Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jedno niestety wyklucza drugie. Ale Lukaszr polecił mi całkiem niezłego przy okazji naprawy mojej wiosennej stłuczki. Niestety nie mam juz numeru w komórce. Lukaszr?

Chyba sobie zmienię nicka jednak bez tego "r" :nose:

Co do numeru to zadzwoń do Piotra - 604 511 849 - powiedz, że dostałeś numer od Łukasza od Audi.

ok dzieki jutro zadzwonie :tongue4:
  • Odpowiedzi 84 tys.
  • Wyświetleń 2,8 mln.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

kurva nic mi nie przychodzi do łaba na tego gamonia :decayed:

Opublikowano

VAGinaman ;)

Opublikowano

leszcz/kapeć/parówa i kilka podobnych ... [do wyboru do koloru] :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Opublikowano

Dla tych co nie byli lub za wczesnie opuścili spot informuję, że na spocie pojawiło się B6 1,8 Turbo Cabrio. :)

Opublikowano

Dla tych co nie byli lub za wczesnie opuścili spot informuję, że na spocie pojawiło się B6 1,8 Turbo Cabrio. :)

kolor? bo kiedyś osobiście kalendarzyk włożyłem za uszczelkę pod jednym z Marcpolów :gwizdanie:

fajna laska :naughty:http://www.joemonster.org/filmy/7460/Ognista_Sandra_kreci_hula_hop

Opublikowano

Mam pytanko

Czy ktoś z grupy Warszawskiej może zabrać mojego Juniora do Sobieszewa.

Jadzie nas w sumie 5 sztuk.

Więc byłoby mi trochę luźniej :)

Nie ma 5,10,15 lat. Nie jest upierdliwy. Nie rzyga w czasie jazdy :laghing2: :laghing2: :laghing2:

Nawet zaliczył ze mną trzy spoty.

Lubi :drinks:

No i jasne jest pełnoletni :polew:

Tak więc jak by się ktoś zlitował to będę mocno wdzięczny i jasne rozliczę się

Opublikowano
  • Autor

bardzo przyzwoity :yes2:

Opublikowano

No toć to moja krew :polew: :polew: :polew:

Ale może wali trochę mniej ode mnie :drinks:

Ale jeszcze młody jest :laghing2:

Opublikowano

dzisiaj i ja zawitałem na chwilę przejazdem, od soboty jestem posiadaczem A4 B5 i mieszkam 500m od promenady, więc myślę, że będę stałym bywalcem na zlotach, dzisiaj niestety zatrzymać się nie miałem czasu. Jak wracałem to mijałem jeszcze koleżankę w czarnym audi, bardzo miły dla oka widok ;)

Opublikowano

RogalA4

A czy ta Twoja niunia jest w kolorze wiśniowym?

Opublikowano

Mijałem się z nią wczoraj na "podjazdach" promenadowych.. Tak coś czułem, że to jakiś nowy spotowicz.. :kox:

dzisiaj i ja zawitałem na chwilę przejazdem, od soboty jestem posiadaczem A4 B5 i mieszkam 500m od promenady, więc myślę, że będę stałym bywalcem na zlotach, dzisiaj niestety zatrzymać się nie miałem czasu. Jak wracałem to mijałem jeszcze koleżankę w czarnym audi, bardzo miły dla oka widok ;)

Angela czyżbys wpadła komuś w oko ? :>

No to sławek będzie miał teraz w końcu pretekst, żeby ograniczyć Ci te wtorkowe dzikie, mocno zakrapiane imprezy jakie zawsze odbywają się Promenadzie :naughty: :naughty:

Opublikowano

Kto na wczorajszy spot przyjechał 2.5tdi RKL(?) Przyznać się :baseball::wink4:

Opublikowano

No to sławek będzie miał teraz w końcu pretekst, żeby ograniczyć Ci te wtorkowe dzikie, mocno zakrapiane imprezy jakie zawsze odbywają się Promenadzie :naughty: :naughty:

nie tylko ja mam czarne audi :tongue4: Kasia tez :wink4:

,,dzikie....mocno zakrapiane imprezy...'' haha :laghing2: Oj ale masz wyobraznie :decayed:

Opublikowano

leszcz/kapeć/parówa i kilka podobnych ... [do wyboru do koloru] :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Odezwał się cienias/tchórz/bydlak/łapciuch/siusiumajtek i kilka podobnych [do wyboru do koloru] :nabijasie: :nabijasie: :nabijasie:

Opublikowano

nie tylko ja mam czarne audi :tongue4: Kasia tez :wink4:

,,dzikie....mocno zakrapiane imprezy...'' haha :laghing2: Oj ale masz wyobraznie :decayed:

I jeszcze jak kolega napisze, że widział blondynkę to będzie duże ułatwienie :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

I jeszcze jak kolega napisze, że widział blondynkę to będzie duże ułatwienie :polew: :polew: :polew:

wlasnie to samo mialam napisac :nabijasie:

Opublikowano

I jeszcze jak kolega napisze, że widział blondynkę to będzie duże ułatwienie

To u nas są jakieś blondynki ? :mysli::tongue4:

Opublikowano

To u nas są jakieś blondynki ? :mysli::tongue4:

Oczywiście, że tak - ale tego nie zauważasz :sorry:, bo przesłaniają to na codzień swoim wysokim poziomem inteligencji :naughty::cool1:

:wink4: