AndyN Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Grupa VAG jakby nie było ============ Ma ktoś z was możliwość załatwienia SE P1? Z simem Plusa albo bez sima. Nowy, z 24 miesięczną gwarancją.
Hołk Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Z kim na wczorajszym spocie rozmawiałem o Motulu do czyszczenia wtrysków? Przyznać się przyznaje się to byłem ja. :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Wczoraj zabiłem dwie muchy. To się liczy? :decayed Liczy sie .. jesli ubiłeś je na zlecenie hornet Za coś kropa przygarnął ?
hornet Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Za coś kropa przygarnął ? Jest taki jeden nagorliwy za 12 pkt regulaminu ale wybaczam mu bo nie wie co czyni. :polew: KIedyś był grzeczny teraz doszedł do władzy i jak to w naszym kraju ............ Teraz ciekawszy profil jest
franio Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Teraz ciekawszy profil jest może z czasem stanie się modne, mieć kropę?
hornet Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Patrząc na to co się zaczyna dziać to nie wykluczone
Gość Trzeniu Opublikowano 10 Września 2008 Opublikowano 10 Września 2008 Panowie i Panie dzięki za wczorajszego spocika dięki za zajebistego spocika i jedzenie w ekskluzywnej restauracji :polew: Andy mam nadzieję że się nie obraziłeś :naughty:
Reggi Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 dięki za zajebistego spocika i jedzenie w ekskluzywnej restauracji :polew: Zabrali Cie do turasów? Jak ja nienawidze wstawać rano .. a jeszzcze mam sie przebić z Tarcho..na Powsińską
krzyniek Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Patrząc na to co się zaczyna dziać to nie wykluczone Coś w tym jest :> Ale Hornet spoko ,,biedroneczki są w kropeczki" ale nie w zielone
poziek Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Taaa bardzo wszyscy nagle uciśnieni Nie narzekajcie, i tak jest tutaj więcej luzu niż na innych forach.
hornet Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Że kto niby uciśniony ? Ja tam tylko wyraziłem swoją opinię Zgodzę się co do luzu ale musisz przyznać że i tak czasami zdarza się że komuś kapelusz zrywa Mnie to tam ten cały kropek tylko kolor mógłby mieć inny bo zielony to
tomaszu Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Klubowicz z kropkiem to dziwnie tak..
lukaszr Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 KIedyś był grzeczny teraz doszedł do władzy i jak to w naszym kraju ............ Ach Ci młodzi moderatorzy Patrząc na to co się zaczyna dziać to nie wykluczone A coś się zaczyna dziać ?
hornet Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Klubowicz z kropkiem to dziwnie tak.. Jestem ORI :polew: [br]Dopisany: 11 Wrzesień 2008, 08:55_________________________________________________ Ach Ci młodzi moderatorzy A jacy są Ci młodzi Admini :>
malik Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Taaa bardzo wszyscy nagle uciśnieni Hehe.. poziek SS-man
AndyN Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Andy mam nadzieję że się nie obraziłeś :naughty: Nie miałbym za co Przyjedź kiedyś BDH
poziek Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Zrobimy AndiemuN szkolenie ze startowania na ćwiarteczkę i Tszczeniek może wpadać na wyścig :gwizdanie:
Aydaho Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Zrobimy AndiemuN szkolenie ze startowania na ćwiarteczkę i Tszczeniek może wpadać na wyścig :gwizdanie: a może inaczej - niech się zamienią samochodami to byłoby ciekawe
krzyniek Opublikowano 11 Września 2008 Opublikowano 11 Września 2008 Zrobimy AndiemuN szkolenie ze startowania na ćwiarteczkę i Tszczeniek może wpadać na wyścig :gwizdanie: a może inaczej - niech się zamienią samochodami to byłoby ciekawe będzie meksyk :polew:
Rekomendowane odpowiedzi