Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te fioletowe skarpeteczki to teraz dla Wicia jak znalazł, żeby mu pasowały do rangi :polew: :polew: :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Te fioletowe skarpeteczki to teraz dla Wicia jak znalazł, żeby mu pasowały do rangi :polew: :polew: :polew:

tez prawda.........ladnie mu bedzie w tym kolorku :polew:

Opublikowano

za***isty spot jak zwykle :kox:

Odezwał się no - specjalnie dla niego wszyscy przenieśli się bliżej to olał wszystkich i nie przyjechał i jeszcze ma czelność tu się wypowiadać :bicz:

Miałem urodziny łajfa i to jeszcze o nich zapomniałem :decayed: Przyszła patrze a tu :foch:, bo dzwoniłem wcześniej do niej żeby wracała szybko do domostwa, bo na spot spier... :D No i spot był w domu z winerkiem w łapie i na kolanach :polew:
Opublikowano

za***isty spot jak zwykle :kox:

Odezwał się no - specjalnie dla niego wszyscy przenieśli się bliżej to olał wszystkich i nie przyjechał i jeszcze ma czelność tu się wypowiadać :bicz:

Miałem urodziny łajfa i to jeszcze o nich zapomniałem :decayed: Przyszła patrze a tu :foch:, bo dzwoniłem wcześniej do niej żeby wracała szybko do domostwa, bo na spot spier... :D No i spot był w domu z winerkiem w łapie i na kolanach :polew:

Mam nadzieję, że chociaż ładnie przeprosiłeś.

BTW Co z Malikiem on miał podobno dzisiaj wrócić do żywych z zagramanicy?

Opublikowano

Malik wrócił, odezwał się tu i ówdzie, a co do miejsca to ja Wam dam Sadybe do ...... :rant: :rant: :rant: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz: :bicz: :bicz:

Opublikowano

Norbi

To kto byl na kolanach bo nie zrozumialem? :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

Norbi

To kto byl na kolanach bo nie zrozumialem? :polew: :polew: :polew:

Podglądałeś przez okno, czy co :>
Opublikowano

Po spociku chcielismy Ci zrobic joke i wpasc na kwadrat. No i przez okno bylo widac ze nie chcialbys nas widziec w tej chwili.... :polew: :polew:

Opublikowano

Malik wrócił, odezwał się tu i ówdzie, a co do miejsca to ja Wam dam Sadybe do ...... :rant: :rant: :rant: :bicz3: :bicz3: :bicz3: :bicz: :bicz: :bicz:

uuuu ale się nam pan Norbi zagotował (czyżby termostat się zacinał? :polew: )

Opublikowano

Jestem już w kraju. Nury za***iste! Na razie muszę ogarnąć zaległości z pracy więc na forum rzadko będę się pojawiał. Na spociku we wtorek zamelduję się oczywiśćie.

DSC00716.JPG?imgmax=512

Działko przeciwlotnicze brytyjskiego transportowca Thistlegorm zatopionego przez Niemców w 1941 roku na Morzu Czerwonym.

32m pod wodą :) Sorry za słabą jakość ale na tej głębokości białe naturalne światło już nie dochodzi. Pozostają tylko odcienie niebieskiego.

Opublikowano

Jestem już w kraju. Nury za***iste! Na razie muszę ogarnąć zaległości z pracy więc na forum rzadko będę się pojawiał. Na spociku we wtorek zamelduję się oczywiśćie.

DSC00716.JPG?imgmax=512

Działko przeciwlotnicze brytyjskiego transportowca Thistlegorm zatopionego przez Niemców w 1941 roku na Morzu Czerwonym.

32m pod wodą :) Sorry za słabą jakość ale na tej głębokości białe naturalne światło już nie dochodzi. Pozostają tylko odcienie niebieskiego.

Rewela jak dla mnie
Opublikowano

DSC00716.JPG?imgmax=512

o nurkowaniu nie pisałeś jako hobby gdzieś tam w jakims temacie ?

Bo 32 metry to już jakieś tam uprawnienia trzeba mieć zdaje się ? (Deep Diving ?)

fajne znalezisko :th:

Opublikowano

Malik ale jak ty to dzialo zmiesciles do bagazu :D

Opublikowano

o nurkowaniu nie pisałeś jako hobby gdzieś tam w jakims temacie ?

Bo 32 metry to już jakieś tam uprawnienia trzeba mieć zdaje się ? (Deep Diving ?)

No wogóle trzeba mieć uprawnienia :) Podsawowa licencja zezwala na zejśćie na 18m. Ja mam drugi stopień ze specjalizacjami Deep Dive (do 40m), nurkowania nocne, nawigacja podwodna i oddychanie nitroxem (mieszanka wzbogacona do 32% tlenu).

Opublikowano

Przyszła patrze a tu :foch:, bo dzwoniłem wcześniej do niej żeby wracała szybko do domostwa, bo na spot spier...

MEGAHARDKOR :shocked:

Opublikowano

Malik ale jak ty to dzialo zmiesciles do bagazu :D

Hehehe, odciąłem i nadałem DHLem do kraju :)

Opublikowano

będziesz rezał do auta ? :blink:

Opublikowano

będziesz rezał do auta ? :blink:

a z przodu czy z tyłu? może na dachu :gwizdanie:

Opublikowano

Hej witam, a ma pytanko jak sie spotykacie to do ktorej bo ja chetnie bym podjechał ale niewiem czy kogos jescze bym zasatał na miejscu.pozdro ziomy :audi:

Opublikowano

To zalezy jak jest zimno :decayed: ale tak do 22 bo pozniej lokal zamykaja