lukaszr Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Jest tak zimno, że nawet nie chce mi się do samochodu iść, a mam go 20 metrów od wejścia do pracy
tomaszu Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 O psy (a może to wilki) też się dba. Promka!! Jak nas (tzn. Was chciałem napisać) wypiździ to wtedy chętniej do FW będziecie jeździć. EDIT: O kurna, ale pieprznąłem zdjęcie.. ale nie chce mi się go zmniejszać.
Korzeń Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Do jakiej 17? Ja zaraz wyjezdzam.....
Aydaho Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Niewidzialny kot Ninja! http://www.youtube.com/watch?v=muLIPWjks_M nasikałem w spodnie i na żadnego spota przez Malika nie pojadę koty sa jednak porąbane :decayed:
malik Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 ŁukaszR: za późno na zmianę. Zbyt wiele osób nie przeczyta informacji o FW i pojedzie do promenady. Decyzję o zmianie miejsca podejmiemy na spokojnie przez następny tydzień. Skasuj dwie ostatnie strony wogóle żeby nie wprowadać zamętu.
tomaszu Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Skasuj dwie ostatnie strony I kto to kurna mówi.
Aydaho Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Skasuj dwie ostatnie strony I kto to kurna mówi. Malik chciał chyba priva puścić a poszło on-line
malik Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Skasuj dwie ostatnie strony I kto to kurna mówi. ??? Nie kumam aluzji W tym momencie mamy sytuację taką, że będziemy mieli dwa spoty bo ludzie się pogubią czytając dwie ostatnie strony. Jest napisana jakaś jasna decyzja? Tytuł wątku swoje a każdy swoje. Po co nam to?
AndyN Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Dobra, będziemy rezać quattro w moim paździochu na dzisiejszym spocie
tomaszu Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 ??? Nie kumam aluzji Żaluzja jest taka, że przecież opłacałeś A3 do nabijania postów, a teraz chcesz usunąć aż 2 strony...
Aydaho Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Dobra, będziemy rezać quattro w moim paździochu na dzisiejszym spocie w jakim sensie .. tył chcesz odłączyć
malik Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 ??? Nie kumam aluzji Żaluzja jest taka, że przecież opłacałeś A3 do nabijania postów, a teraz chcesz usunąć aż 2 strony... Spoko, w grudniu jak zwykle złapiemy taką głupawkę, że 300 str nabijemy w miesiąc
Nosfer Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Dobra.. Palę lacze - do zobaczenia na OSTROBRAMSKIEJ
Norbi Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Też optuję za zmianą na FW - zimno i wiatr jest dość mocny. Poza tym są dobre kanapki FW!!!!!!!!!!!!! :good:
tomaszu Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Hurrra na Wernera w Radumiu !!!, tam gdzie zawsze jest ładna pogoda i są dobre kebaby...
lukaszr Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Do zobaczenia w Promce Fajnie, wezmę czapkę i szalik na wszelki wypadek. Gdyby nie to, że muszę dzisiaj być to bym w ogóle nie przyjechał na Promkę w taką zimnicę. Nie patrzcie komu jak wygodniej dojechać tylko czy będzie szansa normalnie postać czy też nie.
Rekomendowane odpowiedzi