Flyer Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Stare, ale jare Dlaczego kobiety chodzą na szpilkach, malują się i używają perfum ? - Bo są małe,brzydkie i śmierdzą.
Pietro3 Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 no dobra to i ja czymś starym rzucę... Dziewczyny są jak Warszawa. Z jednej strony Wola i Ochota, A z drugiej Brudno i Włochy :polew: :polew:
Nosfer Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Dobra, to ja też mam dwa seksistowskie.. A po co kobietom nogi ?? -Żeby nie zostawiały śladów jak ślimak .. Pewnie każdy zna: -Co to jest kobieta ?? ** Złośliwa narośl wokół ci*ki.. :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Na Targówku reklamuje sie nowy Superb ..a jest taka hostessa zę mózg wysiada Ide co by mnie pokazała jak sie bagażnik otwiera . . . zrob zdjecia ......... hostessy ... Jak bede w poniedziałek to zrobie ..z autografem dla Ciebie [br]Dopisany: Październik 10, 2008, 04:55:51 pm_________________________________________________A skoda ... biedna w śodku ..syf
Pietro3 Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Co chcesz od Skody... Sam mam jeszcze Skodę Felicje :cool1: I teraz jak kupiłem Audi to chce sprzedać Skodę Tylko niestety nie ma chętnego
letallec Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Tylko niestety nie ma chętnego Pewnie drogo ja cenisz
Pietro3 Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 właśnie nie... za samochodzik chciałbym ok.7tyś.zł.
letallec Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 właśnie nie... za samochodzik chciałbym ok.7tyś.zł. No nie mówiłem
AndyN Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 http://londyn.gazeta.pl/londyn/1,82233,5765826,Zatrzymane_w_czasie.html JESTEM NA TAK
wit.s Opublikowano 10 Października 2008 Opublikowano 10 Października 2008 Siedzę trzeźwy, więc poród się przedłuża
Pietro3 Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Słuchajcie mam pytanie do tych co będą na spocie we wtorek czy ktoś dałby rade pomóc mi przy wymianie uszczelek w pompie paliwowej??? I drugie pytanie jakie te uszczelki kupić???
Suli Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 zasmucacie mnie, CV jakie ludzie przysyłają to załamka, serwisant pomp, sprzedawca z mediamarketu Może powinienneś dać ogłoszenie w Wielkiej Brytani :laghing2:
Aydaho Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 o shit ale jestem zjebany - od 8 rano w terenie a tu małe co nie co ciut nie wyszło
Reggi Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 adaho Widziałem wczoraj Twój opis na NK Wiedziałem , że bedziesz sie kurzył w weekend Fajne foty Zostajesz przy 2 śladach czy przesiadasz sie na 4 ?
Aydaho Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 adaho Widziałem wczoraj Twój opis na NK Wiedziałem , że bedziesz sie kurzył w weekend Fajne foty Zostajesz przy 2 śladach czy przesiadasz sie na 4 ? Bravo Ragga - myślałem ze jajo zniose ale dzisiaj odbiłem sobie i na tydzień mam spokój Zdecydowanie zostaje przy moto ale tylko 4T - to inną jazda. Kiedy będziesz miał sprzecik ?
Reggi Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Zdecydowanie zostaje przy moto ale tylko 4T - to inną jazda Pojemność bedzie większa ? Kiedy będziesz miał sprzecik ? Jak wygramole sie z dołka finansowego Myśle (oby) wiosna 2009 . I tylko Y... 250
Nosfer Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Ja się dopisuję.. Ale kompletnie nie wiem co kupić Brak doświadczenia w temacie.. Adaho pomożesz jak coś :gwizdanie: Ragga sprowadzisz za pół darmo
Reggi Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Ale kompletnie nie wiem co kupić :confused4 Ja kawasaki skreślam na samym początku bo to syf Suzuki nie to ...KTM i Husq..za drogie w servisie ..a zamiłowanie do marki podpowiada Yamahe Silnik 125 za mało ..200-250 w sam raz na pocżątek i wydaje mi sie że ta wersja silnikowa potrafi jeszcze wybaczyć błędy ..czego nie można powiedzieć o 450 Ragga sprowadzisz za pół darmo Sprowadze na ziemie Jak coś bedzie ciekawego to dam znać
Aydaho Opublikowano 11 Października 2008 Opublikowano 11 Października 2008 Zdecydowanie zostaje przy moto ale tylko 4T - to inną jazda Pojemność bedzie większa ? Kiedy będziesz miał sprzecik ? Jak wygramole sie z dołka finansowego Myśle (oby) wiosna 2009 . I tylko Y... 250 4T nie musi być odrazu w większej pojemności choć do latania z górek lepiej nadają się dwsuwy -są lzejsze i w momencie lądowania nie czujesz się jak czołg Co do pojemności to nie jest tak jak myślisz, 2T 250 idą w tej samej klasie co 450 tyle ze w 4T. YZ250 na początek nie polecam - straszny potwór, ponad 50KM - na tym sprzeciw startują zawodnicy w X-fighters ;-) pogadamy na spocie jeszcze Nosfer - nie ma problemu :-).
SebMis Opublikowano 12 Października 2008 Opublikowano 12 Października 2008 moja strzała nareszcie ożyła wymiana turbo pomogła, teraz boje się nim jeździć pracująca sobota z kluczami, dzisiaj zakwasy jakbym na siłke poszedł po rocznej przerwie ale było warto, jak się wczoraj przejechałem wieczorkiem to aż się musiałem upić ze szczęścia (oczywiście po odstawieniu fury na parking ), zagotowałem hamulce na modlińskiej jak robiłem logi
Rekomendowane odpowiedzi