokowania a on powie Ci cenę :hi:

tez bym dekory strzelil bo pieknie rozjasnily srodek u Ciebie :good: A ja mam soul... Ladne ale ciemno strasznie jest :przebiegly:

Jest i dyfuzor. Idzie do lakierowania. A miałem nic przy niej nie zmieniać :decayed:

2ajbzbq.jpg

j62zv6.jpg

Ma być paino black :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...