wujek 2pac Opublikowano 14 Czerwca 2011 Opublikowano 14 Czerwca 2011 No na to jzu sie napewno nie dam namowic
Tony Stark Opublikowano 17 Czerwca 2011 Opublikowano 17 Czerwca 2011 widzialem autko na zywo, widzisz jak posluchales wujka Rafala to autko od razu zaczelo ladniej wygladac na dobrych kosmetykach nie ma co oszczedzac jakby co to pisz poradze cos w miare mozliwosci
LU_Angel Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Pieknie to tak sunąc przez JPII... może wybierzemy sie na wspólne foto seszyn ?? Ale Ja dopiero wtedy jak spuszcze swoja na glebe blizej twojej.
grn Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2011 Pieknie to tak sunąc przez JPII... może wybierzemy sie na wspólne foto seszyn ?? Ale Ja dopiero wtedy jak spuszcze swoja na glebe blizej twojej. chętnie chętnie, fotografa mamy odzywaj się, coś trzeba zrobić w jakimś ciekawym plenerze widzialem autko na zywo, widzisz jak posluchales wujka Rafala to autko od razu zaczelo ladniej wygladac na dobrych kosmetykach nie ma co oszczedzac jakby co to pisz poradze cos w miare mozliwosci Dzieki dzieki Rafał tego scratch'a musze kupic i na spokojnie porządnie wypolerować, jeszcze tylko mi powiedz co to za magiczny wosk miałeś?
Tony Stark Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Auto Glym HD Wax tani nie jest ale warty swojej ceny
grn Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2011 chłopaki, warto modzić coś w tym padle? mam na myśli jakieś wtryski i program. Dodam ze silnik jeszcze jest w bdb stanie, filtry, oleje płyny wymienione, jak na 90km to narazie niezłe sie odpycha na 17".
Pucek Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Jak Ci nie wystarcza ta moc to czemu nie?
P-U-M-A Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 Koło 120 PS podobno się da osiągnąć.
grn Opublikowano 18 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 18 Czerwca 2011 a z dołożeniem większej dmuchawy był by problem? bo jak wiadomo moja turbina nie ma zmiennej geometrii
Tony Stark Opublikowano 18 Czerwca 2011 Opublikowano 18 Czerwca 2011 wyscigowki z niego nie zroisz ale zawsze kilka kucy wiecej bedzie
LU_Angel Opublikowano 20 Czerwca 2011 Opublikowano 20 Czerwca 2011 Nie chipsuj, nie kombinuj pod maską, lepiej ten hajs zacznij odkładac na S4 jako drugie auto do zapieeeeee....dalania. A tym zrobionym ze smaczkiem jedz na długie wyprawy... Ja własnie tak postanowiłem, narazie mam odłożone 27tys na S4, ale taka bez skazy to narazie widziałem za 38tys wiec jeszcze troche mi brakuje.. Moze jak bedzie lepsza pogoda w naszym wyrwi-dołku to sie zgadamy na wspólna sesje.. Ja jestem na TAK
grn Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2011 lampy pomalowane, narazie takie foto, jest kosa
wujek 2pac Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 lampy pomalowane, narazie takie foto, jest kosa Po mojemu wczesniej bylo lepiej...
grn Opublikowano 24 Czerwca 2011 Autor Opublikowano 24 Czerwca 2011 odbłyśnik długich też pomalowałeś zostawiłem tylko odpowiedzialne dwie strony odbłyśnika, dla mnie jest mega, tylko muszę to wszystko porządnie spasować, bo narazie jest ulep
VPLD Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Proste że robi robotę w choojj, projekt czerń
konus Opublikowano 24 Czerwca 2011 Opublikowano 24 Czerwca 2011 Jest bardziej niż zacnie... A ja swoich nawet nie mam czasu poprawić
LU_Angel Opublikowano 25 Czerwca 2011 Opublikowano 25 Czerwca 2011 Kurcze ja uwielbiam ciemne lampy przednie, ale chyba powoli mi sie juz to przejadło i jakos dla mnie wczesniej mi sie bardziej podobalo... Chociaz wielki szacun, faktycznie teraz wygląda jak bandzior z filmu BULLIT
Rekomendowane odpowiedzi