marcindlug Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Owszem mycie ogarnę od razu ale reszta to już cała sztuka i trochę potrwa zanim z czystym sumieniem wezmę czyjś samochód do pracy Koledzy z Forum są jak zawsze bardzo uczynni i nie skąpią wiedzy ale dopiero trening czyni mistrza. Szukam też miejscówki do treningów. Może w przyszły czwartek coś będę wiedziała....albo będę szukać od nowao widzisz! akurat bede mial auto na ktorym bedziesz mogla cwiczyc hahah najpierw sie ubezpieczę Spokojna Twoja rozczochrana jak przypalisz lakier to nie bedzie straty bo i tak bedzie malowany/oklejany
Magdalenah Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 teraz to sie posrasz z robotą robota ciężka ale k...jaki będzie efekt Nie no spoko nie rzucam się na hust wie jakie maszyny , spokojnie a zdzierac to bede z jakis szrotów -graty przecież nie bede ryzykowac , potem bedzie moje a dopiero potem moge myslec o czyimś
krolikrob1 Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Cześć i czołem I jak obyło się dziś bez zadrapań i obic lakieru??:>
bartek1605 Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 teraz to sie posrasz z robotą robota ciężka ale k...jaki będzie efekt Nie no spoko nie rzucam się na hust wie jakie maszyny , spokojnie a zdzierac to bede z jakis szrotów -graty przecież nie bede ryzykowac , potem bedzie moje a dopiero potem moge myslec o czyimś licze na porządny efekt jak będziesz miała czym to wiesz, jest gdzie i co
MarianekZg Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Cześć i czołem I jak obyło się dziś bez zadrapań i obic lakieru??:> U mnie tak bo "mysza" stała na podwórku
Gość SpongeBob Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Dobrze ze w geodezji nie ronisz bo tam same pijaki i tancerze send by GT-I9505 Damian do kogos pijesz
bartek1605 Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Dobrze ze w geodezji nie ronisz bo tam same pijaki i tancerze send by GT-I9505 Damian do kogos pijesz Tomcio ale z tego co widze to jest chyba reguła
OficeR Opublikowano 1 Listopada 2014 Opublikowano 1 Listopada 2014 Dobrze ze w geodezji nie ronisz bo tam same pijaki i tancerze send by GT-I9505 Damian do kogos pijesz Ja tyle nie wypije send by GT-I9505
Gość SpongeBob Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Dobrze ze w geodezji nie ronisz bo tam same pijaki i tancerze send by GT-I9505 Damian do kogos pijesz Tomcio ale z tego co widze to jest chyba reguła no ponoc tak, chociaz w sumie jak pije to raczej z mlodszym pokoleniem geodetow z tymi starczymi raczej nie bo nawet nigdy nie miaelm okazji za bardzo Dobrze ze w geodezji nie ronisz bo tam same pijaki i tancerze send by GT-I9505 Damian do kogos pijesz Ja tyle nie wypije send by GT-I9505 juz nie przesadzaj raz mnie widziales i juz oceniasz ze tyle pije
Capulet Opublikowano 2 Listopada 2014 Opublikowano 2 Listopada 2014 Panowie mam problem z demontażem tunelu środkowego w B7. Odkręciłem chyba wszystko co potrzeba ale cały czas trzyma mi osłona hamulca ręcznego. Nie mogę się tego pozbyć żeby swobodnie wyciągnąć tunel, co z tym zrobić ?
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 autopotengator mocy sie przyda
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 widzieli to cudo ? https://www.youtube.com/watch?v=Ryrj5zkpAgc
DeeJay_Kill Opublikowano 3 Listopada 2014 Opublikowano 3 Listopada 2014 Ściema:D Sent from my iPhone using Tapatalk
Seba_LDZ Opublikowano 3 Listopada 2014 Autor Opublikowano 3 Listopada 2014 oo telefon naladowales czy masz podpiety w ladowarce ??
Rekomendowane odpowiedzi