kokos Opublikowano 23 Września 2008 Opublikowano 23 Września 2008 Tosik to może co tydzień będziemy tak wracać ze spotów A wlasnie - dzieki za eskorte... to dzisiaj byl powrot synchroniczny parami
Flyer Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Spotow w czwartek nie bedzie... sa we wtorki od samych poczatkow prawie i zmieniac nic nie bedziemy. Jak ktos ma ochote wybrac sie na spota a3-clubu to przeciez moze jechac
Aydaho Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 ma ktoś W. Viste ????? Linux mnie rozwalił i nie mogę się podnieść
tomaszu Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Kaska, Ty to widac nie lubisz kompromisow. Przyjezdzasz jak nie Smartem to kobylastym Krajzlerem.. z fajnymi swiatelkami w srodku, hehe.
Italiano Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 ma ktoś W. Viste ????? Linux mnie rozwalił i nie mogę się podnieść A co potrzebujesz? [br]Dopisany: 24 Wrzesień 2008, 08:42_________________________________________________http://www.zemsta-za-zdrade.pl/?id=5db3c229
tomaszu Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 A co potrzebujesz? No Viste, haha. Przeciez ten obrazek " " wszystko tlumaczy...
Reggi Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Doobra czas do roboty Bo ... http://pl.youtube.com/watch?v=d24J5RiQE5k ...koleżanki z pracy znowu sobie z xerem nie radzą
tomaszu Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 A Ty znowu puszczasz teledyski z Paniami, ty zboczencu. Ale masz racje - czas na robote...
Reggi Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 A Ty znowu puszczasz teledyski z Paniami, ty zboczencu. Zboczeńcem bym był jakbym puszczał teledyski z facetami Ale masz racje - czas na robote... ..najgorzej iść do nudnej pracy ..której w dodatku sie nie trawi
Flyer Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 To moze jakas rozrywka na poczatek dnia... ...chodzilem z nim wieki temu do podstawowki
Kaśka Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Kaska, Ty to widac nie lubisz kompromisow. Przyjezdzasz jak nie Smartem to kobylastym Krajzlerem.. z fajnymi swiatelkami w srodku, hehe. Jak sie pojawiam to z atrakcjami. Przynajmniej silniczek 5,7 HEMI podobał się wszystkim, jak mruczał.
krzyniek Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 a ja wczoraj zaliczył bym dzwona kufa jadę główną a gość z lewej(hondą civic) przecina główną i ładuje się pod zakaz wjazdu w jednokierunkową i nawet nie raczył hamować, trąbić czy coś dobrze że z refleksem i hamulcami nie jet u mnie źle, skru***n przejechał mi przed machą dosłownie na 5cm albo i mniej
Flyer Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 A ja wczoraj jak od Was odjezdzalem, to pojechalem na -1 po dziewczyne... ...i dzwon Ktos przyjebal w slup
Korzeń Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 a ja wczoraj zaliczył bym dzwona kufa jadę główną a gość z lewej(hondą civic) przecina główną i ładuje się pod zakaz wjazdu w jednokierunkową i nawet nie raczył hamować, trąbić czy coś dobrze że z refleksem i hamulcami nie jet u mnie źle, skru***n przejechał mi przed machą dosłownie na 5cm albo i mniej To nie był Tomek Hondą siostry?
krzyniek Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 a ja wczoraj zaliczył bym dzwona kufa jadę główną a gość z lewej(hondą civic) przecina główną i ładuje się pod zakaz wjazdu w jednokierunkową i nawet nie raczył hamować, trąbić czy coś dobrze że z refleksem i hamulcami nie jet u mnie źle, skru***n przejechał mi przed machą dosłownie na 5cm albo i mniej To nie był Tomek Hondą siostry? on był accordem zawróciłem za skrzyżowaniem na raz za pomocą ręcznego ale gość już był na końcu tej jednokierunkowej, na dzień dobry to zarobił by parę garści bo normalnie bym się nie powstrzymał(zresztą w takim celu też zawróciłem :gwizdanie:)
tomaszu Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 Zboczeńcem bym był jakbym puszczał teledyski z facetami No i tu musze Ci przyznac racje... Ty zboczencu...
moskal Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 zarobił by parę garści podejrzewam ze mógłby nie przeżyć...
Reggi Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 ... Ty zboczencu... ..każdy ma swoje zboczenia ..ja choruje na ładne siostry kolegów Krzyniu ..nie wiedziałem , że taki agresor z Ciebie Na serio
tomaszu Opublikowano 24 Września 2008 Opublikowano 24 Września 2008 ..każdy ma swoje zboczenia ..ja choruje na ładne siostry kolegów :kox I za to Cie lubie. :th: ...ale od mojej siostry wara.
Rekomendowane odpowiedzi