Opublikowano 13 Marca 200917 l Jak miło, że ktoś jednak o mnie pamiętał. ja tak moge cie witac codziennie. myślałem ze cie to denerwuje Nie, plis, tylko nie to.
Opublikowano 13 Marca 200917 l ma ktoś prostownik pożyczyć na weekend ? Może być prostak ?? Znam paru
Opublikowano 13 Marca 200917 l raggaman powiedz jaki olej miałeś zalany bo na PW nic nie można do Ciebie napisać bo masz skrzynkę zakitoloną
Opublikowano 13 Marca 200917 l ma ktoś prostownik pożyczyć na weekend ? Będziesz windykował należności?
Opublikowano 13 Marca 200917 l raggaman powiedz jaki olej miałeś zalany bo na PW nic nie można do Ciebie napisać bo masz skrzynkę zakitoloną Kujawski z pierwszego tłuczenia PW
Opublikowano 13 Marca 200917 l raggaman powiedz jaki olej miałeś zalany bo na PW nic nie można do Ciebie napisać bo masz skrzynkę zakitoloną Kujawski z pierwszego tłuczenia PW Dotarło Teraz jak nie masz wozidła to możesz zrobić mody na PW żeby więcej właziło
Opublikowano 13 Marca 200917 l Wstrzymujemy jutrzejszy wypad? Ekipa się wykruszyła.. Klubowo idą 4 osoby - razem ze mną..
Opublikowano 13 Marca 200917 l Wstrzymujemy jutrzejszy wypad? Ekipa się wykruszyła.. Klubowo idą 4 osoby - razem ze mną.. z Tobą i Kaśką cztery ???? Lepiej weź krowe i wpadnij dziś do mnie do Grodziska , bedzie mój kuzyn , damy delikatnie w rurke
Opublikowano 13 Marca 200917 l Klubowo: Kokos, Ragga, Ja, Poziek.. Lepiej weź krowe i wpadnij dziś do mnie do Grodziska , bedzie mój kuzyn , damy delikatnie w rurke Przemyślę.. Leczę kaca dzisiaj..
Opublikowano 13 Marca 200917 l Wstrzymujemy jutrzejszy wypad? Ekipa się wykruszyła.. Klubowo idą 4 osoby - razem ze mną.. Idziemy ! [br]Dopisany: Marzec 13, 2009, 02:16:59 _________________________________________________ Klubowo: Kokos, Ragga, Ja, Poziek.. Sebmis :good:
Opublikowano 13 Marca 200917 l Klubowo: Kokos, Ragga, Ja, Poziek.. A gdzie takich czterech ogrów wpuszczą ???
Opublikowano 13 Marca 200917 l a gdzie idziecie ? Przed siebie [br]Dopisany: Marzec 13, 2009, 02:56:27 _________________________________________________ A gdzie takich czterech ogrów wpuszczą ??? Wszędzie Szorokokarki Nosfer załatwi kwestie
Opublikowano 13 Marca 200917 l Już nie jeden ochroniarz dowiedział się, że zanim o coś zapytam leję w mordę..
Opublikowano 13 Marca 200917 l Audi-VIVA (bo tam serwisowalem auto i dostalem od nich list) rozmawialem z Serwisem typ pwowiedzial ze zmienia sterowniki silnika ale nic wiecej nie chcial powiedziec na jutro sie z nim umówilem. Podobno dotyczy to wielu A4 B6 Spróbuj dowiedzieć się czegoś więcej przy okazji wizyty w Vivie, ok? Ciekawe o co chodzi? Tylko że wtedy c(h)ip robi pa-pa .... ;( ==== Moment, to co oni wymieniają? Sterownik? (fizycznie pudełko) Czy oprogramowanie sterownika? (software) Bylem w Audi-Viva jak sie okazalo dotyczy to oprogramowania do skrzyń typu DSG,Multitronic a nie jak mi powiedziano przez telefon silnika Pozdro,
Opublikowano 13 Marca 200917 l Czy jest szansa żeby na spociku wspólnie podłączyć zegar turbo w mojej audiczce??
Opublikowano 13 Marca 200917 l Czy jest szansa żeby na spociku wspólnie podłączyć zegar turbo w mojej audiczce?? a jaki zegar kupiłeś ?masz trójnik do wpięcia się ?