elmo814 Opublikowano 17 Marca 2011 Opublikowano 17 Marca 2011 witam - b5 avant 99 - 1.9 tdi AHU - wrzesien 1999 - kolor - lz5k - aluski 16- dezent lato/ 16 audi zima - fis - kiera S zrobione - 2szybki el - drewno przemalowane na silver zrobione - przyciemnione szybku tył zrobione - nowe tarcze Mikoda przód +klocki bosch zrobione - tyl klocki bosch zrobione - laczniki stabilizatora 2szt- ruville zrobione - termostat wahler zrobione - płyn chłodzacy PRESTONE zrobione - wycieraczki made in biedronka :> zrobione - koncówki wydechu zrobione - sterownik zamka +pilot+ domykanie szyb zrobione - radio alpine zrobione - ramka grila czarny mat zrobione - hid 5000k zrobione - nalogeny na zółto zrobione - lewarek by ragga zrobione - popielniczka przod czarny mat+ ramka na kubek awaryjne zrobione - ledy wmiejsce postojowych zrobione - asr wizualnie- opcja na kierunki USA - ramka klubowa tył zrobione - naklejka klubowa przod ( nad lewa lampa) zrobione - sruba złodziejka w kazdym kole zrobione - wtryski AFN zrobione - zaslepiony EGR zrobione - olej motul synergie zrobione - filty mann zrobione - usuniecie z klapy znaczkow a4 + 1.9tdi zrobione - lusterko prawe duze (niebawem wymiana szkła) zrobione - 3 swiatlo stop wymiana zarowek na ledy zrobione - swiatla stop w miejscu przeciwmgielnych zrobione w planach: - progi s4 - program na jakies 150 ps - zmiana felg lato z 16 na 17(rs6 model) - tempomat - kubelki połskory - dokladka pdc zderzaka tył - kolektor awx - pewnie cos zapomniałem sciemniony avancik Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us na pokład wskoczyły ledy, hid 5000k- Uploaded with ImageShack.us
tgkone Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 b7 zabrał urząd celny?? jakieś gorące to auto bylo że zawineli ?? a b5 fajne kolor pewnie lz5k tak jak u mnie , wrzuc wiecej fotek bo się nie postarałeś ;P
wojci Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 kolorek słuszny co do reszty zobaczymy i ocenimy w sobotę Przyturlasz się tym wozidłem na spota??
elmo814 Opublikowano 18 Marca 2011 Autor Opublikowano 18 Marca 2011 wojci przyturlam, ale musze je ogarnac paput w zamosciu koledzy handlarze przywiezli sprzedali za połdarmo po znajomosci panowie jakie wymiary maja wycieraczki w b5 , 530, 510, 380mm ?? i jaka zarowka siedzi w soczewce h7 ?
vauxhall95 Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 koledzy handlarze CZy aby napewno koledzy?
wojci Opublikowano 18 Marca 2011 Opublikowano 18 Marca 2011 kupil oststnio srebrne dywaniki w biedronce
mrogal Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 pozniej sciema szybek , grupowo mam ugadena za avanta 380, sztuk musi byc min 5 jaka folia gdzie dokladnie ma byc sciemnianie?
Muskel1 Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 z B7 na B5????? :gwizdanie: No a co, chlopak zrobil downgrade, chcial sie od masy wybic
elmo814 Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Opublikowano 14 Lipca 2011 halogeny- Uploaded with ImageShack.us listwy - Uploaded with ImageShack.us ramka grila- Uploaded with ImageShack.us gałka by ragga- Uploaded with ImageShack.us naklejka klubowa- Uploaded with ImageShack.us zawias- h&r -30 Uploaded with ImageShack.us lusterko prawe duże- juz w kolorze Uploaded with ImageShack.us i to co robi prawie kazdy sterownik zamka - scyzor- Uploaded with ImageShack.us kolejny etap pakiet moc...
elmo814 Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Opublikowano 14 Lipca 2011 z b6 nie mam pojecia , natomiast z b7 przepaśc i nodosyt
wojci Opublikowano 15 Lipca 2011 Opublikowano 15 Lipca 2011 skąd ma duże lusterko?? UK czy tu na miejscu wydybałeś??
Rekomendowane odpowiedzi