poziek Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 będzie auto z tradycjami hehe wczoraj widziałem kolege bienio jak wymiata powiem wam, że Adamoo swoją nową furką będzie miał się z kim złapać bienio jak to się skończyło z małym czarnym gti ?? 106 ?? takie małe gówno panowie wybebeszone objeżdzało większość furek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 wczoraj widziałem kolege beksiora jak wymiata a nie kolege bienio :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 poprawiłem młodzian [ Dodano: 13-10-2006, 12:52 ] JADE PO BZYKA!!!!!!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienio Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 sluchajcie powiem wam szczerze,ze ta 106 wczoraj mnie zniszczyla :mrgreen: koledzy mnie dwa razy wkrecili-widocznie chciali mi zepsuc humor okazalo sie,ze ma 140ps a waga tylko ok 800kg...wiec z czym ja mialem sie scigac.gosc robi 13.5 na 400m nastepna porazka to byl MG 2.5 V6 190ps-a koledzy mnie namawiali,bo pow ze ma 150 :mrgreen: wkrecili mnie rozno :mrgreen: poziek a bylem na poczatku,bo bralem sie z A6 avant 2.5tdi :?: jak w ogole wrazenia :?: [ Dodano: 13-10-2006, 17:23 ] inna kwestias jest to,ze jakos wczoraj w ogole nie szly mi starty problemy ze skupieniem-mam nadzieje,ze za tydzien bedzie lepiej,bo juz mam ustawke dobra :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 JADE PO BZYKA!!!!!!!!! no i jak Poziek wsio gra i jezdzi Ktos moze wie czy nie spadl jakis samolot wczoraj bo gruby nie daje sladow zycia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 piknie jest, jutro zapodaje troche gadzetów z usa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Gruby tam zamyka szafy replikami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 Gruby tam zamyka szafy replikami ee tam pewnie poszedł na murzynskie dziwki :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 ee tam pewnie poszedł na murzynskie dziwki :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: myślę, że dorwał sie też do lokalnego McDonalda na mini zestawik :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 on do NY poleciał???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienio Opublikowano 13 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 13 Października 2006 probuje wyslac wykres z hamowni ale jakos mam z tym problemy :???: [ Dodano: 14-10-2006, 14:19 ] :mrgreen: [ Dodano: 14-10-2006, 14:22 ] http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8ff7475c3b97e0d9.html Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 gruby mial byc w bostonie ale chyba wkoncu kolo NY go zrzucili bo na tyle mu biletu starczylo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 probuje wyslac wykres z hamowni ale jakos mam z tym problemy :???: [ Dodano: 14-10-2006, 14:19 ] :mrgreen: [ Dodano: 14-10-2006, 14:22 ] http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/8ff7475c3b97e0d9.html ladny :twisted: ... ale powieksz troszke to bedzie bardziej czytelny .... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Widac widac - fajny wykresik - niedługo moj wstawie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spanky Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Widac widac - fajny wykresik - niedługo moj wstawie ciekawe czy bedzie taki fajny .... :?: :twisted: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 Widac widac - fajny wykresik - niedługo moj wstawie ciekawe czy bedzie taki fajny .... :?: :twisted: troszke inne parametry na pewno bedą bo to benzyna i 195 KM Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 plus kłopoty ze sprzęgłem comming soon nie chce denerwować prezesa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunio Opublikowano 14 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 14 Października 2006 plus kłopoty ze sprzęgłem comming soon zalezy jak prezes jeździ. Ja mam troche wiecej tego i już rok czasu śmigam na seryjnym. Ale rozumiem że tomboy wyposzczony, wiec kłania się niedługo Radzikowski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poziek Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Kunio czy ty wogóle znasz styl jazdy prezesa ?? Prezes nie zawachałby się wsiąść do F1 Kubicy i pierzielnąć kilka okrążeń na Imoli U prezesa w żyłach płynie wysokooktanowa V-power sprzęgło wytrzyma w tych warunkach mniej... nie więcej :twisted: :mrgreen: no to mam ładny wpis:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 15 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 15 Października 2006 Kunio czy ty wogóle znasz styl jazdy prezesa ?? Prezes nie zawachałby się wsiąść do F1 Kubicy i pierzielnąć kilka okrążeń na Imoli U prezesa w żyłach płynie wysokooktanowa V-power sprzęgło wytrzyma w tych warunkach mniej... nie więcej :twisted: :mrgreen: no to mam ładny wpis:) Ale pojechałes po bandzie - jestem skromnym normalnym użytkownikiem polskich dróg - nawet w gierkach (samochodówkach) przestrzegam przepisów i nie przekraczam 3000 obrotów :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi