#Przemo# Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 GRATULACJE MIREK :banan::banan::banan: a co sądzicie o tym ZEDER - zabezpieczenie pojazdu przed kradzieżą ? chwalą się że nie odnotowano jeszcze ani jednej kradzieży auta z tym zabezpieczeniem. Pytanie ile tego założyli skoro koszt to ponad 1000zł Ja już wcześniej pisałem że znajomy to ma zamontowane w bmce i dwa razy włamali się do środka i zrezygnowali auto zostawili uszkodzony był tylko zamek nic nie zgoneło. Najwidoczniej coś w tym musi być bo od ponad roku już nie ma takich przygód, na tylnych szybach nakleił dwie małe naklejki z logo zeder i spokój.
addassko Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Miron - PS. Podobno Wajda jest już w Knurowie :grin:
seves Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Mirek a wracając do tematu, kiedy planujesz jakieś mody bo dawno nic się nie działo
PABLO Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Mirek a wracając do tematu, kiedy planujesz jakieś mody bo dawno nic się nie działo Niech jeszcze ochłonie a później z wrclaguną wymodzi dobry patent na złodziei że nikt nie zbliży się do auta
Pucek Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Mirek a wracając do tematu, kiedy planujesz jakieś mody bo dawno nic się nie działo A ja wiem kiedy i co...
cptolgierd Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Ukryte kamery z bezpośrednim nadawaniem obrazu 'na żywo'
miron78 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 21 Grudnia 2012 hyba coś się posty koledze pomyliły... Pany może zakończymy OT o zabezpieczeniach, kradzieżach i innych. Auto odzyskane. Kiedy Mirek odbierasz z ASO ? No musze przyznać że tu mnie ASO troszke zmartwiło. Dziś byłem w ASO z rzeczoznawcą, co sie udało to spisał, kolejny krok to ściągnięcie przez ASO z DE kluczyka z zaprogramowaniem i uruchomienie samochodu (o ile komp. jest OK) po uruchomieniu sprawdzenie uszkodzeń, podpięcie pod kompa oraz myjnia (bo fura upierdzielona na maxa) i wtedy dopiero kolejna wizyta rzeczoznawcy - uruchomienie pojazdu i podpięcie kompa pozwoli na dokładne sprawdzenie co jest uszkodzone i należy naprawić a umycie pozwoli na pokazanie ewentualnych uszkodzeń zewnętrznych (rys, zadrapań, wgnieceń) - ponoć miesiąc bez furki mogę być jak nic
Młody Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Dobra jest, znalazła się to temat do zamknięcia
seves Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Mirek a furka ujeb_ana wewnątrz? Jak mojemu ojcu ukradli auto to masakra - odcisków palców szukali i pełno talku czy jakiegoś syfu było wszędzie:kwasny:
riddick74 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 tylko PLUS namiesza sygnał ? a orange ?
Pawlo 2004 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Jestem w szoku po przeczytaniu całej historii. Super, że wszystko skończyło sie tak a nie inaczej. Mirek nie załamuj sie tym, ze furka będzie stała przez miesiąc w ASO... Lepiej jej nie mieć przez miesiąc niz w ogóle
WITT33 Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 OMG historia jak z filmu.... tak czy siak gratuluję i głowa do przodu jak to mówią, zawsze do przodu
OGr Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 jasne że nie sam.............z dziupli to może za dużo powiedziane - pewnie tam miało przeczekać jakiś czas..........Po drugie wiecie jak to jest - tak szybko jak się rozniosło że znikło moje auto i dużo osób je szuka tak też szybko złodzieje się o fakcie i zaawansowaniu czynności też pewnie dowiedzieli. Całkiem możliwe że woleli się już dla ich własnego bezpieczeństwa w tym miejscu nie pokazywać i spisali auto na straty ratując swój tyłek - zobaczymy - ja na razie nie odpuszczam i chętnie się dowiem kto za tym stoi ---------- Post dopisany at 14:28 ---------- Poprzedni post napisany at 14:26 ---------- Nie wykluczam też scenariusza że próba kradzieży zostanie powtórzona lub że samochód zostanie któregoś pięknego wieczora zniszczony dla zemsty za udaremnienie kradzieży - taka prawda, taki kraj i trzeba się z tym pogodzić niezła historia :/ Podnieś sobie AC na auto i śpij spokojnie.
