Milczar Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Ten z Vectry ma jakieś zapędy do Bi Em Dablju wystarczy spojrzeć na rejestrację A tą krowę to na pole wystawić to może jakiś byczek się trafi
pokson Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Opublikowano 15 Kwietnia 2011 Dzisiaj pod Tesco w N.S. ale blachy SO :gwizdanie: No i wiemy skąd milka krowę wzięła do reklam....
talib1990 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Opublikowano 16 Kwietnia 2011 Dzisiaj pod Tesco w N.S. ale blachy SO :gwizdanie: to auto pochodzi z Sosnowca, 1.8 T po jakiś kosmicznych modach ze nawet gazu nie da sie wyregulować, rzekomo 300 ps a jakoś go objechałem ze świateł jak miałem jakiegoś gotowca wrzuconego :decayed:
PiterA4 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 najgorsze ze widzialem go gdzies tu na forum a4
Reniu Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Pany... dzisiaj ustrzeliłem ten okaz obklejony w całości (kutfa każda szparka, każdy rant!!) w chrom z metra, do tego dziesiątki odblasków i naklejek :sick3: Zrównałem się z gościem i to było prawdopodobnie RS4 poszerzone nadkola, zderzaki, polift... masakra
I r o Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 :facepalm: rs4 :shocked: :wallbash:
majuDJ Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Ale jak by sprzedawał ta RS4 za polowe cenę to bym łyknął i uleczył, brzydszego Rs4 nie widziałem. Jak można tak auto oszpecić
Krycha Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 klapa przedliftowa, nie wiadomo co to za ulep
Gość -makaveli- Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 czy ja dobrze widze że lewa lampa jest polift a prawa przedlift
michu93 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 czy ja dobrze widze że lewa lampa jest polift a prawa przedlift chyba nie
WIŚNIA Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Pany... dzisiaj ustrzeliłem ten okaz obklejony w całości (kutfa każda szparka, każdy rant!!) w chrom z metra, do tego dziesiątki odblasków i naklejek :sick3: Zrównałem się z gościem i to było prawdopodobnie RS4 poszerzone nadkola, zderzaki, polift... masakra u mnie podobny sedan B5 klekot stoi na osiedlu też z listewkami gościa poniosło
Gość Damian A4 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Pany... dzisiaj ustrzeliłem ten okaz obklejony w całości (kutfa każda szparka, każdy rant!!) w chrom z metra, do tego dziesiątki odblasków i naklejek :sick3: Zrównałem się z gościem i to było prawdopodobnie RS4 poszerzone nadkola, zderzaki, polift... masakra Przecież to RSTi ludzie - nie znacie się? Przecież tam pisze
truckmaniac Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Nie wiem czy to dobry dział, żeby to wrzucić, ale musze sie z wami podzielić tym co dzisiaj zobaczyłem na parkingu przed pływalnią.... :polew: :polew: Parkuje auto i własnym oczom nie wierze..... na błotniku znaczek Ferrari od razu rispekt +200 punktów.. nie mogłem się powstrzymać przed zrobieniem zdjęć w końcu zobaczyć passata z silnikiem ferrari często się nie zdarza... Ma ktoś namiary do TEDEgo albo do operacji tuning?? Co To k**wa ma być ??? :shocked: :shocked:
ksiadz99 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 Opublikowano 24 Kwietnia 2011 cholera... a ja myslalem, ze ferrari mają silnik z tyłu czasy się zmieniaja
I r o Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 cholera... a ja myslalem, ze ferrari mają silnik z tyłu czasy się zmieniaja no już kilka lat temu się zmieniły :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Frimuś Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 K....ja P.....co to za H....... Panie Boze miej litosc !!!
!Tommy Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Dzisiaj pod Tesco w N.S. ale blachy SO :gwizdanie: to auto pochodzi z Sosnowca, 1.8 T po jakiś kosmicznych modach ze nawet gazu nie da sie wyregulować, rzekomo 300 ps a jakoś go objechałem ze świateł jak miałem jakiegoś gotowca wrzuconego :decayed: ehh widziane z bliska, na allegro bylo wiele razy. szkoda gadac
kamil1990_2006 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Opublikowano 25 Kwietnia 2011 Litość Boska i głupota Ludzka nie zna granic
Rekomendowane odpowiedzi