Suli Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 słyszał to ktoś "Kobieta to puchar przechodni od jednych do drugich spodni" -podobno to jest przysłowie To samo można powiedzieć o felgach Poźka - teraz ja je testuję
Korzeń Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 słyszał to ktoś "Kobieta to puchar przechodni od jednych do drugich spodni" -podobno to jest przysłowie To samo można powiedzieć o felgach Poźka - teraz ja je testuję Co Ty gadasz. Wlasnie wrocilem od Poźka z felgami Gdyby ktoś szukał czegoś do B6 w jego garażu można szukac
Suli Opublikowano 16 Września 2008 Opublikowano 16 Września 2008 Arkadia dobry pomysł Tam jest Burger King :!: :th: [br] słyszał to ktoś "Kobieta to puchar przechodni od jednych do drugich spodni" -podobno to jest przysłowie To samo można powiedzieć o felgach Poźka - teraz ja je testuję Co Ty gadasz. Wlasnie wrocilem od Poźka z felgami Gdyby ktoś szukał czegoś do B6 w jego garażu można szukac Bo te felgi zdążył jeszcze zaliczyć Przemo Kaśki :laghing2:
Aydaho Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 fajna miejscówka jest tez w arkadii ale tam też jest chyba chłodno..parking -2 na polu żółtym..nawet w święta jest full miejsca nikt o tym miejscu chyba nie wie jak dla mnie chyba najlepszy pomysł z Arkadią :good:
Reggi Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 fajna miejscówka jest tez w arkadii ale tam też jest chyba chłodno..parking -2 na polu żółtym..nawet w święta jest full miejsca nikt o tym miejscu chyba nie wie jak dla mnie chyba najlepszy pomysł z Arkadią :good: Miło , ciepło , do centrum blisko , duży wybór szamy Jest Bierhalle I po 19 ja tam koreczków nie widziałem ..a latam tamtędy I dużo Audiczek sie kręci
Aydaho Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 fajna miejscówka jest tez w arkadii ale tam też jest chyba chłodno..parking -2 na polu żółtym..nawet w święta jest full miejsca nikt o tym miejscu chyba nie wie jak dla mnie chyba najlepszy pomysł z Arkadią :good: Miło , ciepło , do centrum blisko , duży wybór szamy Jest Bierhalle I po 19 ja tam koreczków nie widziałem ..a latam tamtędy I dużo Audiczek sie kręci dużo audiczek z fajnymi zderzaczkami
Reggi Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 dużo audiczek z fajnymi zderzaczkami Jest na czym oko zawiesić A na FW to tylko filary .. I przedpotopowe Dacie
lukaszr Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 W Arkadii na -2 mają spoty z A3 Club Polska. Byłem raz kiedyś jesienią i też jest zimno. Poza tym jest duży ruch - ludzi pełno, hałas, aut też dużo - ciężko będzie się jakoś ustawić w jednym miejscu - nawet drzwi otworzyć ciężko, bo tłok. Miejscówka w FW jest sprawdzona - nawet w te mocno zimne dni jest do wytrzymania. Mi do Arkadii jest dużo dużo bliżej, ale jest to kiepski pomysł.
Italiano Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Ja proponuje u Pożka w garażu Można tam podobno dużo części zapasowych znaleźć.
krzyniek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 słyszał to ktoś "Kobieta to puchar przechodni od jednych do drugich spodni" -podobno to jest przysłowie To samo można powiedzieć o felgach Poźka - teraz ja je testuję Co Ty gadasz. Wlasnie wrocilem od Poźka z felgami Gdyby ktoś szukał czegoś do B6 w jego garażu można szukac Bo te felgi zdążył jeszcze zaliczyć Przemo Kaśki :laghing2: oczywiście mówicie o dwóch różnych kompletach :gwizdanie:[br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 09:20_________________________________________________lukaszr zawsze można spróbować i wtedy podjąć ostateczną decyzję ps, edytował ktoś z was modów i adminów posta z polarem, bo nie ma w nim już tego o czym Ci wczoraj mówiłem
Flyer Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 W Arkadii na -2 obok strzezonego i bierhalle jest zawsze full wolnego miejsca (czesto parkuje na strzezonym).
poziek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Bo te felgi zdążył jeszcze zaliczyć Przemo Kaśki :laghing2 Korzeń nie stresuj się, Suli pisze o moich stalówkach co to leżą u Przema w firmie Spot u mnie w garażu pełen lajt. Wejdziemy wszyscy, będzie cieplej, może dziewczyny coś posprzątają :gwizdanie: [br]Dopisany: 17 Wrzesień 2008, 09:33_________________________________________________nawet znajdą się miejsca siedzące, hahaha bo stare fotele jeszcze nie znalazły nowego nabywcy
spetsnaz Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Dajcie sobie spokój z Arkadią - pomimo tego, że pracuję kilometr od Arkadii mogę Wam z góry powiedzieć, że w zimę około 19 są duże korki. A z miejscami parkingowymi wcale nie jest tak ciekawie. Ja jestem za FW.
AndyN Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Dajcie sobie spokój z Arkadią - pomimo tego, że pracuję kilometr od Arkadii mogę Wam z góry powiedzieć, że w zimę około 19 są duże korki. A z miejscami parkingowymi wcale nie jest tak ciekawie. Ja jestem za FW. Ale teraz tam zrobili światła. Nie ma juz takiego burdelu z pieszymi. Ale jeśli parking jest "przewiewny" to pewnie będzie ZIMNO FW to piwnica, na zimę chyba lepsza -------------------- jak dla mnie chyba najlepszy pomysł z Arkadią :good: Nooo, ja też
Aydaho Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 FW to piwnica, na zimę chyba lepsza a co my worek ziemniaków żeby w piwnicy przez zime leżeć
AndyN Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 FW to piwnica, na zimę chyba lepsza a co my worek ziemniaków żeby w piwnicy przez zime leżeć Ale jak zawieje to przewieje
Kaśka Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Arkadia fajne miejsce, bardzo by mi pasowało, dużo dobrego jedzenia. Może przetestujemy jeden tydzień, a jak się okaże porażka to sie przeniesiemy do FW?
AndyN Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Zmiana na zimę z promki na FW wynika z faktu, że w promce jest zimno, tak? A parking w Arkadii nie jest przypadkiem przewiewny? To nie będzie "zamienił stryjek siekierkę na kijek"?
krzyniek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Arkadia fajne miejsce, bardzo by mi pasowało, dużo dobrego jedzenia. Może przetestujemy jeden tydzień, a jak się okaże porażka to sie przeniesiemy do FW? jestem za tą opcją
AndyN Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Policyjne auto z videoradarami: http://moto.wp.pl/gid,10364118,img,10364138,galeria_zdjecie.html?T%5Bpage%5D=1
Rekomendowane odpowiedzi