Lukas Opublikowano 31 Października 2006 Opublikowano 31 Października 2006 chłopaki qźwa pracuje 7 więc odpadam..a tak chciałem iść adaś no co ty w kulki se lecisz :mrgreen: to dawaj chociaz Chemika :mrgreen: w zastepstwie
adamooo Opublikowano 31 Października 2006 Opublikowano 31 Października 2006 pracuje tak jak ja..więc też odpada..
T-żółw Opublikowano 31 Października 2006 Opublikowano 31 Października 2006 to dawaj chociaz Chemika w zastepstwie daj spokój Chemikowi na B5 malinowego zarabia
Gość Tomboy Opublikowano 31 Października 2006 Opublikowano 31 Października 2006 pospacerowal spac nie chce mi sie spac - poszedlem poczytac
T-żółw Opublikowano 31 Października 2006 Opublikowano 31 Października 2006 to jak nie śpisz to zlikwiduj brachu ten napis o polarku....już wystarczy :razz:
Gość Tomboy Opublikowano 31 Października 2006 Opublikowano 31 Października 2006 nie wystarczy...do 6 listopada bedzie bo czym wiecej polarkow tym mniejsza cena
poziek Opublikowano 31 Października 2006 Opublikowano 31 Października 2006 Adamoo gdzie te głośniki do naszych furek?? I jaką średnice mają nasze głośniki fabryczne w B6??
Norbi Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 Foty z Paintballa nie bangladzą panie Lukasik. Moja żonka też z chęcią dygnie z nami i jak jeszcze są to biore te kulki.
poziek Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 Norbi powiedz żonie, że kulka boli
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 Foty z Paintballa nie bangladzą panie Lukasik to nie moja wina problem zostal juz zgloszony
KICHOL Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 Panowie a może tak walniemy sobie na łeb na jakimś spociku?????? POCZYTAJCIE: http://www.jumping.pl/biby.php
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 ja to moge tylko pokibicować na gore nie wleze :razz:
T-żółw Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 ja z chęcią popatrze jak inni skaczą
czupurny Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 jak masz interfejs do B5 to czemu nie :razz: no raczej nie... myslalem ze ktos na miejscu bedzie takowy posiadal za tydzien to idzemy sie pozabijac :twisted: no to wtedy to juz mi nikt nie pomoze czemu moja niunia pali tak duzo... [ Dodano: 31-10-2006, 16:56 ]SPOTA DZISIAJ NIE MA dzieki
Gość Tomboy Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 Panowie a może tak walniemy sobie na łeb na jakimś spociku?????? jak znajdziemy jeszcze jakis wariatow to ja skacze...
T-żółw Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 jak znajdziemy jeszcze jakis wariatow to ja skacze... i potem moze wybijesz sobie z głowy zakup tych różnych dziwolągów :razz: :mrgreen:
Norbi Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 Słuchajcie skoczyłem z tego k**estwa!!!! Posrać sie nie mozna bo wszystko masz scisniete, ale jeszcze nigdy nie mialem tak miętko jak tam przed skokiem. POLECAM!!!!!!!!!!!!, gdyby bylo troche taniej sieknal bym jeszcze raz i z pewnoscia znowu bylo by miętko jak cholera :mrgreen: Co do kulek mister Pozio to powtorze, ze boli. Moze tylko przejedzie sie z nami i pokibicuje. [ Dodano: 01-11-2006, 13:36 ] Za kazdym razem musze sie logowac kiedy wchodze na forum i juz mnie h... strzela ( dzialo sie juz tak przed przerwa w forum) i nie przychodza maile z powiadomieniami o odp. Tez tak macie????
Gość Tomboy Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 Za kazdym razem musze sie logowac kiedy wchodze na forum moze nie za każdym razem ale u mnie też zaobserwowałem taką sytuacje [ Dodano: 01-11-2006, 13:39 ] Słuchajcie skoczyłem z tego ku...a!!!! Posrać sie nie mozna bo wszystko masz scisniete, ale jeszcze nigdy nie mialem tak miętko jak tam przed skokiem. POLECAM!!!!!!!!!!!!, gdyby bylo troche taniej sieknal bym jeszcze raz i z pewnoscia znowu bylo by miętko jak cholera :mrgreen: Co do kulek mister Pozio to powtorze, ze boli. Moze tylko przejedzie sie z nami i pokibicuje. [ Dodano: 01-11-2006, 13:36 ] Za kazdym razem musze sie logowac kiedy wchodze na forum i juz mnie h... strzela ( dzialo sie juz tak przed przerwa w forum) i nie przychodza maile z powiadomieniami o odp. Tez tak macie????
Lukas Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 Norbi ty to jestes Dzik ja to moze bym i skoczyl a raczej jak ktos by mnie zepchnal
T-żółw Opublikowano 1 Listopada 2006 Opublikowano 1 Listopada 2006 ja to moze bym i skoczyl a raczej jak ktos by mnie zepchnal myślę, ze z tym to raczje nie będzie problemu :razz:
Rekomendowane odpowiedzi