kokos Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Naprawdę uwielbiam chłopaka...ma w sobie to coś Może razem na zlot pojedziecie razem beda pili to i pewnie razem pojada :gwizdanie: uciszyli chlopaka to chyba trzeba isc spac bo nudno bedzie
slaweq Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 tylko sie nie zakochaj :naughty jak jego mi zabraknie do picia to będę o Panu Starszym z Rzeszowa pamietał :gwizdanie: Pan starszy......sie urlopuje i juz trenuje :polew: racja... Wasze zdrówko
Suli Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 A3 weś jurz daj spokuj. Nikt nie hce robić ci nic złego. Po prostu mamy dobry chómor i lubimy sobie porzartować czasami Mam zawołać tu jakiegos moda, żeby ci błędy poprawił? :polew: Zaordynować A3 niech wchodzi wyłącznie przez Firefoxa z zainstalowanym słownikiem a jak nie to Jeezu, tyle modów i adminów wkoło, czy ja muszę myśleć za wszystkich :gwizdanie: Chyba, że nie chcecie utraty rozrywki Ale to tak nie krześcijańsku :polew: [br]Dopisany: 19 Sierpień 2008, 23:35 _________________________________________________ [Dopisany: 19 Sierpień 2008, 20:51 [/size]_________________________________________________Brynia wiem że budujesz dom ale jeśli to Ukcio w bagażniku to już przesada :gwizdanie: A tak przy okazji do Norbiego i innych - oto ewidentny dowód na wyższość avanta nad sedanem - w przypadku eSy również :polew:
slaweq Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 kokos155 dopiero teraz zauwazyłem, że Ty spotowicz warszawski jestes a naklejki Ci poczta poszły :gwizdanie: Gdybym wiedział to przez Angele bym podał
tomaszu Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Dobra, ja to idę sobie jeszcze zapalić i spać. BTW, za tydzień (tj. we wtorek) przyjeżdzam na spota i palę tam ostatniego papierosa. Specjalnie mówię to na forum, żeby zmanipulować swoją podświadomość - żeby trafiło do niej to, że jeśli nie dotrzymam słowa to wyjdę na kogoś niesłownego - i to będzie dla mnie dodatkowa motywacja. CAŁKOWICIE RZUCAM PALENIE! Dobranoc
malik Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Kolega A3 na pewno działa na zlecenie malika, który cały czas wszystkich dopinguje o dobicie do 2000 stron w spotach warszawskich w tym roku... Tak! Tak! To taki mój automatyczny skrypcik, który napier*ala posty żeby dobić do 2k stron do końca 2008. Tylko coś mu się kurvva zj***ł moduł ortografii. Ale nie bójcie d*py. Jutro poprawię kod i już będzie gites! BTW: Sorry, że Was ostatnio zaniedbuję ale mam kurvva sajgon w robocie. Wybaczcie! Tomaszust: gratuluje decyzji, trzymam kciuki No to się wyteleportowuję do mojego sajgonu
Gość RogalA4 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 dzięki za miłe przyjęcie i nadal nie wiem skąd jest ta moja A4, ale przynajmniej dowiedziałem się, że ma chipa ) angela miło było w końcu poznać
angela Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 nadal nie wiem skąd jest ta moja A4 napewno z fabryki angela miło było w końcu poznać Mi rowniez, milo bylo poznac nowego kolege
lexpar Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Wiecie co, aż się nie chce czytać co niektórych postów. Bo jak czytam te "bazgroły" (jasne, że nie wszystkich) to aż mnie mdli. Zgadzam się z Łukaszemr. Ale uważam, że coś z tym trzeba zrobić. Nawalić tyle bzdetów w tak krótkim czasie to jest horror. Kto za tym nadąży. Chyba trzeba dać Malikowi żółtą kartkę za tak wadliwy program :polew: (oczywiście żartuję) [br]Dopisany: 20 Sierpień 2008, 00:08:58_________________________________________________Angela o kapoczku pamiętasz?
