SebMis Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 Chodziło mi bardziej o markę bieżnik - 2 szt 7,5 mm , 2 szt. 8,5 mm. O tyle mięcha Za taką kase to bym sie nawet nie zastanawiał Do S4 z silnikiem 2,7 biturbo 265 PS? Nie no taaa..jak stać kogoś na ese to i na reszte gratów powinno Własnie dla tego dumam, bo mi się debet na koncie kończy, choć własnie pensję dostałem ;( Z drugiej strony nie chciałbym wywalic kasy w błoto, gdy za 2 miechy okaże się, że i tak musze kupić coś lepszego Wiem, że to jest okazja, ale też nie chciałbym sie zabić Jaki toto ma wogóle indeks prędkości może chcesz się Suli zamienić na oszczędne i w miarę szybkie kombi, choć nie quattro
tomaszu Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 generalnie czasem gasnie mi samochod , Adrian nie wie jak Ci pomoc? A serio to w jakich sytuacjach gaśnie samochód? Mam nadzieje, że nie mówimy o gaśnięciu przy ruszaniu spod świateł..? Gaśniecie to najprawdopodobniej wina gazu. Musisz się wybrać do warsztatu, gdzie się serwisuje instalacje i poprosić o wymianę filtrów i przegląd - na 99% pomoże. :th: EDIT: Madziu, to może być też wina świec lub zapchanego filtra powietrza. Najlepiej jeśli przyjedziesz na spota we wtorek to ktoś Ci pomoże. A jeśli nie możesz przyjechać to poproś kogoś, żeby Ci sprawdził te rzeczy.
hornet Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 patrzę i nie wierzę - kobiecie nie pomożecie ? Zerknijcie w profil Gdzie jest klubowy Don Pedro - Poź ???/.
SebMis Opublikowano 31 Października 2008 Opublikowano 31 Października 2008 patrzę i nie wierzę - kobiecie nie pomożecie ? Zerknijcie w profil Gdzie jest klubowy Don Pedro - Poź ???/. to mówią google http://www.wrzuta.pl/obraz/apY4ui9BMJ/tajemniczy_don_pedro[br]Dopisany: 01-11-2008, 00:51:19_________________________________________________albo to: http://donpedro.pl/ :polew:
Suli Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 może chcesz się Suli zamienić na oszczędne i w miarę szybkie kombi, choć nie quattro Only
tomaszu Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Suli, ja wiem co jest Ci potrzebne. Tobie by się przydał czarny, oszczędny sedan z LPG. I w związku z tym mam dla Ciebie propozycję. Nie martw się, nie będziesz musiał dużo dopłacać. A jeśli tak bardzo potrzebujesz quattro to za oszczędzone pieniądze na paliwie zrobisz sobie. Jak będziesz potrzebował avanta to też sobie przerobisz (patrz, raggaman przerobił auto na avanta i ładnie jest). Wiesz, decyduj się szybko, bo taka okazja może się więcej nie powtórzyć..
Nosfer Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Ja takie pytanko, w jakim celu ten wyścig o 2000 stron? Wystarczy przeczytać wątek i wszystko będzie jasne cześc wam !!!! Bóg mnie wreszcie wysłuchał ;( Ja pomogę.. We wszystkim.. Będę nawet sprzątał skarpetki z podłogi
wit.s Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 (...) Gdzie jest klubowy Don Pedro - Poź ???/. Zajęty - ro***erdala relacje z kolejnym Kolegą
krzyniek Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 cześc wam !!!!!!!! mam problem dostalam adres tej strony od mojego kumpla Adriana generalnie czasem gasnie mi samochod , ktos kiedys powiedizla mi ze penwie wina kabli ja nie ma pojecia i mam nadzieje ze ktos moglby mi pomoc rozwiazac ten problem przyjedziesz na spota i nie opędzisz się od panów chętnych pomóc :naughty: a tak swoją drogą to szkoda że nie podał Ci forum a3club :>
Reggi Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Ktoś chce super tuningowe zegary na słupek ? http://allegro.pl/item466770413_wskaznik_poziomu_paliwa.html
SebMis Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Made in Czechoslovakia klasyk i chrom, nie ma śmiacia redżi
Reggi Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Made in Czechoslovakia klasyk i chrom, nie ma śmiacia redżi Kurna ..chyba se trzasne na środek dechy Poziek ma to ja nie mogę
malik Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 (...) Gdzie jest klubowy Don Pedro - Poź ???/. Zajęty - ro***erdala relacje z kolejnym Kolegą Uuuuu... powiało chłodem :gwizdanie:
spanky Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 (...) Gdzie jest klubowy Don Pedro - Poź ???/. Zajęty - ro***erdala relacje z kolejnym Kolegą Uuuuu... powiało chłodem :gwizdanie: to chyba powazna sprawa ...
hornet Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 (...) Gdzie jest klubowy Don Pedro - Poź ???/. Zajęty - ro***erdala relacje z kolejnym Kolegą Widzę się dzieje .... zmiany, zmiany i jeszcze raz zmiany.... :polew: ale cóż będą nowi to będą łykać jak młode pelikany ..... WGA chyba nie zniknie :gwizdanie:
poziek Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 (...) Gdzie jest klubowy Don Pedro - Poź ???/. Zajęty - ro***erdala relacje z kolejnym Kolegą Uuuuu... powiało chłodem :gwizdanie: to chyba powazna sprawa ... Jak tylko Wiciowi przejdzie to wszystko wróci do normy Grunt, że chłopaczyna zaczął znów pisać w naszym wątku "klubu 69 " Choć nie ukrywam, że przykro mi się zrobiło jak Wiciu, twierdza stoicyzmu i wulkan cietej riposty posunął się do zwykłych epitetów Odnośnie ropierdalania rezlacji z kolejnym kolegą to chyba Wiciowi znowu się coś pomerdało Przecież zostałem wyprzedzony przez radary :polew:
franio Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Ktoś chce super tuningowe zegary na słupek ?http://allegro.pl/item466770413_wskaznik_poziomu_paliwa.html Krzyniek już dawno takie ma
krzyniek Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Ktoś chce super tuningowe zegary na słupek ?http://allegro.pl/item466770413_wskaznik_poziomu_paliwa.html Krzyniek już dawno takie ma no ma a co
Reggi Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 Ktoś chce super tuningowe zegary na słupek ?http://allegro.pl/item466770413_wskaznik_poziomu_paliwa.html Krzyniek już dawno takie ma Uważaj .. bo Big Graber Cie dopadnie
franio Opublikowano 1 Listopada 2008 Opublikowano 1 Listopada 2008 on zna się na żartach [br]Dopisany: 01 Listopad 2008, 14:53_________________________________________________ A co znaczy to 94 V nośnośc opony
Rekomendowane odpowiedzi