poziek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 On i tak jest nie groźny Na gadaniu się kończy :polew: Fakt nie musiałem nic mówić, żeby twoja była mnie do łóżka wzięła :gwizdanie: :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 przed niektórymi trzeba wszystko chować, szczególnie dziewczyny Nosfer Ragga no przecież nie moja wina, że się przyśnię twojej U. od czasu do czasu.. Ty ..nie bądz Ty taki "czaruś" Raz jej się śniłeś jak plakowałeś kokpit w moim niebieskiem ...wielkie mi rzeczy
krzyniek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 On i tak jest nie groźny Na gadaniu się kończy :polew: Fakt nie musiałem nic mówić, żeby twoja była mnie do łóżka wzięła :gwizdanie: :gwizdanie: fiu fiu :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 On i tak jest nie groźny Na gadaniu się kończy :polew: Fakt nie musiałem nic mówić, żeby twoja była mnie do łóżka wzięła :gwizdanie: :gwizdanie: fiu fiu :gwizdanie: Zaraz akcja przeniesie sie na PW
AndyN Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=o8w0qph1PyQ
hornet Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Fakt nie musiałem nic mówić, żeby twoja była mnie do łóżka wzięła :gwizdanie: :gwizdanie: Dlatego już była była :polew:
Nosfer Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Raz jej się śniłeś jak plakowałeś kokpit w moim niebieskiem ...wielkie mi rzeczy Ragga Jako, że jestem zwolennikiem nie przekraczania granic "kobiet i rodziny" nawet żartach to już nie będę dorzucał oliwy Aaaa kusi mnie niemiłosiernie I tak po wczorajszym Jej wypadzie do Arkadii to i tak pewnie nie trzeba Cię dobijać Jak będziesz potrzebował małej pożyczki to wal śmiało
poziek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Fakt nie musiałem nic mówić, żeby twoja była mnie do łóżka wzięła :gwizdanie: :gwizdanie: Dlatego już była była :polew: źle wychowałeś
krzyniek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 On i tak jest nie groźny Na gadaniu się kończy :polew: Fakt nie musiałem nic mówić, żeby twoja była mnie do łóżka wzięła :gwizdanie: :gwizdanie: fiu fiu :gwizdanie: Zaraz akcja przeniesie sie na PW już się przeniosła :gwizdanie: ale pw to nic oby na naszą klasę nie poszło
hornet Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 źle wychowałeś eeee tam nie wychowywałem
poziek Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 źle wychowałeś eeee tam nie wychowywałem lepiej jak ty wychowujesz niż na odwrót...a zdarza się, nie trzeba szukać daleko przykładów ot choćby u nas w Wawie :gwizdanie:
hornet Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 źle wychowałeś eeee tam nie wychowywałem lepiej jak ty wychowujesz niż na odwrót...a zdarza się, nie trzeba szukać daleko przykładów ot choćby u nas w Wawie :gwizdanie: Co Ci powiem to Ci powiem ale Ci powiem....... prawda
Nosfer Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 http://allegro.pl/item437888986_oryginalne_felgi_audi_17_polecam.html Na hasło klubowe na pewno coś się urwie "bez opon"
Flyer Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Kto to sprzedaje? Ktos od nas? Chetnie bym lyknal bez opon :gwizdanie:
Kolkov Opublikowano 17 Września 2008 Autor Opublikowano 17 Września 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=o8w0qph1PyQ dobrą ma miejscówkę, ciekawe co by było, gdyby chciał się pobawić z kierownikiem...
Nosfer Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 tak. od nas..http://www.a4-klub.pl/smf/profiles/pawela4-u7141.html w aukcji masz numer telefonu
AndyN Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 http://pl.youtube.com/watch?v=o8w0qph1PyQ dobrą ma miejscówkę, ciekawe co by było, gdyby chciał się pobawić z kierownikiem... Albo jak fruwałby po wnętrzu w przypadku jakiegoś dachowanka ...
Reggi Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Ragga Jako, że jestem zwolennikiem nie przekraczania granic "kobiet i rodziny" nawet żartach to już nie będę dorzucał oliwy Aaaa kusi mnie niemiłosiernie Wal śmiało Co najwyżej na nastepnym spocie wrzuce Ci smietnik przez przednią szybę I tak po wczorajszym Jej wypadzie do Arkadii to i tak pewnie nie trzeba Cię dobijać Jak będziesz potrzebował małej pożyczki to wal śmiało O dziwo obyło sie bez zakupów Tylko kino Nosferuss..potrzebuje małej pożyczki...pozycz mi swojego paździerza do poupalania
tomaszu Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Dlaczego mam wrażenie, że niektórzy z Was boją się swoich kobiet i traktują je, jako zło konieczne..? Czy to tylko ja mam partnerskie stosunki ze swoją kobietą..?
Korzeń Opublikowano 17 Września 2008 Opublikowano 17 Września 2008 Spoko spoko. Tutaj piszą moja stara to moja stara tamto, a jak przychodzą do domu to mówią co słychać misiaczku kochanie najdroższy.
Rekomendowane odpowiedzi