wojtas-audi Opublikowano 21 Grudnia 2012 Opublikowano 21 Grudnia 2012 No jakieś tam odciski palców może znajdą, chociaż to nie CSI Więc niewiadomo, gdzie oni ją uwalili jak ciągneli większość drogi ?? Lepiej żeby miesiąc w ASO stała niż wcale jej nie mieć, niech doprowadzą do stanu użyteczności
nex Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 jasne że nie sam.............z dziupli to może za dużo powiedziane - pewnie tam miało przeczekać jakiś czas..........Po drugie wiecie jak to jest - tak szybko jak się rozniosło że znikło moje auto i dużo osób je szuka tak też szybko złodzieje się o fakcie i zaawansowaniu czynności też pewnie dowiedzieli. Całkiem możliwe że woleli się już dla ich własnego bezpieczeństwa w tym miejscu nie pokazywać i spisali auto na straty ratując swój tyłek - zobaczymy - ja na razie nie odpuszczam i chętnie się dowiem kto za tym stoi ---------- Post dopisany at 14:28 ---------- Poprzedni post napisany at 14:26 ---------- Nie wykluczam też scenariusza że próba kradzieży zostanie powtórzona lub że samochód zostanie któregoś pięknego wieczora zniszczony dla zemsty za udaremnienie kradzieży - taka prawda, taki kraj i trzeba się z tym pogodzić niezła historia :/ Podnieś sobie AC na auto i śpij spokojnie. A co da podniesienie sobie AC na auto? chyba jedynie większe opłaty. I tak po kradzieży jak przyjdzie do wypłaty odszkodowania to dają tyle, jaka jest cena rynkowa
miron78 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Autor Opublikowano 22 Grudnia 2012 tylko PLUS namiesza sygnał ? a orange ? każdy operator ---------- Post dopisany at 09:21 ---------- Poprzedni post napisany at 09:21 ---------- Mirek a furka ujeb_ana wewnątrz? Jak mojemu ojcu ukradli auto to masakra - odcisków palców szukali i pełno talku czy jakiegoś syfu było wszędzie:kwasny: środek czysty
A4_Dominik_WAW Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Musiales miec bardzo dobry uklad z Plusem czy nie wiem z kom bo lokalizowac telefon po sygnale to zadkosc a zwlaszcza w przypadku kradzieży samochodu, czasami w bardziej priorytetowych sprawach jest to niemozliwe. Z tym namierzaniem to tez musiala byc dobra maszynka takze gratuluje odnalezienia auta i znajomych bo bez nich w takim temacie ani rusz. Innym moge powiedziec ze telefon pod kanapa to dobry patent jak ma sie mega uklad w policji lub w telekomunikacji bo nie dla kowalskiego namierzanie telefonu po sygnale :/ ---------- Post dopisany at 10:29 ---------- Poprzedni post napisany at 10:22 ---------- jasne że nie sam.............z dziupli to może za dużo powiedziane - pewnie tam miało przeczekać jakiś czas..........Po drugie wiecie jak to jest - tak szybko jak się rozniosło że znikło moje auto i dużo osób je szuka tak też szybko złodzieje się o fakcie i zaawansowaniu czynności też pewnie dowiedzieli. Całkiem możliwe że woleli się już dla ich własnego bezpieczeństwa w tym miejscu nie pokazywać i spisali auto na straty ratując swój tyłek - zobaczymy - ja na razie nie odpuszczam i chętnie się dowiem kto za tym stoi ---------- Post dopisany at 14:28 ---------- Poprzedni post napisany at 14:26 ---------- Nie wykluczam też scenariusza że próba kradzieży zostanie powtórzona lub że samochód zostanie któregoś pięknego wieczora zniszczony dla zemsty za udaremnienie kradzieży - taka prawda, taki kraj i trzeba się z tym pogodzić niezła historia :/ Podnieś sobie AC na auto i śpij spokojnie. A co da podniesienie sobie AC na auto? chyba jedynie większe opłaty. I tak po kradzieży jak przyjdzie do wypłaty odszkodowania to dają tyle, jaka jest cena rynkowa To juz zalezy od umowy z ubezpieczycielem mozesz zrobic Ac na cene rynkowa mozesz na cene zakupu np. z fsktury.
Tomeks Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 miron,a w providencie regularnie płacisz??może oni cie auto buchneli i corse rozjebali:eusathink:
gregski Opublikowano 22 Grudnia 2012 Opublikowano 22 Grudnia 2012 Miron, czy dobrze zrozumialem, ze wykorzystali kluczyk zapasowy (jego czesc) ze schowka? Tez to wozilem w aucie jak blondynka...
Rekomendowane odpowiedzi