Kaśka Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Ale Kaśka wczoraj dziewczęco na spocie wyglądała :gwizdanie: I kolczyki miała Dziękuję ci bardzo słoneczko za miłe słowa. Jak chcesz to Ci czasem pożyczę moich kolczyków. hmmm ale wiesz co ja mam przekute?? w sumie nawet fajnie by tam twoje wyglądały :gwizdanie: :naughty: Jestem w stanie je poświęcić, jeśli dostane potem fotkę jak je masz założone :polew:
AndyN Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 hmmm ale wiesz co ja mam przekute?? w sumie nawet fajnie by tam twoje wyglądały :gwizdanie: :naughty: Sutki? Jak Jame Gumb "Buffalo Bill" z "Milczenia Owiec"?
lukaszr Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 hmmm ale wiesz co ja mam przekute?? w sumie nawet fajnie by tam twoje wyglądały :gwizdanie: :naughty: Jestem w stanie je poświęcić, jeśli dostane potem fotkę jak je masz założone :polew: Eeeee tam, nie będzie to ciekawie wyglądać ... najpierw będzie widać kolczyk, a potem długo długo nic ... :nabijasie:
poziek Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Jestem w stanie je poświęcić, jeśli dostane potem fotkę jak je masz założone :polew: Gdyby nie Przemo to zaproponowałbym ci sesję zakładania kolczyka live ale wiesz są zasady :tongue4:
Nosfer Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 hmmm ale wiesz co ja mam przekute?? w sumie nawet fajnie by tam twoje wyglądały :gwizdanie: :naughty: Jestem w stanie je poświęcić, jeśli dostane potem fotkę jak je masz założone :polew: Eeeee tam, nie będzie to ciekawie wyglądać ... najpierw będzie widać kolczyk, a potem długo długo nic ... :nabijasie: Grzebyszkiem zrobi przedziałek i może Kaśce słać
moskal Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 Dlaczego nikt wczoraj nie przyszedł po naklejki 3D ???? Hornet ciebie tez sie to tyczy. A Ty tez zapomniałeś stalówek ode mnie zabrać ...sklerotyku zajebałem sie , a ze miałem muze na full to nie słyszałem tel. dopadliscie tego z Vectra club polska ????? :kox:
kokos Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 dopadliscie tego z Vectra club polska ????? :kox: chyba nie :gwizdanie:
hornet Opublikowano 16 Lipca 2008 Opublikowano 16 Lipca 2008 ANGELA!!! ale się najebałem.. chyba ide w ślady gornieta pijaka dobranoc Będziesz zdychał jutro jak ja dzisiaj
Nosfer Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 dopadliscie tego z Vectra club polska ????? :kox: I nawet mamy dowody
lukaszr Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Tomek odezwij się na GG do mnie to wytłumaczę Tobie co i jak.
Nosfer Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 Wczoraj upalałem :naughty: kogo ???? czym ???
poziek Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 kogo ???? siwego czym ??? :shocked gazem
Kaśka Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 kogo ???? siwego czym ??? :shocked gazem I pewnie coś się zepsuło. :gwizdanie:
poziek Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 I pewnie coś się zepsuło. :gwizdanie: tym razem koła całe
poziek Opublikowano 17 Lipca 2008 Opublikowano 17 Lipca 2008 znowu nocą Mniejszy ruch po prostu :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi