Flyer Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Jak ktos kupil mieszkanie od kiepskiego* dewelopera, to nic dziwnego... * ...a sa nimi nawet najwieksi gracze, jak chociazby JW.
AndyN Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Jak ktos kupil mieszkanie od kiepskiego* dewelopera, to nic dziwnego... * ...a sa nimi nawet najwieksi gracze, jak chociazby JW. JW C zwany też JW Destruction ....
Flyer Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 A ja mam mieszkanko od DomDevelopment i jest git
Reggi Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Eeee mam dostęp do neta w robocie ..całe 100 kb/s .. Czym tu się chwalić u mnie na osiedlu w kiosku mają taki + 40" telewizor.. Masz telewizor ? Samsung ..jakieś 40 cali
AndyN Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Chętni?: Cel szczytny http://moto.wp.pl/kat,23681,wid,10362245,wiadomosc.html?P%5Bpage%5D=2 http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=435583670
Aydaho Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 pytanie - ponieważ nieco piździ.... czy nie powinnismy z dzisiejszym SPOTEM wskoczyć do lochu w FW ???
spetsnaz Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Większe naprawy robię w ASO Skody ( akurat mam najbliżej ) - dają 2 lata gwarancji i masz spokój Ze swoim V6 bałbym się pojechać do Skody Stary, teraz to już gadasz jak potłuczony.. myślisz, że mechanik w ASO Skody nie wie jak prawidłowo serwisować silnik 2.5?? Uwierz mi, że mają częściej do czynienia z silnikiem 2.5 (np. Skoda Superb) niż mechanicy w ASO Audi. Druga kwestia, że zarówno w jednym, jak i drugim ASO możesz trafić na partacza, który akurat nie ma dobrego dnia. Wszędzie pracują ludzie! Pamiętaj o tym.
Reggi Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 pytanie - ponieważ nieco piździ.... czy nie powinnismy z dzisiejszym SPOTEM wskoczyć do lochu w FW ??? Eee tam Pany ..az tak chyba nie piździ Zmarźlidupki z was
tomaszu Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 pytanie - ponieważ nieco piździ.... czy nie powinnismy z dzisiejszym SPOTEM wskoczyć do lochu w FW ??? Eee tam Pany ..az tak chyba nie piździ Zmarźlidupki z was Tobie i tak jest wszystko jedno, bo Ty czekasz na spota tylko dlatego, żeby zapalić peta.
hornet Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Słyszałem że w dniu wczorajszym byliście odcięci od komów ok 15 :polew: orange padło czy może któryś z Was bawił się vagiem i chciał sobie minut dorzucić do abonamentu :polew:
Flyer Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 To wlasnie bylo ciekawe, bo mi telefon dzialal normalnie... a w mediach bylo goraco.
Reggi Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 pytanie - ponieważ nieco piździ.... czy nie powinnismy z dzisiejszym SPOTEM wskoczyć do lochu w FW ??? Eee tam Pany ..az tak chyba nie piździ Zmarźlidupki z was Tobie i tak jest wszystko jedno, bo Ty czekasz na spota tylko dlatego, żeby zapalić peta. A ja myślałem zeby najeśc sie w K F C Ps. To pet czeka na mnie żeby mnie nawiedzić na spocie to tak ku ścisłości
wit.s Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 pytanie - ponieważ nieco piździ.... czy nie powinnismy z dzisiejszym SPOTEM wskoczyć do lochu w FW ??? Eee tam Pany ..az tak chyba nie piździ Zmarźlidupki z was Tobie i tak jest wszystko jedno, bo Ty czekasz na spota tylko dlatego, żeby zapalić peta. A ja myślałem zeby najeśc sie w K F C Ps. To pet czeka na mnie żeby mnie nawiedzić na spocie to tak ku ścisłości 1) Piździ. 2) W Forcie są kebaby dobre 3) Rano widziałem Twojego peta jak tramwajką poginał do Fortu Wola. Jednorazowo zmieniamy
SebMis Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Większe naprawy robię w ASO Skody ( akurat mam najbliżej ) - dają 2 lata gwarancji i masz spokój Ze swoim V6 bałbym się pojechać do Skody Stary, teraz to już gadasz jak potłuczony.. myślisz, że mechanik w ASO Skody nie wie jak prawidłowo serwisować silnik 2.5?? Uwierz mi, że mają częściej do czynienia z silnikiem 2.5 (np. Skoda Superb) niż mechanicy w ASO Audi. Druga kwestia, że zarówno w jednym, jak i drugim ASO możesz trafić na partacza, który akurat nie ma dobrego dnia. Wszędzie pracują ludzie! Pamiętaj o tym. nie wiesz co mówisz bracie, dostałem najlepszego mechanika w tym aso skody (kierownik to mój dobry koleś) i tak dokręcili mi napinacz że się urwał po tygodniu, poza tym koleś twierdzi że nie mają materiałów od V6, sam im wysyłałem zrzuty z elsy żeby mieli momenty dokręcania śrub, bo o ile w 1.9 to pewnie nie jest to istotne o tyle w V6 niestety ma to znaczenie druga kwestia, to sam ze swoim laptopikiem musiałem się pofatygować żeby mi ustawili odpowiedni kąt wtrysku.
lukaszr Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Też optuję za zmianą na FW - zimno i wiatr jest dość mocny. Poza tym są dobre kanapki
angela Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Też optuję za zmianą na FW - zimno i wiatr jest dość mocny. łłłłłłeeeeeee i znow do podziemi
Reggi Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Czyli jak ? Napiszta dużymi drukowanymi żeby nie jeździć po całej wsi Zeby nie było 2 spotów
Rekomendowane odpowiedzi