morsdicti Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Fajne, silnik trochę słaby ale ujdzie Zawsze mam kłopot z oceną tak młodych aut .. bo po prostu wszystko mi się tam podoba ... no ale tak jak napisałem motor mogłeś na taką wielką budę wybrać ciut mocniejszy :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystic.pl Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 Dotarły końcówki 90 mm ulter A wieczorem ma być dyfuzor s-line i idzie w czarny kolor piano Końcówki miałem takie na starym wydechu tylko, że ja je przyspawałem, będzie super wyglądać A nie myślałeś o takim dyfuzorze: http://www.a6klub.pl/sprzedam-dyfuzor-tylny-a6-c6-vt26439.htm widziałem w niemczech na takim i wygląda dużo lepiej niż s-linowy. W kolorze grafitowym normalnie :kox: [br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 10:39_________________________________________________A najładniejszy dyfuzor, który widziałem na A6 C6 to taki: wygląda kosiarsko czy to na sedanie czy to na avancie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 no młody fura kox ale kolor mi totalnie nie pasuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 3 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 A nie myślałeś o takim dyfuzorze: http://www.a6klub.pl/sprzedam-dyfuzor-tylny-a6-c6-vt26439.htm widziałem w niemczech na takim i wygląda dużo lepiej niż s-linowy. W kolorze grafitowym normalnie :kox: [br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 10:39_________________________________________________A najładniejszy dyfuzor, który widziałem na A6 C6 to taki: wygląda kosiarsko czy to na sedanie czy to na avancie Myślałem ale nie on nie ma wycięcia pod hak a ja ma elekrtycznie wysuwany , co do drugiej dokładki to po lift 09 trzeba wymienić zderzak do niej [br]Dopisany: 03 Marzec 2011, 12:53_________________________________________________ no młody fura kox ale kolor mi totalnie nie pasuje Mi się podoba fajnie będzie wyglądał czarny grill na nim Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Remik-A4 Opublikowano 3 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2011 czarne grilowaczi musi byc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stifii Opublikowano 4 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2011 Myślałem ale nie on nie ma wycięcia pod hak a ja ma elekrtycznie wysuwany , co do drugiej dokładki to po lift 09 trzeba wymienić zderzak do niej Dokładnie i dlatego musiałem go sprzedać. Sluchaj mógłbys może podac mi nr zaslepki tej na hak w dyfuzorze S Line? Bo jak kupiłem fure to własnie nie ma tej zaślepki a by sie przydała bo dziura mi sie nie podoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 13 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2011 Myślałem ale nie on nie ma wycięcia pod hak a ja ma elekrtycznie wysuwany , co do drugiej dokładki to po lift 09 trzeba wymienić zderzak do niej Dokładnie i dlatego musiałem go sprzedać. Sluchaj mógłbys może podac mi nr zaslepki tej na hak w dyfuzorze S Line? Bo jak kupiłem fure to własnie nie ma tej zaślepki a by sie przydała bo dziura mi sie nie podoba. 4F9 807 397 [br]Dopisany: 04 Marzec 2011, 18:03_________________________________________________Zawitała dokładka s-line czarne piano jutro końcówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOval81 Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 A fu ten kolor z bliska jest A szczerze powiedziawszy, to jak na czarno, to ja bym w mat dokładkę zrobił - teraz jakoś "ni z gruszki, ni z pietruszki" :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boberek Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 nie no ten kolor granatowy jest dla mnie nie do przyjęcia :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 A mi si podoba Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 ee tam w A4 mam taki sam kolorek i robi robotę ogólnie faaajna taka A6 ściema szybek planowana ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Tego jeszcze nie wiem , mam czarny środek i kiepsko to widzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 hmm ja mam jasny środek w A4 a kolor lakieru taki sam i ściema szybek daje robotę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flyer Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 A fu ten kolor z bliska jest A szczerze powiedziawszy, to jak na czarno, to ja bym w mat dokładkę zrobił - teraz jakoś "ni z gruszki, ni z pietruszki" :gwizdanie: ano... trudno sie nie zgodzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Mi się kolor podoba a dlatego czarne piano ponieważ będą jeszcze listwy drzwi allroad i zderzak przód od wersji liftowej 2009 z czarnym środkiem grilla piano więc jedna dokładka w macie nie miała by tu sensu . Ale jak widać ktoś by tu robił pewnie grill w mat który po kamieniach będzie schodził :gwizdanie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stifii Opublikowano 14 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 Boczne listwy proponuje wstawić od S6 bo na tych z allroada w/g mnie wiejsko będzie wyglądała zwykła A6 C6(http://allegro.pl/audi-a6-2-4i-2007-8r-avant-skora-led-mmi-fulll-i1489803069.html) tu jest dobry przykład i wcale mi sie to nie widzi. I też ma przód poliftowy założony. Tu masz link do fotek jak wyglądają od S6: http://ketelapper.freeservers.com/photo_1.html Osobiście w te listwy bym szedł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 14 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2011 stifii tylko ja chcę je zrobić na czarno poiano nie chrom. A te S6 fajne tylko nie widziałem takich na sprzedaż . No widziałem ale z żywicy a jakoś mi się top nie widzi. [br]Dopisany: 14 Marzec 2011, 15:18_________________________________________________stifii wiesz może czy zawieszenie od 3.0 Q będzie pasować do mojego ? chodzi mi o takie http://moto.allegro.pl/amortyzator-audi-a6-s-line-sport-4f0-komplet-i1508647896.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kulek Opublikowano 15 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Młody fura elegancka :kox: Pogratulować i kolorek piano bardzo dobry a co do ściemy szybek to według mnie taka najdelikatniejsza folia byla by kox Ja mam jaśniejszy środek niż Ty ale przy najdelikatniejszej ścieme w ciągu dnia w środku dużej różnicy nie ma a z zewnątrz robi robote _________________________________________________ A kolor auta najlepszy :> (no może zaraz po czarnym) bo podobny mam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Młody Opublikowano 15 Marca 2011 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Marca 2011 Dzięki Kulek Końcówki już zamontowane , jednak 90mm idealne 100 to takie rynny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
insane_Infinity Opublikowano 16 Marca 2011 Udostępnij Opublikowano 16 Marca 2011 Pikne Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi