MAJKI Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 a co sądzicie o tym ZEDER - zabezpieczenie pojazdu przed kradzieżą ? chwalą się że nie odnotowano jeszcze ani jednej kradzieży auta z tym zabezpieczeniem. Pytanie ile tego założyli skoro koszt to ponad 1000zł Z takim zabezpieczeniem własnie nie odjechała bmka 335i w cabrio z Knurowa, Miron cos o tym wie Dwóch kolesi w ciagu kilku sekund odpaliło auto bo nie miało żadnych elektronicznych zabepieczeń ale pojechali tylko kawałek do przodu i to wszystko bo nie umieli kołami skręcać. A najgorsze że byli tacy perfidni że właściciel stał na balkonie a oni do niego " spier... do domu" i poszedł do domu tylko powiedział " i tak nim nie odjedziecie" hehe. A za miesiac mu całe mieszkanie ktoś opierd.... nawet wszystkie buty mu ukradli Ps miron predzej czy pozniej wyjdzie kto to był.... Knurów i Gliwice to dziura za dużo ktoś coś powie przy wódeczce i sie rozniesie...
tymonA4 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Tragedia z tymi złodziejami ludzie coraz biedniejsi i jakaś cześć woli zrobić wlam niż robić za 1,500zl:facepalm:
Rabbi Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 gratki odzyskania fury.morale po takim finale wzrasta
turdzi Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 ale historia ! fajnie ze happy endem !
Kanar Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Pytanie ile tego założyli skoro koszt to ponad 1000zł uważasz, że to dużo za skuteczną protekcję Kanar czas sprzedać b5 i przenieść się do rzeczywistości Nie twierdzę że to dużo. Twierdzę natomiast że przy cenie powyżej tysiaka przeciętny Kowalski nawet na to nie patrzy- co skutkuje zawężeniem ilości pojazdów, w których jest to zamontowane. Nie znam nikogo kto miałby to założone. Jedyna moja wiedza na temat tego zabezpieczenia to materiał ze strony i wątpliwej jakości test z TVN Turbo. Ale jak Napisał Majki to wydaje się skuteczne. Wiadomo że jak auto ma wyrok to nic go nie uratuje (łącznie z telefonem bo jak ktoś napisał jammer kosztuje niedużo), ale w tym przypadku nawet by nie odjechali spod bloku. Co do sprzedaży mojej b5 to powiedzmy że mam do niej taki stosunek jak Miron miał do Corsy :wink:zostanie ze mną tak długo aż jej nie nawine na drzewo.
Młody Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 a co sądzicie o tym ZEDER - zabezpieczenie pojazdu przed kradzieżą ? chwalą się że nie odnotowano jeszcze ani jednej kradzieży auta z tym zabezpieczeniem. Pytanie ile tego założyli skoro koszt to ponad 1000zł Z takim zabezpieczeniem własnie nie odjechała bmka 335i w cabrio z Knurowa, Miron cos o tym wie Dwóch kolesi w ciagu kilku sekund odpaliło auto bo nie miało żadnych elektronicznych zabepieczeń ale pojechali tylko kawałek do przodu i to wszystko bo nie umieli kołami skręcać. A najgorsze że byli tacy perfidni że właściciel stał na balkonie a oni do niego " spier... do domu" i poszedł do domu tylko powiedział " i tak nim nie odjedziecie" hehe. A za miesiac mu całe mieszkanie ktoś opierd.... nawet wszystkie buty mu ukradli Ps miron predzej czy pozniej wyjdzie kto to był.... Knurów i Gliwice to dziura za dużo ktoś coś powie przy wódeczce i sie rozniesie... Jak dla mnie to on mega ci.a, albo jest policja a jak nie to lepsze wyjście koledzy, myślę że wszyscy mają znajomych ze szkolnych lat lub przez nich aby zebrać konkret ekipę na wpi...ol ---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ---------- To tak jakby Ci żonę/dziewczynę obracali a Ty do nich i tak jej nie dacie rady. Chore jak dla mnie .
miron78 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2012 Dziwi mnie jedno - elektronikę obeszli, czyli sprzęt mieli dość dobry, żeby zakodować nowy kluczyk, a nie mieli żadnego zagłuszacza GSM/GPS, który za kilkadziesiąt zeta można kupić? Niemniej jednak - dzięki temu Miron ma auto z powrotem, czego mu bardzo gratuluję każdy popełnia jakieś błędy jak widać - albo się telefonu nie spodziewali albo ktoś to przeoczył - bankowo też wiedzą i informacje do nich dotarły co pozwoliło na odnalezienie samochodu więc pewnie kolejne podejście będzie już w wykluczeniem tego błędu - nie ważne czy będzie chodziło o mój czy inny samochód - i tym sposobem właśnie złodzieje z czasem dochodzą do perfekcji i ciężko z nimi walczyć ---------- Post dopisany at 22:18 ---------- Poprzedni post napisany at 22:14 ---------- czyli chciał nie chciał mając telefon w aucie a nie mając znajomych w policji i tak gówno to pomoże ? To już bardziej zależy od samej polcji i osoby prowadzącej sprawę - jeżeli policja ( w tym wypadku i znajomi ) i ja kopiemy do tej samej bramki to zależy nam na tym samym - mi na samochodzie im na sprawcy - więc zarówno mnie jak i im było na rękę w pełni wykorzystanie tel. do namierzenia samochodu - jeżeli trafisz na kogoś komu na tym nie zależy albo temat zleje lub zlekceważy - nie masz szans żeby prywatnie wykorzystać operatora do namierzenia samochody - nikt ci takich informacji nie udostępni
antonio Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 ważne, że się znalazł idę sobie wlać setę superowo mirek
miron78 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2012 Pytanie ile tego założyli skoro koszt to ponad 1000zł uważasz, że to dużo za skuteczną protekcję Kanar czas sprzedać b5 i przenieść się do rzeczywistości Miron a Corsę to chyba i tak chciałeś jakoś sprzedawać albo się mylę ale jeszcze nie teraz - no i ie w takim stanie ---------- Post dopisany at 22:23 ---------- Poprzedni post napisany at 22:20 ---------- a co sądzicie o tym ZEDER - zabezpieczenie pojazdu przed kradzieżą ? chwalą się że nie odnotowano jeszcze ani jednej kradzieży auta z tym zabezpieczeniem. Pytanie ile tego założyli skoro koszt to ponad 1000zł Z takim zabezpieczeniem własnie nie odjechała bmka 335i w cabrio z Knurowa, Miron cos o tym wie Dwóch kolesi w ciagu kilku sekund odpaliło auto bo nie miało żadnych elektronicznych zabepieczeń ale pojechali tylko kawałek do przodu i to wszystko bo nie umieli kołami skręcać. A najgorsze że byli tacy perfidni że właściciel stał na balkonie a oni do niego " spier... do domu" i poszedł do domu tylko powiedział " i tak nim nie odjedziecie" hehe. A za miesiac mu całe mieszkanie ktoś opierd.... nawet wszystkie buty mu ukradli Ps miron predzej czy pozniej wyjdzie kto to był.... Knurów i Gliwice to dziura za dużo ktoś coś powie przy wódeczce i sie rozniesie... i dokładnie tego się z czasem spodziewam jeżeli w ciągu najbliższych dni nie dowiem się kto za tym stał
stanley Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Miron - PS. Podobno Wajda jest już w Knurowie
wojtas-audi Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 Film ma krecic ? Napisal bys do jakiegos fakta lub superexpressa, albo Nieprawdopodobne a jednak , kasa gwarantowana !!
Tomeks Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 PANOWIE,CZY NAPRAWDĘ NIKT NIE ZAŁAPAŁ O CO TU TAK NAPRAWDĘ CHODZIŁO???!!! nie audi było celem,celem była CORSA!!! zajumali A4 tylko po to,żeby wywabić corse,jako pamiataka rodzinna,była trzymana w dużym pokoju na dywanie (i tu ciekawostka,z tego powodu w pokoju było miejsce tylko na pojedyncze łóżko,dlatego miron spał na palecie w garażu). corsa miała być "wzięta" na tzw "stłuczkę",ale goście sie zajarali,juz myśleli że witają się z gąską,a tu bach,za mocno za***ali i skasowali corse,ot i cała historia.
Transitpower Opublikowano 20 Grudnia 2012 Opublikowano 20 Grudnia 2012 PANOWIE,CZY NAPRAWDĘ NIKT NIE ZAŁAPAŁ O CO TU TAK NAPRAWDĘ CHODZIŁO???!!!nie audi było celem,celem była CORSA!!! zajumali A4 tylko po to,żeby wywabić corse,jako pamiataka rodzinna,była trzymana w dużym pokoju na dywanie (i tu ciekawostka,z tego powodu w pokoju było miejsce tylko na pojedyncze łóżko,dlatego miron spał na palecie w garażu). corsa miała być "wzięta" na tzw "stłuczkę",ale goście sie zajarali,juz myśleli że witają się z gąską,a tu bach,za mocno za***ali i skasowali corse,ot i cała historia. :polew: Popłakałem sięi posmarkałem :polew: Gratki Miron happy endu Oby jak największej ilości osób podobne historie dobrze się kończyły...
wrclaguna Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Byłem wczoraj cały dzien na wyjazdach a tutaj taka wiadomość Graty odnalezienia autka Mirek Powiem ci szczerze , ze jednak skonczymy ten PDC u ciebie Co do odpalania A4 B8 Pany to nie taka prosta sprawa jest Za duzo sterowników odpowiada za to Dodatkowo nie wiem czy wiecie to W B8 jest System Lokalizacji
MAJKI Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 a co sądzicie o tym ZEDER - zabezpieczenie pojazdu przed kradzieżą ? chwalą się że nie odnotowano jeszcze ani jednej kradzieży auta z tym zabezpieczeniem. Pytanie ile tego założyli skoro koszt to ponad 1000zł Z takim zabezpieczeniem własnie nie odjechała bmka 335i w cabrio z Knurowa, Miron cos o tym wie Dwóch kolesi w ciagu kilku sekund odpaliło auto bo nie miało żadnych elektronicznych zabepieczeń ale pojechali tylko kawałek do przodu i to wszystko bo nie umieli kołami skręcać. A najgorsze że byli tacy perfidni że właściciel stał na balkonie a oni do niego " spier... do domu" i poszedł do domu tylko powiedział " i tak nim nie odjedziecie" hehe. A za miesiac mu całe mieszkanie ktoś opierd.... nawet wszystkie buty mu ukradli Ps miron predzej czy pozniej wyjdzie kto to był.... Knurów i Gliwice to dziura za dużo ktoś coś powie przy wódeczce i sie rozniesie... Jak dla mnie to on mega ci.a, albo jest policja a jak nie to lepsze wyjście koledzy, myślę że wszyscy mają znajomych ze szkolnych lat lub przez nich aby zebrać konkret ekipę na wpi...ol ---------- Post dopisany at 22:00 ---------- Poprzedni post napisany at 21:57 ---------- To tak jakby Ci żonę/dziewczynę obracali a Ty do nich i tak jej nie dacie rady. Chore jak dla mnie . NIe jest ci..a jak to napisałeś tylko ma wyjeb... na kase, gość sprowadza bmki tylko ze stanów na handel i nie zależy mu na kasie, a żony nie ma hehehe A ty co byś zrobił dzwonił na policje z tego balkonu?? Niech Ci miron napisze ile jest na noc radiowozów na służbie w Knurowie - Ja Ci na nie odpowiem JEDEN!! W Knurowie ogólnie od zawsze kradli auta bo gdzie nie wyjedziesz poza Knurów to jestes na zadupiach i łatwo spierd...
NYNA Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Co do odpalania A4 B8 Pany to nie taka prosta sprawa jest Za duzo sterowników odpowiada za to Dokładnie nie jest to takie proste jak by się niektórym wydawało, dlatego nawet nie próbują odpalać auta na miejscu tylko zabierają a później dopiero elektronik działa na spokojnie i odpala auto.
alvaro Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 hyba coś się posty koledze pomyliły... Pany może zakończymy OT o zabezpieczeniach, kradzieżach i innych. Auto odzyskane. Kiedy Mirek odbierasz z ASO ?
Polko_V Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 ale się jeppłem ztym kapelonem:decayed: normalnie Wy powinniście pisac scenariusze
Rekomendowane odpowiedzi