Hugo Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 witam chcialbym sie dowiedziec kiedy nastepny zlocik chetnie przyjade:) Ustal czas i miejsce to może pojawią się jacyś chętni , bo na chwilę obecną w Łodzi nie ma spocików klubowych
hackerfish Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 Zgłaszam swój akces jeszcze nie byłem na żadnym zlociku a chętnie bym przyjechał.
Bartas Opublikowano 4 Września 2008 Opublikowano 4 Września 2008 jak cos jestem dostepny piatek sobota i niedziela ew. poniedzialek. tylko nie wtorek jak poprzednio;)
jurek22 Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 Witam wszystkich mam pytanie natury złośliwej :> a konkretnie - czy będzie organizowane w najbliższym czasie jakieś spotkanie chętnie bym odwiedził kolegów miłośników
Hugo Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 Witam wszystkich mam pytanie natury złośliwej :> a konkretnie - czy będzie organizowane w najbliższym czasie jakieś spotkanie chętnie bym odwiedził kolegów miłośników Czekamy na jakiegoś śmiałka , który zaproponuje jakieś miejsce i godzinę
jurek22 Opublikowano 5 Września 2008 Opublikowano 5 Września 2008 Witam wszystkich mam pytanie natury złośliwej :> a konkretnie - czy będzie organizowane w najbliższym czasie jakieś spotkanie chętnie bym odwiedził kolegów miłośników Czekamy na jakiegoś śmiałka , który zaproponuje jakieś miejsce i godzinę Rozumiem czyli wszystko kwestia tego żeby ktoś wrzucił na forum datę spotkania i poczekał na odzew tłumu ok wielkie dzięki będę pamiętał i odwiedzał forum a może sam coś zaproponuje :>
Radziu Police Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 witam wszystkich z Łódzkiego przeprowadziłem się do Łodzi dwa miesiace temu i chętnie spotkał bym się na jakimś małym zlociku. Nie znam dobrych miejsc w Łodzi dlatego zdaje sie na was, termin trzeba ustalić najlepiej jakaś niedziela. pozdrawiam
Bartas Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 kto na Pieknej w lodzi trzyma ladna audiczke w klubowych rameczkach ??
alvaro Opublikowano 13 Września 2008 Opublikowano 13 Września 2008 siemanko wszystkim wielka prośba ! zna ktoś może to auto : ?? http://moto.allegro.pl/item437180812_audi_allroad_2_5_tdi_180km_zarejestrowany_lodz.html zajechane czy warte obejrzenia ??
airot Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 ja ją widziałem.. jak szukałem niuni dla siebie. Wydawała się.. ładna. Ale cena zbyt wysoka. Ah.. no i stoi w komisie.
Bartas Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 no wlasnie a4 1,8t w poprzecznym bloku moja dziewczyna mieszka ma czarnego wilczura a ja przyjezdzam ciemnym kombi a tak wogole dzis zostalem zaskoczony jakimis klubowymi kalendarzkami na parkingu w galerii
seban111 Opublikowano 14 Września 2008 Opublikowano 14 Września 2008 witam wszystkich . To jak bedzie jakies spotkanko???? Jestem nowy na forum i fajnie by bylo kogos poznac moze kilu rzeczy sie dowiedziec POZDRO
misiek_23 Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 witam nakrecimy jakiego weekendowego spota? :gwizdanie: czy łódz juz zapomniała ze a4 klub istnieje? jacys chetni?
Bartas Opublikowano 15 Września 2008 Opublikowano 15 Września 2008 weekend owszem. ostatecznie poniedzialek
misiek_23 Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 ok. a gdzie? i jakas konkretna pora? proponowal bym za miastem gdzies na uboczu.
FAFAL Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Ja też się piszę na spocik nie dlugo bedę pracował w Łodzi więc z chęcią bym przyjechał na takie spotkanie. Mi jednak najbardziej by odpowiadał ktoryś dzień na tyg. ale postaram sie dostosowac Więc czekam na konkretny termin
Radziu Police Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 no to może niedziela 28 września albo 21?
seban111 Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 min pasuje 21 wrzesnia mozna tylko ustalic godzinke Fajnie by bylo jakby ktos miał vaga ze soba i mogł mine torszke w prowacic co tam i jak do konca działa bo cos ciezko mi idzie ogarniecie tego programu
Rekomendowane odpowiedzi