Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

super jestem za

:kox: :kox:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

Chłopaki,

czy moglibyście polecić jakiś warsztat w Wawie lub jej wschodnich okolicach, gdzie mógłbym w miarę tanio sprawdzić stan zawieszenia i ew. ustawić zbieżność i geometrię?

Zaliczyłem krawężnik prawym przednim kołem (i to do tego skręconym, więc dostało bokiem :confused4:). Zaraz później wyważyłem koło, bo samochód mi podskakiwał, ale ciągle jest coś nie tak. Furia prowadzi się jakoś mało precyzyjnie (jakbym jechał oplem corsą a nie audi :naughty:) i kierownica jakby nie odbija do końca.

Chcę więc, żeby ktoś mi kompleksowo przejrzał całą zawiechę i ew. ustawił całkowitą geometrię jeśli jest taka potrzeba.

Z góry dzięki :)

Pzdr.

Na zachodzie, południu to jeszcze, na wschodzie nie znam, dla mnie za daleko - ktoś może Ci zara podrzuci..

Ale i tak dopiero pojedziesz po świętach.. :wink4:

Tylko właśnie planowałem dziś lub jutro bo jestem na zwolnieniu lekarskim i idealnie mi pasuje ;p

Rozważam jeszcze Norauto. Tylko mam mieszane uczucia, bo słyszałem o nich skrajnie różne opinie - od zachwytu, że szybko, czysto i promocje po narzekania, że partactwo i niewiedza.

Stary. Nie rób kina. Do Norauto nie oddałbym nawet Poloneza Caro :wallbash:
Opublikowano

Bede nudny i zaraz Aydaho mnie zj**ie, ale... Przasnyska 2B na Zoliborzu :naughty:

Ogarna bez problemow temat zawieszenia + zrobia geometrie/zbieznosc.

Dzwoniłem już tam i za ustawienie geometrii + zbieżności chcą 100zł. Dowiadywałem się w norze to krzyknęli mi 195...

Więc faktycznie norę trzeba sobie odpuścić ;)

Dzięki! :punk:

Opublikowano

chlopaki, slodzcie sobie na priv, szczerze to c**j nas obchodzi co macie sobie do powiedzedzenia :gwizdanie:

Opublikowano

Bede nudny i zaraz Aydaho mnie zj**ie, ale... Przasnyska 2B na Zoliborzu :naughty:

Dzwoniłem już tam i za ustawienie geometrii + zbieżności chcą 100zł. Dowiadywałem się w norze to krzyknęli mi 195...

W norze nie rób nigdy nic.

No chyba, że masz nóż na gardle i musisz jechać wymienić oponę czy jakąs inna pierdołę..

No i zawsze wbijaj na warsztat i patrz im na ręce.. :cool1:

Opublikowano

polecam firma BOSTA w raszynie jesli chodzi o geometre :)

Opublikowano
  • Autor

:siema::kawa:

do Norauto to po płyn do spryskiwaczy można jechać :thumbdown: to samo FeuVert.

Opublikowano

100zł?? :shocked: Myślałem że w wawie za taką cenę nie da rady :kox: U nas w Płońsku sama zbieżność ~70zł

Opublikowano

polecam firma BOSTA w raszynie jesli chodzi o geometre :)

Tylko do Raszyna to ja mam taki hektar drogi, że ho! :)

Nie mam kurczę dobrego, sprawdzonego warsztatu w swoich okolicach - mam własne autko od maja dopiero i tak badam co, gdzie i jak.

Z norą jest tak, że zawsze bardzo ostrożnie podchodziłem do ich usług. Ale ostatnio kilku moich znajomych wybrało się do nich na jakieś właśnie pierdółki typu wymiana opon itp. i porobili im za darmo geometrie i inspekcje zawieszenia itp. Tylko jak sam podzwoniłem i popytałem o ceny to już wiem, że to wcale nie za darmo :) (całkowita geometria: 195vs.100zł :bag:)

Opublikowano

Ja polecam BOSTE dlatego ze to jedyna firma kótra mi dobrze ustawiła wszytsko w LUPO i naprawde znają sie na robocie

ja wiem ze kawał drogi ale ja bym wolał pojechac gdzies gdzie sie dobrze ktos na czymś zna

jest jeszcze Biernacki na chłodnej ale w chooj drogo

Opublikowano

100zł?? :shocked: Myślałem że w wawie za taką cenę nie da rady :kox: U nas w Płońsku sama zbieżność ~70zł

da rade... chociaz niektorzy uwazaja, ze wszystko w aucie powinno robic sie za darmo.

Przasnyska np. za zmiane tarcz i klockow za jedna os tez bierze 100zl... wiec moim zdaniem spoko ceny.

Opublikowano

Ja polecam BOSTE dlatego ze to jedyna firma kótra mi dobrze ustawiła wszytsko w LUPO i naprawde znają sie na robocie

ja wiem ze kawał drogi ale ja bym wolał pojechac gdzies gdzie sie dobrze ktos na czymś zna

Tylko najczęściej warsztaty pracują pon-pt 8-17. Ja też pracuję pon-pt 9-17. I w grę wchodzą warsztaty gdzieś blisko domu lub roboty - bez problemu mogę się godzinkę lub dwie spóźnić lub zerwać wcześniej z pracy, ale dnia wolnego trochę szkoda mi brać by ustawić zbieżność :/

Jednak życie studenta było łatwiejsze, miałem czas na wszystko ;(

Opublikowano
:hi::sick3: :sick3:
Opublikowano

Serdecznie ZAPRASZAM

>> Kalendarz Klubowy 2011 <<

Opublikowano

Tylko najczęściej warsztaty pracują pon-pt 8-17. Ja też pracuję pon-pt 9-17. I w grę wchodzą warsztaty gdzieś blisko domu lub roboty - bez problemu mogę się godzinkę lub dwie spóźnić lub zerwać wcześniej z pracy, ale dnia wolnego trochę szkoda mi brać by ustawić zbieżność :/

pracujesz w warszawie? jesli tak, to zostaw samochod rano, a odbierz o 17.

jesli w Wolominie - nie masz nikogo sensownego w Wolominie kto ustawi zbieznosc? :shocked:

Opublikowano

pracujesz w warszawie? jesli tak, to zostaw samochod rano, a odbierz o 17.

jesli w Wolominie - nie masz nikogo sensownego w Wolominie kto ustawi zbieznosc? :shocked:

Pecu,

możesz jeszcze spróbować www.automark.com.pl

Zbieżność też tam ustawiałem i jeżdżę prosto.

Pracują 7-21 i w soboty, więc można znaleźć termin bez problemu.

Opublikowano

Kiedyś tu było tak fajnie.. były dobre i miłe rozmowy o ciachaniu, pustych laskach..a teraz to tylko samochody, rozrządy, zbieżności jakby to było jakieś forum motoryzacyjne do chu.ja :decayed::naughty:

PS. Moskal.. nie dostałem kiery :wallbash:

Opublikowano

Uwaga nadjeżdza Jarko ;( :shocked:

Opublikowano

eee ?