Skocz do zawartości
IGNOROWANY

SPOTY WARSZAWSKIE - każdy wtorek g. 19:00.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie tam sie podoba jak jest ..4 spoty w miesiącu :)

Inaczej sprzedaje parcha i kupuje Cifa i zapisuje sie do klubu przecinaków :polew:

• Odpowiedzi 84 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• poziek

5808

• Reggi

5029

• moskal

4900

• Flyer

3009

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

jutro na 99% bede w sektorze zoltym :decayed:.informuje tych ktorzy chcieli naklejki pod antene zeby sie zglaszali,pzdr.

Opublikowano

co prawda nie za czesto bywam na spotach ale po prostu technicznie nie daje rady,wiec moze nie powinienem zabierac glosu co do miejscowki ale... .z Pruszkowa to i do promki i do arkadii musze troche sie toczyc szczegolnie przy gownianej pogodzie no ale trudno.

mam taka propozycje (co prawda tradycji sie nie powinno zmieniac) czy spoty nie mogly by byc np.2 razy w miesiacu? np.2 i 4 wtorek miesiaca-przynajmniej w zimie kiedy korki najwieksze? wiadomo ze przyjezdza sie na nie zeby spotkac sie i pogadac z jak najwieksza iloscia osob, jak spoty bylyby rzadziej latwiej sobie wtedy ustawic dwa wtorki w miesiacu niz 4.wqrwianie sie na dojazd tez dwa razy rzadziej.

w poprzednim klubie w ktorym bylem spoty byly raz w miesiacu(troche za rzadko)w granicach 90% frekwencji calego oddzialu mazowieckiego(30-40 aut),kazdy walil zeby byc bo nastepny spot dopiero za miesiac,ale nikt nie narzekal wtedy ze daleko. miejsca spotow tez robilismy zamiennie-raz torwar raz bemowo,zeby raz mieli blizej ci a raz tamci.

mnie osobiscie nie robi to wielkiej roznicy gdzie i kiedy bo i tak przyjade jesli tylko bede mogl,ale moze warto jakos pokombinowac zeby innym ulatwic mozliwosc przyjazdu.to by bylo na tyle z mojej strony.pzdr

Nie, nie może być tylko 2-ch spotów w miesiącu, bo są co tydzień. :closed:

I KONIEC dyskusji w tym temacie :cygaro:

Nawet nie tłumaczymy się z tej co najmniej dziwnej propozycji. Nie ma, nie było, nie będzie...

Opublikowano

A ja co do wypowiedzi kolegi kokos155 mogę się przychylić w kwestii lokalizacji, a mianowicie by zmieniać je co jakieś czas. To jest takie moje osobiste zdanie.

Aha mam jeszcze jedno pytanko co brać ze sobą na takie co tygodniowe spoty?

Opublikowano

A ja co do wypowiedzi kolegi kokos155 mogę się przychylić w kwestii lokalizacji, a mianowicie by zmieniać je co jakieś czas. To jest takie moje osobiste zdanie.

Aha mam jeszcze jedno pytanko co brać ze sobą na takie co tygodniowe spoty?

Pietro3 popraw swój typ silnika. W 96 nie produkowano AVG. Co do miejsca spotów to z Serocka i tak masz najbliżej do Arkadii.

Opublikowano

Bierz ..załatwie Ci silnik od GSx-R na podmianke ..

Lukas sprawdź w garażu czy Ragga czy już silnika nie podpierdzielił :decayed:

Zagladam pod pokrowiec a tam sama rama "Panie daj Pan spokój" Adaho podaj mi adres tego garazu Ragi :baseball::lol1:[br]Dopisany: 06 Październik 2008, 22:23_________________________________________________A i Panowie nie zmieniajcie tak czesto miejsca spotów bo mi sie podpisów nie chce edytowac :polew:

Opublikowano

Bierz ..załatwie Ci silnik od GSx-R na podmianke ..

Lukas sprawdź w garażu czy Ragga czy już silnika nie podpierdzielił :decayed:

Zagladam pod pokrowiec a tam sama rama "Panie daj Pan spokój" Adaho podaj mi adres tego garazu Ragi :baseball::lol1:[br]Dopisany: 06 Październik 2008, 22:23_________________________________________________A i Panowie nie zmieniajcie tak czesto miejsca spotów bo mi sie podpisów nie chce edytowac :polew:

Lukas-spoko. Tak sobie gaworzymy coby wytworzyć wrażeniedemokracji przy wyborze miejsca spotów :polew: :polew: :polew:

Cóś ostatnio dużo pracujesz :D

Opublikowano

spoty co tydzień są :good:

po propozycjach Flyer'a zakręciłem się po parkingu w Sadybie i wydaje mi się, że to mogłaby byc dobra miejscówka na spoty :mysli: , a jak zima będzie siarczysta to zawsze można skoczyc na kręgle :wink4:

Opublikowano

(...)

A tak BTW to w ile lokalizacji, w których się spotykaliśmy miałeś okazję przyjechać :mysli:

Opublikowano

(...)

A tak BTW to w ile lokalizacji, w których się spotykaliśmy miałeś okazję przyjechać :mysli:

wit.. spokojnie, bo się chłopak zamknie w sobie :wink4: od wczoraj na forum :tongue4:

Opublikowano

(...)

wit.. spokojnie, bo się chłopak zamknie w sobie :wink4: od wczoraj na forum :tongue4:

aaa...to wszystko tłumaczy

sorry :D

Opublikowano

wit.s no niestety ja kupiłem Audiolke dopiero w sobotę popołudniu :>

Więc jutro postaram się przyjechać na spocik i dlatego pytam się czy coś trzeba brać ze sobą czy nie :D

spetsnaz widzę że sprawdziłeś od kiedy jestem na forum :)

Już mi się odechciewa jutrzejszej jazdy na spocik ;p

Opublikowano
Cóś ostatnio dużo pracujesz

to nie znaczy ze nie czytam :tongue4:

ostatnio zabawka została odwieziona na zimowy ospoczynek także mam wiecej czasu :wink4:

9d4a885d3e1634a9.jpg

Opublikowano

spetsnaz widzę że sprawdziłeś od kiedy jestem na forum

sprawdzałem, bo aktualnie siedzę w Jadwisinie, a coś mało klubowiczów mamy z tej strony Wisły.
Opublikowano

spetsnaz a co Ty robisz w Jadwisinie??

hmmm.. a jakiś czas temu poznałem tu taką jedną kobitę.. ożeniłem się i tak już zostało.

Coś Ty taki ciekawy, wpadaj na spota!! Obceni się paździocha.. tylko nie gaś fury na dzień dobry, bo z będzie z liścia :decayed:

Opublikowano

to nie znaczy ze nie czytam

jest już jeden taki co jak nie pisze to nie znaczy, ze nie czyta :>

trzeba uważać :gwizdanie:

Opublikowano

Ciekawe kto to taki...? :naughty:

Opublikowano

ja jestem jutro out of order ze spotem :cool1: jak coś to wiecie gdzie mnie szukać :decayed::hi: lukaszr nie masz może czegoś dla K ? :kox::polew::notworthy::mysli:

Opublikowano

to nie znaczy ze nie czytam

jest już jeden taki co jak nie pisze to nie znaczy, ze nie czyta :>

trzeba uważać :gwizdanie:

Jeden tak już mówił to teraz go odwiedzam w listopadzie a kwiaty drogie :polew:

ZÓŁW już kolejny raz podpadasz chłopaku :przebiegly:

Czyżbyś miał smycz za ciasną i głowa Ci się nie dotlenia ? Czy może masz jakiś problem wewnętrzny ?