DeeJay_Kill Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 jasny f*ck...jaki nudny wykład...Co ja tu robie chyba zdjecia z grilla pooglądam
Seba_LDZ Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2011 jasny f*ck...jaki nudny wykład...Co ja tu robie chyba zdjecia z grilla pooglądam siema a ja obstawialem ze znowu nie masz prundu
wito505 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Tak się zapytam może ktoś słyszał o jakiejś pracy dla młodej i ambitnej osoby Bo muszę się wyrwać z tej firmy w której w tej chwili jestem Bo nic dobrego mnie tu już nie spotka
wito505 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 skad ja to kuzwa znam czyżby u ciebie też już firma powoli plajtowała ??
Bartas Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 nie ja otoczeniem w firmie do plajty nam daleko
Gość SpongeBob Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 a ja dzisiaj caly dzien w robocie w aucie spalem
Panda z Teksasu Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 wito nie jesteś sam mam ten sam problem
wito505 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Ja to na tą firme mam wyje... Nie personalizuje się z nią w żaden sposób. Od 9 do 17 i nara. Robię swoje i mam resztę gdzieś ale to ze względu na podejście właścicieli bo zero zaufania wszystko musi samemu sprawdzić i każdą rzecz musi dotknąć polizać i nie powiem co jeszcze :kox: a najgorsze to jest to że nie postępuje fer jeśli chodzi o wynagrodzenie czy chorobę
Bartas Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 czy pracujemy w tej samej firmie :polew:
Panda z Teksasu Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no ja zgadzam sie w 100 procentach i pamietaj wlascicie ma zawsze racje nawet jak powtarza to co Ty mówisz to prawdą jest to dopiero po jego wypowiedzeniu ja od 7 do 15 i dalej to nie odbieram telefonów ani nic nawet telefon firmowy od kilku miesięcy rozladowany jest:D Ma ktoś moze możliwość skąbinowania tunelu bass reflex ? bo na allegro z łodzi nie ma a sam tunel to 3 złote kosztuje ale jak sie przesyłke doliczy to lipa http://allegro.pl/skrzynia-basowa-sony-z-glosnikiem-do-negocjacji-i1543763881.html jakby ktoś chciał zakupić odemnie skrzynke i glosnik to zapraszam
Szamek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 wycinaj tą dziurę w tej skrzyni jak Ci mówiłem, od razu będzie inne granie
Panda z Teksasu Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no ale cieżko jest ten tunel znaleźć na allegro w wojewódzwie łódzkim tego nie ma nigdzie no chyba że macie jakieś znajomości
Bartas Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 przejscie w podziemu na fabrycznym ?[br]Dopisany: 05 Kwiecień 2011, 17:12_________________________________________________chyba ze od razu gielda elektroniczna
Szamek Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 no ale cieżko jest ten tunel znaleźć na allegro w wojewódzwie łódzkim tego nie ma nigdzie no chyba że macie jakieś znajomości jaki tunel? chodzi Ci o tą srebrną nakładkę którą mam u siebie? zapodaj linka z allegro jak to wygląda
Bartas Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 a nie chodzi o rurke zakonczona siatka ?
Panda z Teksasu Opublikowano 5 Kwietnia 2011 Opublikowano 5 Kwietnia 2011 na allegro to sie nazywa tunel bass reflex
Rekomendowane odpowiedzi