bazylisk Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Szef dzwoniłeś do Bacówki, czy będą mieli dla nas wolny stolik ?
Radziu Police Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 Taka impreza mnie ominie No nic mam nadzieje że za dwa tygodnie też będzie bacówka :> Dobrej zabawy
Bartas Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 nie dzwonilem na razie widze 4 osoby chetne dla tylu zawsze bedzie miejsce, a Radziu przybywaj a nie omijaj:P w razie czego mozemy standardowo pod realem a jak bedzie wieksza ekipia dopiero w cieple miejsce jechaac:)
seban111 Opublikowano 6 Listopada 2008 Opublikowano 6 Listopada 2008 POPIERAM . Spotykamy si epod realem i potem ewentualnie na bacówke
maverick33 Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 niestety bezmnie ;( wyjeżdzam po za łódkę ale miłej zabawy pozdro
DeeJay_Kill Opublikowano 7 Listopada 2008 Opublikowano 7 Listopada 2008 ludu...co jest, ze real, a nie bacówka? frekwencja?
Bartas Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 ja przyznaje sie ze postaram sie byc. rezerwa mi sie zaswiecila w aucie
ooookermit Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 Witam pięknie. No mimo szczerych starań dziś się nie odlicze Moja zonka wymyśliła remont a ja jako truteń... ;(
bazylisk Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 ZAPRASZAMY NA SPOCIKI ŁÓDZKIE! *** Najbliższy spocik Sobota 8 listopada godz 18.00 REAL na JANA PAWŁA II _ AUTO CENTRUM a potem... może bacówka na Rudzkiej Górze ul. Starorudzka 46 *** Obecność obowiązkowa Bartek popraw to, ponieważ powinieneś napisać prezesa nie obowiązuje.
Bartas Opublikowano 8 Listopada 2008 Opublikowano 8 Listopada 2008 moja wina, dopiero dotarlem do domu. pisalem, ze nie wiem czy bede... komu placic
hackerfish Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Zmarznięty zziębnięty to ja oczywiście nie wiem czy starczy Ci pieniędzy (bez pracy) żeby się wypłacić
hackerfish Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 Wczoraj ktoś potrzebował naprawę wyświetlacza w liczniku łódzkie tel 0601 859 205 www.serwislicznikow.admoto.pl
Bartas Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 duzo was bylo ?? pjechaliscie na bacowke?
bazylisk Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 od nas z klubu 3 osoby i jedna z Audi-Mania Fan Klub, do bacówki nie jechaliśmy bo czekaliśmy na was.
seban111 Opublikowano 9 Listopada 2008 Opublikowano 9 Listopada 2008 ooooooooooooooo fajnie ja myslalem ze dzisaj jest spot a nie wczoraj KUR>>>>WA popierdzieliłem daty :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash: :wallbash:
Rekomendowane odpowiedzi