Aydaho Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 nie stoi czerwona calibra uu na calibre to można złapać.... trypla
Reggi Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 ." siemasz mała ..zakurwisz densa " W oryginale bylo "zakurwim w tańce?" A no powiem , że tej wersji nie słyszałem Mamy w klubie tancerza sataniste i teraz juz rozumiem ten mezalians :gwizdanie: Że ja ? Ja to miał z tańcem tyle wspólnego co Ty z grą na kobzie Lubie oglądać ..szczzególnie booty dancers uu na calibre to można złapać.... trypla Znaczy sie ..zapalenie narzędzi ?
Aydaho Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Znaczy sie ..zapalenie narzędzi ? niewiem czy to zapalenie ale pieczarki mogą wyrosnąć
SebMis Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Znaczy sie ..zapalenie narzędzi ? :polew: :polew: :polew: :polew:
bigos_s Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 nie stoi czerwona calibra uu na calibre to można złapać.... trypla Jak ją zwał tak zwał wychodzi na 1 :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Znaczy sie ..zapalenie narzędzi ? niewiem czy to zapalenie ale pieczarki mogą wyrosnąć Ostro przetupane .. Myśle że takie podgrzybki mogły by wyrosnąć po samym siedzeniu w Calibrze.. pomijając juz te stalagmity na suficie [br]Dopisany: Październik 23, 2008, 02:57:13 pm_________________________________________________Jeszcze godzina i po robocie
bigos_s Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 pomijając juz te stalagmity na suficie na stalagmitach to pewnie one siedzą w tych calibrach a na suficie to u jednego widziałem stalaktyty :gwizdanie:
poziek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Zbliża się mój jubileusz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Zbliża się mój jubileusz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Do konkretów ..kiedy stawiasz z tej okazji
poziek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Zbliża się mój jubileusz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Do konkretów ..kiedy stawiasz z tej okazji Dzisiaj takie tematy na spocikach, że twoje pytanie zabrzmiało dwuznacznie
boberek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Zbliża się mój jubileusz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to znaczy ze nie dugo bedzoe 1000 niewiasta którą zbajerowałeś
letallec Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Zbliża się mój jubileusz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Znowu imprezka w Bierhalle?
poziek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Zbliża się mój jubileusz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: to znaczy ze nie dugo bedzoe 1000 niewiasta którą zbajerowałeś Napewno do Wicia mi daleko, sam widziałeś na fotkach Zbliża się mój jubileusz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Znowu imprezka w Bierhalle? To jest myśl
Reggi Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Zbliża się mój jubileusz :gwizdanie: :gwizdanie: :gwizdanie: Do konkretów ..kiedy stawiasz z tej okazji Dzisiaj takie tematy na spocikach, że twoje pytanie zabrzmiało dwuznacznie Te Ja jestem po właściwej stronie mocy
krzyniek Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 nie było mnie parę stron i faktycznie piszecie tu same..... :gwizdanie:
Reggi Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 nie było mnie parę stron i faktycznie piszecie tu same..... :gwizdanie: Prawdy życiowe
Cycoch Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Hej, chcialem sie pochawlic ze tez zawitam na spota wspolnego Duzo bedzie plci pieknej z A4 ?
Flyer Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Cycoch? Co to jest? Duzo bedzie plci pieknej z A4 ? Pytanie ostro zwiazane z nickiem , kolega chyba wyglodnialy
spetsnaz Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Hej, chcialem sie pochawlic ze tez zawitam na spota wspolnego Duzo bedzie plci pieknej z A4 ? Poziek i Spanky.. to już dwie lachy
Cycoch Opublikowano 23 Października 2008 Opublikowano 23 Października 2008 Oj bo w A3 malo przyjezdza to myslalem ze A4 nadrobi
Rekomendowane odpowiedzi