Poki Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 Chce kupic do mnie tarcze na przod i tyl... Nie jezdze agresywnie (od czasu do czasu) ale chcialbym miec fajne tarcze do moich kółek Wymyslilem Mikode.... co sądzicie na temat tych tarcz ? [mod]Gdzie jest prefix!!!! - poprawiłem (kolejne wylądują w koszu)[/mod]
Dev Opublikowano 19 Marca 2011 Opublikowano 19 Marca 2011 może byc, jeżeli chcesz to mam kpl Ferodo info na priv
Jakub555 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Bierz sprawdzone w miarę za dobrą kasę, Ferodo bedzie ok
piotrsob1 Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Mikodę omijaj szerokim łukiem, przewiozłem się na nich, jakość poniżej chińszczyzny.
Kimi Opublikowano 20 Marca 2011 Opublikowano 20 Marca 2011 Mikodę omijaj szerokim łukiem, przewiozłem się na nich, jakość poniżej chińszczyzny. Ja miałem Mikody na przodzie w Cytrynie ZX 1.4, przelatałem na nich 30 tysięcy do momentu sprzedania auta i nic się nie działo.
rav Opublikowano 21 Marca 2011 Opublikowano 21 Marca 2011 Mikodę omijaj szerokim łukiem, przewiozłem się na nich, jakość poniżej chińszczyzny. U mnie w poprzednim aucie pokrzywiły się po około 8 - 10 tys km Lepiej trochę dołożyć i kupić "cywilne" - gładkie brembo.
cherry24 Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 W poprzednim aucie Ford Mondeo zmieniłem na tarcze Brembo + klocki Ferodo Premier i byłem bardzo zadowolony bardzo dobre hamowanie no i nie biły. Polecam.
marewel Opublikowano 22 Marca 2011 Opublikowano 22 Marca 2011 Dołóż kaski wez trw ferodo brembo boscha,mikoda zrobiona jest z plasteliny.
Poki Opublikowano 22 Marca 2011 Autor Opublikowano 22 Marca 2011 Panowie chcialbym kupic fajane tarcze nawiercane, nacinane lub to i to w jednym za rozsadne pieniadze... Icha zastosowanie mialoby byc bardziej wizualne... Nie bede codziennie po 10 razy hamowal z 200 km/h Czy te tarcze Ferodo wychodzily w modelach nawiercanych lub nacinanych ? Chcialbym zeby cos sie wyroznialy przy 19' felunku...
Dev Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 przy takiej feli to musisz wrzucic minimum 312mm do auta Ferodo robi perforowane tarcze ale cena kosmos i w PL praktycznie niedostepne montuj Otto Zimmermanna
paput Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Mikodę omijaj szerokim łukiem, przewiozłem się na nich, jakość poniżej chińszczyzny. nie zgodzę się z tą opinią, to już moje 3 tarcze mikoda w 3-cim aucie, i są bdb
piotrsob1 Opublikowano 23 Marca 2011 Opublikowano 23 Marca 2011 Mikodę omijaj szerokim łukiem, przewiozłem się na nich, jakość poniżej chińszczyzny. nie zgodzę się z tą opinią, to już moje 3 tarcze mikoda w 3-cim aucie, i są bdb Żeby nie być gołosłownym, poczytaj tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=101984.0
Poki Opublikowano 25 Marca 2011 Autor Opublikowano 25 Marca 2011 Widze ze zdania sa podzielone interesuje mnie cos co nie bedzie mi sprawialo klopotu (nie jezdze agresywnie ) i bedzie sensownie wygladalo na aucie nie chcialbym tez przepłacic za "marke" ktora moze mi sie wysypac po kilku tys/km... Ciezka sprawa
Robak Opublikowano 26 Marca 2011 Opublikowano 26 Marca 2011 Mam tarcze mikoda na tyle. Przejechałem na nich 15 - 20 tyś. sprawują się bez zarzutu.
Rekomendowane odpowiedzi