kred Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 mam okazje zakupic za niewielka kase taki wlasnie podłokietnik wypowiedcie sie czy warto go wziasc
kamil21 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 fajna sprawa na dluzsze trase, ale utrudnia zabawe z recznym
xxxWIELKIxxx Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 wyglada na ori... a jaki hajs za to?? na fotkach widac ze noweczka wiec jesli gosciu tanuo chce to bierz fajna sprawa a to ze zabawa z recznym jest utrudniona to nie jest powod zeby go nie kupi... :a4fan:pozdro
EndriuGiz Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 ja mam podlokietnik ostatnio kupilem. bardzo fajna sprawa polecam ja bym bral bez zastanowienia
Gość krzychuzzz Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Jak za dobrą kase to bym się nie zastanawiał tylko brał.
Rafaell Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Podłokietnik to naprawde fajna i super wygodna rzecz :th: Ten co pokazałeś wygląda całkiem w pożądku, więc jak okazyjna cena to bierz bez zastanowienia
Musashi Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 jak juz koledzy pisali wyglada na ori. sprawdz czy ma znak produkcyjny audi. w zabawie, recznym rzeczywiscie przeszkadza. ale na szczescie w miescie mozna go podniesc.a na trasie gdy z recznego nie korzystamy jak znalazl.
kred Opublikowano 9 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2007 wiec biore. zastanawialem sie czy to orginalny. faktycznie jest zupelnie nowy znajomy przywiozl mi od helmutow i sam nie wiedzial czy to ori czy zamiennik. znaczka nie sprawdzalem czy jakis posiada. kasa za niego 120 zl po znajomosci. dzieki za rade jeszcze tylko zmiana tapicerki na siwa(chyba to nie problem) i montaz
xxxWIELKIxxx Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 bierz od razu...a ma jeszcze jeden bo jesli tak to sie pisze...stary wyrazil chec zakupu...pozdrawiam
KrzyHo Opublikowano 9 Grudnia 2007 Opublikowano 9 Grudnia 2007 Ja bym wziął, bardzo fajna sprawa w samochodzie.
Cuber Opublikowano 15 Grudnia 2007 Opublikowano 15 Grudnia 2007 ten podłokietnik wygląda mi jak z modelu B6 bo z tego co paietam w B5 zakończenie było proste a tutaj jest wyoblone.... chodzi o miejsce gdzie się zamyka... http://moto.allegro.pl/item284314636_podlokietnik_oryginalny_audi_a4_8d0.html moze sie myle ale tak mi sie wydaje.... co nie zmienia faktu ze zajefajny za taką cenę i chyba nie bedzie problemu z montazem w B5
kred Opublikowano 15 Grudnia 2007 Autor Opublikowano 15 Grudnia 2007 podłokietnik zamontowany pasowal w 99% nie obeszlo sie bez malych poprawek :>. wspaniala rzecz polecam wszystkim. dalem cyne kolezce zeby przywiozl mi pare sztuk rozprowadze klubowiczom :th: jutro zrobie fotki
pejek39 Opublikowano 16 Grudnia 2007 Opublikowano 16 Grudnia 2007 no 120zl to bardzo tanio, ja zakupiłem na allegro identyczny za 170zł ale nie żałuje super sprawa taki podłokietnik
pox Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Witam. Czy jest jeszcze możliwość załatwienia takiego podłokietnika? Bo na allegro są po 290zł za sztukę.
Reggi Opublikowano 24 Grudnia 2007 Opublikowano 24 Grudnia 2007 Podłokietnik fajna sprawa :> więc warto :th: A fotki pochodza z aukcji na allegro
slepy Opublikowano 29 Grudnia 2007 Opublikowano 29 Grudnia 2007 podlokietnik to dobra sprawa, sam na takiego poluje, ale narazie fundusze mnie trzymaja, ale moze po Nowym Roku, ale jak masz okazje to bierz bardzo przydatny element :th:
Gość spedyt Opublikowano 30 Grudnia 2007 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Podłokietnik zamontowany, temat wyczerpany. Proszę nie pisać postów w stylu podłokietnik to super sprawa, zapytania o dostępność proszę kierować bezpośrednio na PW do kolegi kred
kylo80 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Opublikowano 30 Grudnia 2007 witam gorąco może ktoś z was wie czy w moim audi B5 da się bez problemu założyć podłokietnik
KrzyHo Opublikowano 30 Grudnia 2007 Opublikowano 30 Grudnia 2007 Tak da się zamontować podłokietnik. Użyj szukajki, był temat o zamontowaniu podłokietnika. Już znalazłem: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php/topic,19722.0.html Sorki za OT w aucie z 97' masz silnik AJM?? (już były montowane wtedy??) Nie były montowane, ale może ktoś sobie wstawił [spedyt]
Rekomendowane odpowiedzi