Magdalenah Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Opublikowano 25 Sierpnia 2016 Nie powiem.... Ładnie świeci dziś lampa
RicS3 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Opublikowano 26 Sierpnia 2016 Panowie i Panie mamy kogoś w Łodzi kto mógłby załatwić nowe mapy do rns-e na płytce? oczywiście chce kupić
xXPiotrekXx19 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 Opublikowano 30 Sierpnia 2016 (edytowane) Witam panowie i panie znacie może jakiegoś dobrego okulistę ponieważ poszukuję dla Mamy aby sobie przebadała oczy ponieważ zaczęła mrużyć i przydało by się również zbadać jakie okulary powinna nosić a jak wiadomo byle jakiego lekarza nie chciał bym aby na odwal się do tego podszedł Wolał bym jak by była możliwość na NFZ a jak nie to może być i prywatny byle by dobry Edytowane 30 Sierpnia 2016 przez xXPiotrekXx19
Rafal1988Lodz Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 wpadnij na Jaracza 1 kamienica po stronie gdzie był mak. Tam jest optyk moja dziewczyna pracuje wiec zobaczą jakie okulary twoja mama powinna nosic i ew doradza dobrego okuliste ma wizyte optyk zajfert
xXPiotrekXx19 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Opublikowano 31 Sierpnia 2016 Dzięki wielkie napewno skorzystam w jakich godzinach jest czynne
Panton Opublikowano 8 Września 2016 Opublikowano 8 Września 2016 czy tutaj odbywają się jakieś spoty?
kanu Opublikowano 6 Października 2016 Opublikowano 6 Października 2016 https://pl.wikipedia.org/wiki/Spot Kto parkuje w pobliżu SP 149 w Łodzi (tej z basenem) i po okolicy lata czarnym sedanem B5 na blachach ERW ?
chudy92 Opublikowano 9 Października 2016 Opublikowano 9 Października 2016 Kto sie wczoraj rano ze mna ganiał Avantem B6 na Konstantynowskiej?
Zbig208 Opublikowano 12 Października 2016 Opublikowano 12 Października 2016 Kolejny spot 22 października Audi Spot #10 "Zakończenie Sezonu Letniego"
Harry Zott Opublikowano 13 Października 2016 Opublikowano 13 Października 2016 Kto znalazłby wolny wieczór i garaż, potrzebuję pomocy przy montażu sprężyn? Wpadam z flachą i nie łudzę się że zrobi mi to ktoś za darmo
talibanek Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Witajcie, mam pytanko ma ktoś z was możliwość podlączenia pod komp? chodzi mi o skasowanie błędów. Może na Spocie?
xXPiotrekXx19 Opublikowano 18 Października 2016 Opublikowano 18 Października 2016 Jakiś laptopik mam oraz kabelek też się znajdzie jakiś hiński ale na mojej a4 chodził bez zarzutu i kasowałem co chciałem więc moge ci podłączyć nie ma problemu
talibanek Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 Jakiś laptopik mam oraz kabelek też się znajdzie jakiś hiński ale na mojej a4 chodził bez zarzutu i kasowałem co chciałem więc moge ci podłączyć nie ma problemu oki :-) super dziękuje bardzo jakiś browarek się znajdzie . ( bo mam problem ze swoją a4 1,9tdi, jak bylo cieplo to jarala od strzala teraz też ale po odpaleniu pochodzi z 5 minut i gasnie po chechłaniu odpala i jedzie dalej caly dzien pieknie chodzi tylko rano ma takie odpaly, swiece nowe,filtr paliwa nowy plus zaworek zwrotny )
xXPiotrekXx19 Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 i co jakimis błedami ci wysypało i chcesz to pokasowac i zobaczyć czy cos powruci spowrotem napisz kiedy byś chciał to zorbić ja w tygodniu jestem do dyspozycji od 18 a w sobotę od 14 i niedzielę całą
talibanek Opublikowano 19 Października 2016 Opublikowano 19 Października 2016 i co jakimis błedami ci wysypało i chcesz to pokasowac i zobaczyć czy cos powruci spowrotem napisz kiedy byś chciał to zorbić ja w tygodniu jestem do dyspozycji od 18 a w sobotę od 14 i niedzielę całą napisałem ci wiadomość
Kamyk Opublikowano 2 Listopada 2016 Opublikowano 2 Listopada 2016 Pany Wybiera się ktoś może od was do 100licy w najbliższym czasie? Mam biznes.....
Kolkov Opublikowano 3 Listopada 2016 Opublikowano 3 Listopada 2016 Szukam w Łodzi zajebistego mechanika/elektromechanika, z konkretnym warsztatem. Z góry dzięki za kontakt Wysłane z mojego XT1562
Rekomendowane odpowiedzi