OficeR Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Ciekawe ile by mi krzykneli za avanta send by GT-I9505
DeeJay_Kill Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Ja znam super fachowców od folii wszelakiej maści:p Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
marcindlug Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 DJ ale z Ciebie zartownis
OficeR Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Ja znam super fachowców od folii wszelakiej maści:p Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Widzialem ten profesjonalny montaz i w dodatku dostales dodatkowe poduszki powietrzne send by GT-I9505
xXPiotrekXx19 Opublikowano 20 Października 2014 Opublikowano 20 Października 2014 Ciekawe ile by mi krzykneli za avanta send by GT-I9505 Możliwe że jeszcze w tym tygodniu będę przyciemnial więc mogę się dowiedzieć ile za avanta by krzykneli Ja znam super fachowców od folii wszelakiej maści:p Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free Dj no to pochwal się tymi fachowcami może mają lepsza ofertę niż znalazłem do tej pory
Seba_LDZ Opublikowano 21 Października 2014 Autor Opublikowano 21 Października 2014 nie chcesz tego kontaktu na prawde Seba w folcarze wyliczyli za całe auto 450 zł jeśli chodzi o powołanie się na ciebie to pan od razu zszedł na 400zł ale chyba przyciemnie na wróblewskiego 62 firma sun-grand czy coś takiego ale cena 350 zł za całe auto jeżeli nie bierzemy paragonu lecz gwarancję normalnie mamy 2 lata na montaż i 7 lat na folię. Może te 50 zł da się jeszcze zerwać z ceny zobaczymy a jak macie swoje a4 przyciemnione bo właśnie się zastanawiam na jaki procent tył i na jaki przód ja u siebie mam tyl 80 % o ile dobrze pamietam przodu nie robiłem
marcindlug Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 Ja przyciemnilem tylko przednia szybe ale za to na 200%
RicS3 Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 Pany oklejał ktoś z Was kiedyś coś folią? Bo potrzebuję fachman-a żeby mi ktoś srebrne ramki od grilla okleił na czarno
xXPiotrekXx19 Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 nie chcesz tego kontaktu na prawde Seba w folcarze wyliczyli za całe auto 450 zł jeśli chodzi o powołanie się na ciebie to pan od razu zszedł na 400zł ale chyba przyciemnie na wróblewskiego 62 firma sun-grand czy coś takiego ale cena 350 zł za całe auto jeżeli nie bierzemy paragonu lecz gwarancję normalnie mamy 2 lata na montaż i 7 lat na folię. Może te 50 zł da się jeszcze zerwać z ceny zobaczymy a jak macie swoje a4 przyciemnione bo właśnie się zastanawiam na jaki procent tył i na jaki przód ja u siebie mam tyl 80 % o ile dobrze pamietam przodu nie robiłem Też właśnie myślałem nad 80 % tył a przód jakoś tak aby ładnie się skomponował z tyłem a za razem policja aż tak nie zwracała na to uwagi
jozek726 Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 (edytowane) Panie i Panowie znacie może tego handlarza : http://otomoto.pl/volkswagen-transporter-8-os-vat-aso-salonpl-klima-T4428831.html interesuje mnie to auto tylko mam kawał drogi, może ma ktoś bliżej, może jest ktoś z tego miasta i ma chwilę żeby podjechać Edytowane 21 Października 2014 przez jozek726
Capulet Opublikowano 21 Października 2014 Opublikowano 21 Października 2014 Pany oklejał ktoś z Was kiedyś coś folią? Bo potrzebuję fachman-a żeby mi ktoś srebrne ramki od grilla okleił na czarno Ja troszkę siedzę w oklejaniu więc jak masz jakieś pytania to wal śmiało Ps. Powitać kolegów z Łódzkiego
Seba_LDZ Opublikowano 22 Października 2014 Autor Opublikowano 22 Października 2014 siedzisz troszke w oklejaniu mowisz a mozesz bardziej rozwinac mysl w kilka zdaniach DJ Nie znasz Pana ? Twoje rejony mowię o transporterze Marcin <3 u Ciebie nie trzeba przyciemniac czasoprzestrzen i tak sie rozmazuje jak ruszasz ze swiatel
Capulet Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 siedzisz troszke w oklejaniu mowisza mozesz bardziej rozwinac mysl w kilka zdaniach Na co dzień zajmuję się wyklejaniem grafiki reklamowej. Posiadam ploter tnąc oraz wszystkie niezbędne narzędzia. Na dniach zabieram się za wyklejenie dekorów w mojej B7 folią typu "carbon" po czym wszystko dla lepszego efektu zamierzam jeszcze polakierować bezbarwnym lakierem Służę pomocą jeśli ktoś ma pytania odnośnie folii bądź samego wyklejania.
DeeJay_Kill Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 Ja mam sporo pytań podeslij mi nr tel na pw- zadzwonie:) Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free
Seba_LDZ Opublikowano 22 Października 2014 Autor Opublikowano 22 Października 2014 siedzisz troszke w oklejaniu mowisz a mozesz bardziej rozwinac mysl w kilka zdaniach Na co dzień zajmuję się wyklejaniem grafiki reklamowej. Posiadam ploter tnąc oraz wszystkie niezbędne narzędzia. Na dniach zabieram się za wyklejenie dekorów w mojej B7 folią typu "carbon" po czym wszystko dla lepszego efektu zamierzam jeszcze polakierować bezbarwnym lakierem Służę pomocą jeśli ktoś ma pytania odnośnie folii bądź samego wyklejania. no to mam wrażenie że możemy się dogadać napisz do mnie na [email protected] Siema Kłysiu pamiętasz że u mnie na półce czekają na Ciebie płyty ze zdjęciami chyba z bukowiny ?
Seba_LDZ Opublikowano 22 Października 2014 Autor Opublikowano 22 Października 2014 już dawno nie widziałem tak profesjonalnego spotu wyborczego ta muzyka, ten montaż, ta gra aktorska, te ujęcia, te przeskalowane banery no po prostu majstersztyk...
klysek Opublikowano 22 Października 2014 Opublikowano 22 Października 2014 poważnie masz dla mnie jakieś zdjęcia powiem ci ze zapomnialem o tym
Seba_LDZ Opublikowano 22 Października 2014 Autor Opublikowano 22 Października 2014 no mam przeca oile dobrze pamietam MAriano Italiano je zostawil a jak nie on to nie pamietam kto ale sa i czekaja we frestylach nie ma sentymentow ale tak czy siak mnie zabil
Rekomendowane odpowiedzi