HaVoK Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Jak zatankujesz swoje padło pod oba korki to mogę was porozwozić Tylko jak potem odbierzesz własne auto z Opola? przyjedziemy na spota rowerami :gwizdanie: z diodami pojedziemy jednym rowerem we dwóch I ja chcę to zobaczyć. Boże jak ja bym chciał to zobaczyć Już to sobie nawet wyobraziłem póki co pewnie zdążyłeś wyobrazić sobie pedal :gwizdanie: A masz na tym rowerku bagażnik?
paput Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Jak zatankujesz swoje padło pod oba korki to mogę was porozwozić Tylko jak potem odbierzesz własne auto z Opola? przyjedziemy na spota rowerami :gwizdanie: z diodami pojedziemy jednym rowerem we dwóch I ja chcę to zobaczyć. Boże jak ja bym chciał to zobaczyć Już to sobie nawet wyobraziłem póki co pewnie zdążyłeś wyobrazić sobie pedal :gwizdanie: A masz na tym rowerku bagażnik? nie, ale mam rułę
HaVoK Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 nie, ale mam rułę I dwa kółeczka po bokach
michal.m Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 panowie kończmy już ten temat rowerów bo zrobimy o jeden krok za dużo
HaVoK Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Prawda. Ponawiam zaproszenie. Wpadajcie na spota do Opola. W razie planowanej bądź nieplanowanej wizyty uderzajcie na PW do mnie, do Kamila, albo do Sebka. KONIEC OT
paput Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 nie, ale mam rułę I dwa kółeczka po bokach [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 23:26_________________________________________________przed chwilą cyśka spotkałem po Tesco lał płyn do spryskiwaczy do chłodnicy
michal.m Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 nie, ale mam rułę I dwa kółeczka po bokach [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 23:26_________________________________________________przed chwilą cyśka spotkałem po Tesco lał płyn do spryskiwaczy do chłodnicy
paput Opublikowano 6 Kwietnia 2011 Opublikowano 6 Kwietnia 2011 nie, ale mam rułę I dwa kółeczka po bokach [br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 23:26_________________________________________________przed chwilą cyśka spotkałem po Tesco lał płyn do spryskiwaczy do chłodnicy :>[br]Dopisany: 06 Kwiecień 2011, 23:47_________________________________________________to kiedy do nas wpadacie?
HaVoK Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Najpierw musimy się sami ogarnąć. Potem będziemy myśleć co dalej. Dzisiaj się spocimy na Opolu
paput Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 już prezesa sterroryzowałeś i wątek jest przyklejony
HaVoK Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jak wspominałeś, dobra inicjatywa. Dodatkowo zyskała poparcie prezesa
paput Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Jak wspominałeś, dobra inicjatywa. Dodatkowo zyskała poparcie prezesa to ile zgarnął za sticky? :gwizdanie:
kamil1990_2006 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Napisałem do Sebka Esa i zobaczymy co on na to spocenie się pod meblowym powie [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 13:21_________________________________________________Ps.: ja to na setkę będę [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 13:22_________________________________________________chłopaki fajne bryczki macie, ale i tak nie zamienił bym swojej gałki zmiany biegów na żadną inna...
HaVoK Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No popatrz. Miałem dokładnie to samo napisać. Jednak co własne auto to własne auto A swoje światełka podregulowałem już trochę. Może teraz będzie lepij [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 21:39_________________________________________________No i dobrego moda zrobiliśmy! Nareszcie ta klapa wygląda po ludzku z tą lepką A no i Kamil zostawiłem u Ciebie chyba starą lepkę! Sorry! Powinna chyba leżeć gdzieś na fotelu pasażera Z emocji zapomniałem
kamil1990_2006 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 No wiem widziałem... Schowałem ją do schowka Oddam ci przy najbliższej okazji [br]Dopisany: 07 Kwiecień 2011, 21:44_________________________________________________Musimy zrobić zdjęcia naklejek Sebka i Twojej to się wrzuci na pierwszy post i niech ludzie wiedzą że godnie promujemy klub
HaVoK Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Ok! To wciągniemy do klubu jakiegoś nieświadomego człowieka
kamil1990_2006 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Opublikowano 7 Kwietnia 2011 Może być tylko muszę na odwrocie lepki przykleić taśmę 2 stroną, bo się nie przyklei
Sebek (-_-) Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 szkoda że pogoda spota przerwała można było jeszcze jeździć
paput Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 [quote name=Sebek () ] szkoda że pogoda spota przerwała można było jeszcze jeździć to co 1/4 mili była
Sebek (-_-) Opublikowano 8 Kwietnia 2011 Opublikowano 8 Kwietnia 2011 chłopakom wpadło na pomysł żeby się samochodami pozamieniać
Rekomendowane odpowiedzi