Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W tym roku ma nie byc zimy takze spokojnie damy rade na Woli :kox:

Na Promce trochę zimno jest - wczoraj jak byliśmy u Adasia to zauważcie, że było dużo cieplej.

Nawet kurtkę zdjąłem.

Na Promenadzie warto by obmyśleć ulokowanie się w miejscu bardziej osłoniętym od wiatru :)

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

W tym roku ma nie byc zimy

jak co roku :polew:
Opublikowano

W tym roku ma nie byc zimy

jak co roku :polew:

Ciekawe czy w tym roku zima znowu zaskoczy drogowców :polew:

Opublikowano

W FW jest mniejszy ruch miż w BC i też jest tor kartingowy :kox:

Zachaczyłem kiedys o spocik Mazdy ale było 5 wozów tylko :confused4:

Opublikowano

Jeśli nie Promenada to FW jest dobra alternatywą moim zdaniem tam jest parking podziemny i może nie będzie tak wiało :th:

Opublikowano

A jezeli mowa o gokartach no to te sa zdecydowanie lepsze w BC. Te na woli to juz jezdzace wraki

Opublikowano

Może maja kręcone liczniki

Opublikowano

No teraz to bede miala spory kawalek z Wilanowa.....no ale mam nadzieje, ze za szybko nie bedziecie uciekac...... :decayed:

To sie przeprowadzasz na Wilanow? Uuuu hertzlich wilkommen :hi:

Opublikowano

No teraz to bede miala spory kawalek z Wilanowa.....no ale mam nadzieje, ze za szybko nie bedziecie uciekac...... :decayed:

To sie przeprowadzasz na Wilanow? Uuuu hertzlich wilkommen :hi:

A skad na Wilanowie pracuje......do Promki mam blisko stad.....a zanim zajade na wole.....to wy bedziecie konczyc spocik ;(

Opublikowano

Zostajemy przy Woli bo w BC jakos tak ciasno i nisko :tongue4: a na Woli mozna zawsze poogladac auta w komisie no i tego samego dnia ma tam spoty klub mazdy

Najwazniejsze to to ze Norbi ma obiecane FW

Norbiasty na pewno się ucieszy. Może w końcu będzie częściej bywał :tongue4:

:thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :thumbup: :th: :th: :th: :quattro: :quattro: :quattro: :quattro:
Opublikowano

Kogut żyje :naughty: zarobiony jestem po uszy !! qwa mać ... czyżby gość z USA już był na spocie ?? Gdzie moje marlboro w miękkiej paczce :D

Postaram się dotrzeć na kolejny spocik ale nie mogę nic obiecać. Kogutowa też żyje i pracuje po 12 godzin :wallbash: :wallbash: taki live nic się nie poradzi.

BTW Wola może być albo trzeba ustalić że stawiamy samochody i idziemy na jakąś kawę i siedzimy w ciepłym miejscu a nie stanie cały czas na parkingu :mysli: do przemyślenia.

Opublikowano

NA WOLI TO CZŁOWIEKU GORĄC JEST :tongue4:

Opublikowano

Norbi. Generalnie jestem za Wolą, ale przesadziłeś cokolwiek z tym lobbingiem :polew:

Opublikowano

Norbi. Generalnie jestem za Wolą, ale przesadziłeś cokolwiek z tym lobbingiem :polew:

może on coś ma z lobbowania Woli.... :naughty:

no to jabym jechał to bedę musiał sie przez całą wawę bujać, a to już nie fajnie jest. :confused4:

Opublikowano

w sumie to mnie to wali gdzie... W-wa nie NY :decayed:

Opublikowano

Może być Wola. Równie dobrze może być Galeria Mokotów i inne molochy handlowe bez różnicy. Może jednak spróbujmy jeszcze ten tydzień Promenade tylko głębiej żeby tak nie wiało i oby nie było kickbokserów, bo ja myślę, że to głównie o nich chodziło temu ochroniarzowi.

Opublikowano

A o co kamanowało z tymi bokserami??

Opublikowano

bo trzeba na spoty jezdzic a nie czekac az bedzie Zima i bedie FW to byc wiedzial o co kamenuje :tongue4:

Opublikowano

bo trzeba na spoty jezdzic a nie czekac az bedzie Zima i bedie FW to byc wiedzial o co kamenuje :tongue4:

Wczoraj miałem być, tym bardziej ,że wiedziałem że ma być gość z US i A, ale po tym ganianu po Katowickiej z Rogallotim ksiakoś z sił opadłem i d... To tera pucować sie co i jak bo w ryja :polew:
Opublikowano

To tera pucować sie co i jak bo w ryja :polew:

Drugi kogu t?? :angry: