pre_pl Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Łukasz kto jest tym szczęśliwcem jesli mozna wiedziec ???? Właśnie nie kojarzę osoby z nicka forumowego więc może się jakoś zaraz odezwie ta osoba ? http://www.a4-klub.pl/smf/b6_ake_vagcom_brak_komunikacji_ze_sterownikiem_z_napisem_bremse-t37834.0.html;msg437472#msg437472
lukaszr Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 ta osoba ? http://www.a4-klub.pl/smf/b6_ake_vagcom_brak_komunikacji_ze_sterownikiem_z_napisem_bremse-t37834.0.html;msg437472#msg437472 Widzisz Przemciu jaki z Ciebie dobry chłopak
Nosfer Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Też z taką przyjemnością siedzicie dzisiaj w pracy ?? :wallbash:
Kaśka Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Też z taką przyjemnością siedzicie dzisiaj w pracy ?? :wallbash: Jakby mi się chciało tak jak mi się nie chce to miałabym dzisiaj piękny dzień w pracy.
+mario31 Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Też z taką przyjemnością siedzicie dzisiaj w pracy ?? :wallbash: No jasne do pracy wsaje o 2.45 wyjazd na trase o 5.00 jest 13.30 wyp.. ostatnia palete i do domu PIEKNIE
Reggi Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 Też z taką przyjemnością siedzicie dzisiaj w pracy ?? :wallbash: Ta Cos te postojoweczki nie doszły ..tak wiec odbiore jak wroce . Mam nadzieje ze poczta ich przez tydzień nie odeśle
Flyer Opublikowano 23 Lipca 2008 Opublikowano 23 Lipca 2008 ta osoba ? http://www.a4-klub.pl/smf/b6_ake_vagcom_brak_komunikacji_ze_sterownikiem_z_napisem_bremse-t37834.0.html;msg437472#msg437472 Widzisz Przemciu jaki z Ciebie dobry chłopak Oj chyba nie... To AKE, ktore ogladalismy bylo z 2001 r. - czyli jeszcze sprzed ostatnich modyfikacji. WYRAZNIE dzwoniaca hydraulika
moskal Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 CO TU TAK CICHO ??? W ZYCIU NIE DOBIJEMY DO 2000 JAK BEDZIECIE SIE TAK OPIERDA...Ć !!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nosfer Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 To może ja zacznę.. khm.. khm. Poziek poszedłem wczoraj zobaczyć te moje wolne krzesła ogrodowe (plastiki).. Z przykrością muszę stwierdzić, że postarzały się już trochę i nieco wyblakły Nie wyglądają zbyt apetycznie, a moje drewniane mi nie wejdą do auta ( no może jakos jedno ). Ale w razie czego to chyba lepiej siedzieć na wyblakłych niż nie siedzieć wcale..
lukaszr Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 CO TU TAK CICHO ??? W ZYCIU NIE DOBIJEMY DO 2000 JAK BEDZIECIE SIE TAK OPIERDA...Ć !!!!!!!!!!!!!!!!!! Spokojnie, pod koniec roku walnęliśmy w kilka dni ponad 100 stron więc mamy czas
poziek Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 To może ja zacznę.. khm.. khm. Poziek poszedłem wczoraj zobaczyć te moje wolne krzesła ogrodowe (plastiki).. Z przykrością muszę stwierdzić, że postarzały się już trochę i nieco wyblakły Nie wyglądają zbyt apetycznie, a moje drewniane mi nie wejdą do auta ( no może jakos jedno ). Ale w razie czego to chyba lepiej siedzieć na wyblakłych niż nie siedzieć wcale.. luz, zabieraj takie jakie masz...
Kaśka Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 To może ja zacznę.. khm.. khm. Poziek poszedłem wczoraj zobaczyć te moje wolne krzesła ogrodowe (plastiki).. Z przykrością muszę stwierdzić, że postarzały się już trochę i nieco wyblakły Nie wyglądają zbyt apetycznie, a moje drewniane mi nie wejdą do auta ( no może jakos jedno ). Ale w razie czego to chyba lepiej siedzieć na wyblakłych niż nie siedzieć wcale.. luz, zabieraj takie jakie masz... Coś się nam pogoda dzisiaj popsuła a prognoza na jutro nie jest zbyt optymistyczna.
malik Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Coś się nam pogoda dzisiaj popsuła a prognoza na jutro nie jest zbyt optymistyczna. Eeee tam Warszawa, Piątek, 25.07.2008 Temperatura 28 / 18 Śnieg: 0.0 mm Deszcz: 0.8 mm Dobrze że śniegu nie będzie
poziek Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Coś się nam pogoda dzisiaj popsuła a prognoza na jutro nie jest zbyt optymistyczna. Będzie konkurs miss mokrego podkoszulka i mister mokrego tyłka
Kaśka Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Coś się nam pogoda dzisiaj popsuła a prognoza na jutro nie jest zbyt optymistyczna. Będzie konkurs miss mokrego podkoszulka i mister mokrego tyłka Tylko co my zjemy jak nam grilla zaleje , bo reszta "zalana" nie będzie nam aż tak bardzo przeszkadzać. :> [br]Dopisany: 24 Lipiec 2008, 10:38 _________________________________________________ Coś się nam pogoda dzisiaj popsuła a prognoza na jutro nie jest zbyt optymistyczna. Eeee tam Warszawa, Piątek, 25.07.2008 Temperatura 28 / 18 Śnieg: 0.0 mm Deszcz: 0.8 mm Dobrze że śniegu nie będzie I że to niby dobra prognoza jest?
Nosfer Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Tak mi się przypomniało apropo tych konkursów :naughty: http://www.joemonster.org/filmy/7628/Nowy_ultra_slow_motion
AndyN Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 http://www.audiklub.org/news/kolejna_generacja_mmi.html
Nosfer Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 Niestety kilka miesięcy temu rozsypał się mi katalizator. Mechanik rozciął puszkę wysypał wnętrzności i zaspawał. Od tego momenty samochód chodzi bardzo głośno wręcz jak polonez. Co może pomóc w zlikwidowaniu tego głosu albo przynajmniej w znacznym stopniu wyciszeniu go? Wiem ze nowy katalizator to duży wydatek. Czy wspawana rórka coś pomoże? Jeśli tak to jaka średnica tej rórki powinna by przy silniku jaki posiadam w swojej A4 tzn 1.6 ADP. Dzięki za zainteresowanie tematem[br]Dopisany: 24 Lipiec 2008, 00:22 _________________________________________________Z góry przepraszam za te błędy ort- oczywiście ma byc rułka, rułki mistrz
Nosfer Opublikowano 24 Lipca 2008 Opublikowano 24 Lipca 2008 http://nasza-klasa.pl/profile/16051398/gallery/3 Ale ma człowiek fantazję :polew: Odradzam oglądania reszty zdjęć Co za typek.. _________________________________________________ Dla zainteresowanych Wrześniową imprezą Red Bulla.. Dzwoniłem do znajomego, sprawdzałem na ticketpro i sprawa wygląda tak, że : 1) tej imprezy On nie będzie organizował, bo mieli jakieś spięcia z red bullem. (więc nie załatwię żadnych darmowych wejściówek) 2) nie ma już biletów ew. miejsca stojące 3) nie wiadomo jaka będzie pogoda we wrześniu (deszcze, wiatry), więc do odwołania imprezy z racji pogody jest malutki krok.. w irlandii impreza trwała 15 minut, bo zaczęło padac.. A wiadomo jak będzie wiało to tez nie będą skakać.. 4) Za to w 17-18 październik (weekend) jest dobra impreza w Katowickim SPODKU, będę z kolega w kontakcie i w przyszłości będę informował, w razie jakiś chętnych może uda mi sie załatwić plakietki.. _________________________________________________ http://www.vimeo.com/1276040
Rekomendowane odpowiedzi