Grisza79 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Aż wstyd czymś takim jeżdzić :gwizdanie: choinka nie auto
marek123_ms Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Ale jaja :polew: Jeszcze stroboskop na dach i remiza :travolta: :dance: :yeee:
Embe Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Opublikowano 4 Kwietnia 2011 Wieś totalna Już samo wsadzenie tych LEDów tam to dla mnie porażka a ten efekt - heh, nie komentuje
Gość -makaveli- Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ledowe felgi i mega kozacki dodatek...kołpaki ze spinerami
!Tommy Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no co wy na tjuningu sie nie znacie ?? za***iste :polew: :polew: :polew: padaka na maxa hahahaha, nawet do demo cara firmy car audio bym tego nie zapodał
pokson Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Taki mały OT. makaveli nie mogę się napatrzeć na te cycuchy
jarko Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 http://smotri.com/video/view/?id=v17191176c3b tu też dobre diody mada faka tjuning wyglada jak Delorian z powrotu do przyszlosci Przynajmniej ktoś z debilnych diód w B5 zrobił coś innego :gwizdanie:
Gość Damian A4 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ja nie wiem po co to montował , chromy na metry i wypasione haalogeny . Czy te oczka mogą kłamać?
adrianus Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 a ja pokazalem dziewczynie rzesy do auta i juz chce je miec zamontowane w tico
michalb007 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 koledzy więcej szacunku, jeszcze kolega zobaczy komentarze, się zniechęci i zaprzestanie dalszych modyfikacji :gwizdanie:
pokson Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 a ja pokazalem dziewczynie rzesy do auta i juz chce je miec zamontowane w tico Gorzej jak to Tico gdzieś stanie i będziesz musiał je prowadzić :gwizdanie: tak w ogóle to ciekawe czy do audi też mają
koman Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 ale lamentujecie może jemu się podoba musicie to uszanować ...
jarko Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Bedzie lapac muchy w te rzesy Muchy i lizaki :naughty:
!Tommy Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 artykuł do bani, mata dla psa kilkaset złotych, moze i takie są. ja kupiłem w Lidlu za 25 zł i napewno duzo lepsze niz ten koc z marketu co o nim pisze
Rekomendowane odpowiedzi