angela Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Sorry, że Was ostatnio zaniedbuję ale mam kurvva sajgon w robocie. Wybaczcie! no jakos Ci to wybaczymy No to się wyteleportowuję do mojego sajgonu tylko nie zapomnij do zlotu wrocic
kokos Opublikowano 19 Sierpnia 2008 Opublikowano 19 Sierpnia 2008 kokos155 dopiero teraz zauwazyłem, że Ty spotowicz warszawski jestes a naklejki Ci poczta poszły :gwizdanie: Gdybym wiedział to przez Angele bym podał no trudno teraz to juz se ne wrati,i tak mialem kurs na poczte bo moj w dupe lepszy listonosz nie `puka dwa razy`,raz zapuka a jak otwieram drzwi to on juz w furze siedzi i tylko chmura za nim,ale dzieki za wysylke.pozdrawiam
Hugo Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 O ja pier...... normalnie jak jakiś czat onetu Chyba muszę Was przypilnować :bicz3:
hornet Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 O ja pier...... normalnie jak jakiś czat onetu Chyba muszę Was przypilnować :bicz3: Dobrze gada - polejcie mu.... gdzie jest Lukas ???
Nosfer Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Ale szaleństwa odchodziły tutaj wczoraj :polew: Nie no możecie mówić co chcecie, ale co po niektórzy to potrafią człowieka jeszcze mocno zaskoczyć Kokos155 jakoś nie śledziłem wątku naklejkowego, odpaliłbym Ci sztukę czy dwie, gdybym wiedział, że potrzebujesz.. ot tak z dobroci serca...
krzyniek Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 oj działo się.... widzę że co niektórzy wzięli/dostali urlop :gwizdanie: Tomaszust dobre postanowienie
Suli Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Kokos155 jakoś nie śledziłem wątku naklejkowego, odpaliłbym Ci sztukę czy dwie, gdybym wiedział, że potrzebujesz.. ot tak z dobroci serca... Stary... ja potrzebuję i pare razy rzucałem zapytanie, czy ktos nie ma zbędnych na zbyciu
angela Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Kokos155 jakoś nie śledziłem wątku naklejkowego, odpaliłbym Ci sztukę czy dwie, gdybym wiedział, że potrzebujesz.. ot tak z dobroci serca... Stary... ja potrzebuję i pare razy rzucałem zapytanie, czy ktos nie ma zbędnych na zbyciu Suli http://www.a4-klub.pl/smf/naklejka_foliowaiii_tura-t40990.45.html Wystarczy zamowic i bedziesz mogl odebrac na zlocie
Suli Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Suli http://www.a4-klub.pl/smf/naklejka_foliowaiii_tura-t40990.45.html Wystarczy zamowic i bedziesz mogl odebrac na zlocie Upss widać dawno nie zaglądałem do tego wątku , bo kiedy ostatnio tam byłem wychodziło, że przed zlotem sprawa nie wypali Angela, tylko, że ja potrzebuję 1 góra 2 sztuk (na wypadek, gdyby ta pierwsza się zepsuła ) Czy Twój chłopak będzie się bawił na zlocie też w detal ?
tomaszu Opublikowano 20 Sierpnia 2008 Opublikowano 20 Sierpnia 2008 malik, Brynia, krzyniek, dzięki za wsparcie. Z kumplem postanowiliśmy, że jak wróci we wrześniu z urlopu to idziemy na siłownię do niego do firmy - będziemy płacić tylko 5 zł na miesiąc. Oprócz tego może jeszcze jakiś basenik się będzie zaliczać. Jak mieszkałem w Wawie to regularnie jeździłem na basen, a teraz znów jest mi ciężko się zebrać, ale już niewiele brakuje.. Palenie mnie wykańcza, nie mam siły wstawać rano, śmierdzą mi ręce i ubrania, tracę dużo czasu i pieniędzy na papierosy, żeby poznać jakąś miłą kobietę to muszę udawać, że nie palę - czyli dodatkowy kłopot, ogólnie wstydzę się palić w miejscach publicznych, a tym bardziej przy rodzinie - czyli dodatkowy kłopot i stres, że mnie ktoś zobaczy. Na Pochlajparty paląc papierosy człowiek szybko się upija, a na następny dzień bardziej się męczy. Palenie niszczy zdrowie swoje, innych i zanieczyszcza środowisko jeszcze bardziej niż przeciętny samochód, który rocznie pokonuje przeciętną ilość km. Same minusy. Pewnie mógłbym jeszcze więcej wymyśleć, ale starczy na razie. Ogólnie myślę, że PALENIE to jest taka Q*WA, której nie mogę się poddać i muszę ją rzucić. 26 sierpnia 2008 całkowicie rzucam palenie! PS. Może założymy jakiś klub byłego palacza i będziemy się nawzajem wspierać..?
Rekomendowane odpowiedzi