Gość Tomboy Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 nie no za 120zl to tylko u Tomboya :mrgreen: O nie !! nie przypominaj mi:) [ Dodano: 26-10-2006, 17:04 ] uuu..ale ścierwo a tak poważnie to tom załatw jakieś foty jak będzie wyglądał ten polar..później obgadamy kolory..Z ostatniej chwili.. otóż..rozmawiałem dzisiaj z tym znajomym od reklamy i dzisiaj wieczorem do mnie do knajpy przyjdzie i pokaże jakie polary ma..i dokładnie powie jaka cena..więc dzisiaj bede juz wszystko wiedział.. Z innej beczki : A co powiecie na taki polar.. http://allegro.pl/item136380125_quechua_pl_polary_oddychajace_lady.html Powiemy głośno, chórem " NIE " Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 nie no za 120zl to tylko u Tomboya :mrgreen: O nie !! nie przypominaj mi:) No co Tomboy to lepiej jak w erze u ciebie mozna sobie dopasować Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Murzyn Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Z innej beczki : A co powiecie na taki polar.. http://allegro.pl/item136...ajace_lady.html fajne...wazne ze sa rozowe lucas a COS TY AWATARKA ZMIENIL?? myslalem ze jakis nowy sie tu wkradl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienio Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 to dzis wpada na zlot scigantow na wal zawadowski :?: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adamooo Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 hehe ...szkoda że jestem w robocie bo bym wpadł :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bienio Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 niestety teraz juz tak sie porobilo,ze policja przyjezdza ok 23 i musimy sie przenosic pod maca w wilanowie i czekac ok godzine,zeby znow moc wariowac :twisted: po prostu za duzo ludzi tam sie juz zjezdza-jak jezdzilem tam rok temu to bywalo moze max 20 furek,a teraz czasami jest grubo ponad 100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 lucas a COS TY AWATARKA ZMIENIL?? myslalem ze jakis nowy sie tu wkradl specjalna wersja Q7 tamten mi sie znudzil :mrgreen: a tak naprawde to rezalem avatarka dla prezesa to i sobie zminilem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
T-żółw Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 A co powiecie na taki polar.. http://allegro.pl/item136...ajace_lady.html to ja dla odmiany powiem, że mi sie podoba czarny chyba łyknę...wyszczuplający :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Łukaszku co te twoje avatary takie zniekształcone :?: :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 bo to jest Q7 wyrezany w notaniku na Q9 :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platiniumm Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 mi tez sie podoba polarek a tak na marginesie zerknijcie do SPRZEDAM moj post Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 plati jakis tir wsiakl czy jak a tak normalnie to ile kosztuje bo sie nie znam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platiniumm Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 wszystko pelen legal podobno w sklepie taki kosztuje ok 3500 niewiem na jakiej jest to zasadzie ale sa to telewizory z ERY ilosc szt 2000 mozna je kupic od soboty jutro bede wiedzial wiecej TOMBOY i jak kiedy idziemy sie zabijac Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 Znajac Tomboya to sie nie dodzwonil :razz: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Tomboy Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 nie znasz tomboya jak tak... mają jakąs rezerwacje na next wtorek ale nie potwierdzoną i jutro mam zadzwonic i sprawdzic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 26 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2006 :shock: ale wiesz ze nam chodzi o 7 listopada zrob tak zeby bylo dobrze moze byc i czwartek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość rakowawa Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 może 7go uda mi się dotrzeć na torwar, zbieram się już od jakiegoś czasu i zawsze coś wypada... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 może 7go uda mi się dotrzeć na torwar, zbieram się już od jakiegoś czasu i zawsze coś wypada... nie ze moze ale musisz a i jako nowy uzytkownik zapraszam do dzialu newbie przedstawic sie ladnie bedziesz lepiej wygladal na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platiniumm Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 nie nie 7-go Tomboy zalatwia kulki wiec nie na torwar tylko na fearhouse Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 jak zalatwi :razz: plati pamietasz o niedzieli dla mnie :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platiniumm Opublikowano 27 Października 2006 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2006 tak oczywiscie ze pamietam tylko napisz mi o ktorej mniejwiecej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi