DeeJay_Kill Opublikowano 1 Grudnia 2014 Opublikowano 1 Grudnia 2014 Siemacie Panie i Pany:) Słuchajcie, idą święta. My mamy swoje rodziny, niektórzy nie mają, więc wzorem poprzednich lat, proponuję zrobić małą akcję i wesprzeć jakąś dobroczynną instytucję. Myślałem o domu dziecka, jednak na razie nie mam pojęcia, co, jak i z czym, więc - zorientuję się trochę i proponuję zrobić dobrowolną składkę - ile kto uważa, a potem kupimy za to coś fajnego dzieciom i im zawieziemy:) Proste, a myślę, że uśmiech dziecka wynagradza wszystko.
Seba_LDZ Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2014 tylko ja nie wiem czy to takie proste jest jak sie wydaje bo domy dziecka chyba nie moga od tak sobie przyjmowac prezentow
Magdalenah Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Robiliśmy kiedyś szlachetną paczkę. To zawsze działa a w domach dziecka coś tam się nie podobało jak Kimi jeszcze był i chciał coś organizować. W zasobach paczki jest wiele rodzin z dziećmi. Niektóre mają marzenia tak małe i niepozorne, bo nie mają czasem szczoteczki do zębów.... Bardzo to przeżyłam... A list od tego dziecka mam do dziś i przyniósł wiele wzruszeń. Oczywiście dla wszystkich którzy w paczce mieli udział.
Seba_LDZ Opublikowano 2 Grudnia 2014 Autor Opublikowano 2 Grudnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=f3fzy4H4VyY
Rafal1988Lodz Opublikowano 2 Grudnia 2014 Opublikowano 2 Grudnia 2014 Dj braochol dzwonil do ciebie w zwiazku z jego problemem pompowtryskami? Podjade z nim swoim pazdzierzem to bys mi zrobil logi czy jest wszystko wporzadku z silnikiem?
kanu Opublikowano 3 Grudnia 2014 Opublikowano 3 Grudnia 2014 https://www.youtube.com/watch?v=f3fzy4H4VyY sygnetu nie założył, że nie daje całować? czy nie był wypolerowany odpowiednio?? a potem emeryci narzekają, że nie starcza do 1go, ale jak się połowę emerytury na Rydzyka daje...
RicS3 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Pany nie ma ktoś znajomych albo znajomości w którejś z sieci komórkowej albo telewizyjnej? szukam pracy w sprzedaży podobnych usług ale praca potrzebna na już. Ewentualnie znajomości w branży medycznej - fizjoterapia. Niedługo nie będzie za co chleba kupić
klysek Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Pany nie ma ktoś znajomych albo znajomości w którejś z sieci komórkowej albo telewizyjnej? szukam pracy w sprzedaży podobnych usług ale praca potrzebna na już. Ewentualnie znajomości w branży medycznej - fizjoterapia. Niedługo nie będzie za co chleba kupićJak sie nie ma co sie pragnie to sie kradnie co popadnie a nie przebiera ze chciałbys pracować tu albo tu
RicS3 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Pany nie ma ktoś znajomych albo znajomości w którejś z sieci komórkowej albo telewizyjnej? szukam pracy w sprzedaży podobnych usług ale praca potrzebna na już. Ewentualnie znajomości w branży medycznej - fizjoterapia. Niedługo nie będzie za co chleba kupićJak sie nie ma co sie pragnie to sie kradnie co popadnie a nie przebiera ze chciałbys pracować tu albo tu Jak się trzeba samemu utrzymać to się nie da pracować za 6 zł wiec trzeba wybierać.
marcindlug Opublikowano 4 Grudnia 2014 Opublikowano 4 Grudnia 2014 Albo trzeba sobie ustawic priorytety jezeli nie ma lepszych ofert
bartek1605 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Mariano Italiano przyuważony dzisiaj na Tomaszowskiej
RicS3 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Z jak głębokich czeluści internetu to wyciągacie?
OficeR Opublikowano 5 Grudnia 2014 Opublikowano 5 Grudnia 2014 Nie, z kanalu MuzycznaPremiera discochlosta! send by GT-I9505
Rekomendowane odpowiedzi